Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-12-06 POTVRĐENA PRESUDA BIVŠEM PREDSJEDNIKU OPŠTINE BAR ŽARKU PAVIĆEVIĆU
Godina zatvora za zloupotrebu položaja
Godina zatvora za zloupotrebu položaja
Ape­la­ci­o­ni sud Cr­ne Go­re po­tvr­dio je pre­su­du ko­jom je ne­ka­da­šnji gra­do­na­čel­nik Ba­ra Žar­ko Pa­vi­će­vić osu­đen na go­di­nu da­na za­tvo­ra zbog zlo­u­po­tre­be slu­žbe­nog po­lo­ža­ja, po­tvr­di­la je za „Dan” port­pa­rol Vi­šeg su­da u Pod­go­ri­ci Aida Mu­zu­ro­vić.
Pre­su­da je po­tvr­đe­na i u od­no­su na nje­go­vu bli­sku sa­rad­ni­cu Da­ni­je­lu Kr­ko­vić, ko­ja je zbog zlo­u­po­tre­be slu­žbe­nog po­lo­ža­ja pu­tem po­ma­ga­nja i fal­si­fi­ko­va­nja slu­žbe­ne is­pra­ve osu­đe­na na če­ti­ri mje­se­ca za­tvo­ra, uslov­no na dvi­je go­di­ne.
Pa­vi­će­vi­ću je u ka­znu ura­ču­na­to vri­je­me ko­je je pro­veo u pri­tvo­ru od 23.9.2015. go­di­ne do 11.3.2016. go­di­ne.
Bra­ni­lac op­tu­že­nog Pa­vi­će­vi­ća, advo­kat Du­šan Luk­šić, žal­bom je od Ape­la­ci­o­nog su­da tra­žio da uki­ne pre­su­du i pred­met vra­ti na po­nov­no su­đe­nje, ili je pre­i­na­či i nje­go­vog kli­jen­ta oslo­bo­de od op­tu­žbe. Me­đu­tim, sud je na­šao da je žal­ba neo­sno­va­na.
Spe­ci­jal­no tu­ži­la­štvo op­tu­ži­lo je Pa­vi­će­vić da je mi­mo od­lu­ka lo­kal­nog par­la­men­ta nov­cem gra­đa­na vra­ćao du­go­ve Pr­voj ban­ci ka­ko bi Op­šti­na za­vr­ši­la iz­grad­nju sta­no­va za po­tre­be za­po­sle­nih u mi­ni­star­stvi­ma ra­da, pro­svje­te i Fon­da zdrav­stva, iako to ni­je bi­lo u in­te­re­su gra­da, či­me je toj op­šti­ni pri­či­nio šte­tu za 1,78 mi­li­o­na eura.
U to­me mu je, pre­ma op­tu­žni­ci, po­mo­gla iz­vr­šna di­rek­tor­ka Za­vo­da za iz­grad­nju Ba­ra Da­ni­je­la Kr­ko­vić.VJ.D.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"