Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2017-12-06 KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV E.R. (19) Prepoznala stvari
Slu­žbe­ni­ci Upra­ve po­li­ci­je MUP-a su, pred­u­zi­ma­ju­ći mje­re i rad­nje u ci­lju ra­svje­tlja­va­nja kri­vič­nih dje­la iz obla­sti imo­vin­skih de­li­ka­ta, u krat­kom ro­ku i ra­svi­je­tli­li kri­vič­no dje­lo te­ška kra­đa i tom pri­li­kom li­ši­li slo­bo­de li­ce osum­nji­če­no da je po­či­ni­lo ovo kri­vič­no dje­lo.
– Slu­žbe­ni­ci CB Pod­go­ri­ca su 3.12.2017. go­di­ne li­ši­li slo­bo­de E.R. (19) iz Pod­go­ri­ce zbog sum­nje da je po­či­nio kri­vič­no dje­lo te­ška kra­đa na šte­tu S.B. iz Pod­go­ri­ce. On je, ka­ko se sum­nja, ovo kri­vič­no dje­lo po­či­nio na na­čin što je 3.12.2017. go­di­ne do­šao do ku­će ošte­će­ne u na­se­lju kod bar­da Lju­bo­vić, i upo­tre­bom fi­zič­ke sna­ge od­va­lio dr­ve­ni pro­zor u pri­ze­mlju, a na­kon če­ga je ušao u unu­tra­šnjost ku­će oda­kle je otu­đio 10 ple­te­nih ukra­snih kor­pi za cvjet­ne aran­žma­ne, 10 kom­ple­ta po­ste­lji­ne i no­silj­ku za be­be. Ošte­će­na je po­zva­la De­žur­nu slu­žbu CB Pod­go­ri­ca i oba­vi­je­sti­la da je na pi­ja­ci u TC „Gin­taš” kod jed­nog li­ca pre­po­zna­la stva­ri ko­je po­ti­ču iz nje­ne ku­će. Na­kon za­vr­še­nog kri­mi­na­li­stič­kog uvi­đa­ja i pred­u­ze­tih ope­ra­tiv­nih mje­ra i rad­nji iden­ti­fi­ko­va­no je li­ce za ko­je se sum­nja da je po­či­ni­lo ovo kri­vič­no dje­lo. O do­ga­đa­ju je oba­vi­je­šten nad­le­žni dr­žav­ni tu­ži­lac ko­ji je na­lo­žio da se E.R. li­ši slo­bo­de i da mu se pri­ve­de uz po­se­ban iz­vje­štaj kao do­pu­nu kri­vič­ne pri­ja­ve pod­ni­je­te pret­hod­no pro­tiv ne­po­zna­tog po­či­ni­o­ca, zbog po­sto­ja­nja osno­va­ne sum­nje da je po­či­nio kri­vič­no dje­lo te­ška kra­đa – sa­op­šte­no je iz Upra­ve po­li­ci­je.
M.D.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"