Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-12-06 OCJENA IVANA BRAJOVIĆA TOKOM POSJETE GRUZIJI
Saradnja prijateljskih država
Saradnja prijateljskih država
Cr­na Go­ra i Gru­zi­ja su dvi­je pri­ja­telj­ske dr­ža­ve, ko­je ima­ju do­sta isto­rij­skih slič­no­sti i evrop­ske i evro­a­tlant­ske ci­lje­ve, ka­zao je pred­sjed­nik par­la­men­ta Ivan Bra­jo­vić.
Ka­ko je sa­op­šte­no iz Skup­šti­ne, to­kom dru­gog da­na bi­la­te­ral­ne po­sje­te Gru­zi­ji, Bra­jo­vić se sa­stao sa pred­sjed­ni­kom Vla­de Gru­zi­je Ge­or­gi­jem Kvi­ri­ka­švi­li­jem.
To­kom raz­go­vo­ra je oci­je­nje­no da je ri­ječ o dvi­je pri­ja­telj­ske dr­ža­ve, ko­je ima­ju do­sta isto­rij­skih slič­no­sti. Kon­sta­to­va­no je da po­sto­ji pro­stor za una­pre­đe­nje od­no­sa iz­me­đu dvi­je ze­mlje, po­seb­no u obla­sti eko­no­mi­je.
– Bra­jo­vić je po­zdra­vio mu­dar i str­pljiv pri­stup Gru­zi­je u ve­zi sa pro­ble­mom oku­pi­ra­nih te­ri­to­ri­ja. Iz­ra­zio je uvje­re­nje da će vi­zna li­be­ra­li­za­ci­ja iz­me­đu dvi­je dr­ža­ve bi­ti za­ma­jac na­ših od­no­sa na svim ni­vo­i­ma. Pre­mi­jer Kvi­ri­ka­švi­li je is­ta­kao Cr­nu Go­ru kao pri­mjer dr­ža­ve ko­ja je za­hva­lju­ju­ći do­sled­noj i ja­snoj po­li­ti­ci uspje­la da ostva­ri je­dan od svo­jih naj­va­žni­jih vanj­sko­po­li­tič­kih ci­lje­va – član­stvo u NA­TO-u, te da na­pra­vi zna­ča­jan is­ko­rak na pu­tu in­te­gra­ci­je u Evrop­sku uni­ju – pi­še u sa­op­šte­nju.
To­kom dvo­dnev­nog bo­rav­ka u Gru­zi­ji, Bra­jo­vić je imao i su­sret sa ka­to­li­ku­som-pa­tri­jar­hom sve Gru­zi­je Ili­jom Dru­gim. M.V.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"