Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Stojanović prećutao ženinu firmu * Potjernica za aktivistom DPS-a * Povratkom Fronta završena priča o vanrednim izborima * Presudiće Mikov glas * Stojanović prećutao ženinu firmu * Supermen * Krnja demokratija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-12-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda:
– Može li sudija sa platom od 650 eura da sačuva moralnost? Ne može.

Vic Dana :)

Hronologija braka:
Prve tri godine on govori, a ona sluša.
Sledeće tri godine ona govori, a on sluša.
Od sedme godine braka oni govore a komšije slušaju.
Na kraju oni govore, a sudija se krsti.

Uđe kauboj Džo u kafanu i za šankom ugleda barsku damu, a oko nje četvoricu kauboja. Gleda on, gleda, pa odjednom trgne pištolj, ubije četvoricu kauboja i zatim priđe barskoj dami i kaže:
– Kako to da tako lijepa dama stoji ovdje sasvim sama?

Trinaest polaznika policijske škole polagali za radno mjesto policajca i skupila se komisija. Stali oni u red, kad će komisija prvom od 13:
Daj nam ti reci jednu marku auta.
Ovaj prvi kao iz topa kaže JAGUAR, a ovaj drugi nije odmah shvatio pa kaže FEBRUAR. Treći MART, i tako oni svi redom, a ovaj dvanaesti kaže DECEMBAR. Trinaesti sav se izgubio, gleda u komisiju i sav drhti pa pruži ruku komisiji i kaže:
– Srećna Nova godina!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2017-12-06 NASTAVLJA SE PREPUCAVANJE DPS-A I DEMOKRATSKE CRNE GORE Poraz nije pobjeda
De­mo­krat­ska par­ti­ja so­ci­ja­li­sta na­zva­la je ma­ni­pu­la­ci­jom ocje­ne De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re da su po­bi­je­di­li na lo­kal­nim iz­bo­ri­ma u tri pri­mor­ske op­šti­ne. Ka­ko su na­ve­li, s ob­zi­rom na to da De­mo­kra­te iz­bje­ga­va­ju od­go­vor na pi­ta­nje ko­je im je po­sta­vio za­mje­nik pred­sjed­ni­ka DPS-a Du­ško Mar­ko­vić – ka­ko su to po­bi­je­di­li DPS u tri pri­mor­ske op­šti­ne – mo­ra­ju da de­ma­ski­ra­ju tu nji­ho­vu iz­mi­šljo­ti­nu.
– Da­kle, ne da ni­je­ste po­bi­je­di­li DPS, ne­go ste od na­še stran­ke u sva­koj od tih op­šti­na že­sto­ko po­ra­že­ni. Da po­đe­mo od Bu­dve, gdje smo osvo­ji­li 1.620 gla­so­va vi­še od vas, od­no­sno po­bi­je­di­li smo na 22 iz­bor­na mje­sta, a vi na dva. U Ko­to­ru, gra­du gdje ste pod­met­nu­li stra­nog dr­ža­vlja­ni­na za gra­do­na­čel­ni­ka, ima­li smo 2.203 gla­sa vi­še od vas – po­bi­je­di­li smo na 19 gla­sač­kih mje­sta, a vi na nu­la – na­ve­li su iz DPS-a.
Ka­ko su do­da­li, DPS je u Her­ceg No­vom imao 1.167 gla­so­va vi­še od De­mo­kra­ta.
– Po­bi­je­di­li smo vas na 41 bi­rač­kom mje­stu. To što ste za po­tre­be svo­jih ma­ni­pu­la­ci­ja u jav­no­sti pri­svo­ji­li re­zul­ta­te i osta­lih par­ti­ja, sa ko­ji­ma ste je­dva skr­pi­li i je­dva odr­ža­va­te ko­a­li­ci­je u te tri op­šti­ne, mo­ra­će­te da raz­ja­šnja­va­te s nji­ma, jer su broj­ke ne­u­mo­lji­vi svje­do­ci va­šeg po­li­tič­kog po­ra­za. Ovo su či­nje­ni­ce, a sve osta­lo va­še iz­mi­šljo­ti­ne ko­ji­ma još jed­nom že­li­te da ob­ma­ne­te jav­nost. Na­sta­vi­te li ova­kvom de­ma­go­gi­jom i ube­đi­va­njem da ste po­bi­je­di­li ta­mo gdje ste iz­gu­bi­li da vri­je­đa­te zdrav ra­zum gra­đa­na Cr­ne Go­re, i cen­zus će vam že­lja bi­ti –po­ru­či­li su De­mo­kra­ta­ma iz DPS-a. M.V.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"