Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Tužilaštvo ispituje krađu tri mandata * Pred policajkom u Baltića ispalili 60 hitaca * Pokušao da likvidira rođake * Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Sitnina * Kako smo iskeširali Cecin dernek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 04-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milisav Popović, pisac i kolumnista „Dana”:
– Pišem onako kako želim da čitam.

Vic Dana :)

Žena ima muža koji se zove Budimir, a zovu ga Buda.
Zove je švaler telefonom i pita:
- Će da bude nešto noćas?
Ona mu tiho reče:
- Ako Bude bude, neće da bude, ali ako Bude ne bude, će da bude!


Kaže Perica mami: „Mama, tata je opet pijan!” „A otkud ti to znaš?” „Pa eno ga, opet brije ogledalo.”


Kako bi se zvao film „300” da u njemu glumi Čak Noris?
- Jedan!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-01-01 POTPREDSJEDNICA DEMOKRATSKE UNIJE ALBANACA (DUA) HADIDŽA ĐONI
Najviše radosti zbog opštine Tuzi
Hadidža Đoni Najviše radosti zbog opštine Tuzi
Pot­pred­sjed­ni­ca De­mo­krat­ske uni­je Al­ba­na­ca (DUA) Ha­di­dža Đo­ni ima ve­li­ka oče­ki­va­nja od 2018, a ka­že da je raz­log vi­še za nje­no iš­če­ki­va­nje i či­nje­ni­ca da će Tu­zi po­sta­ti op­šti­na.
– Pred­sto­je­ća 2018. je go­di­na kad će dav­na­šnja že­lja gra­đa­na Ma­le­si­je za pu­no­prav­nom op­šti­nom Tu­zi po­sta­ti re­al­nost. Uz set za­ko­na ko­ji re­gu­li­šu pra­va ma­nji­na, a ko­ji su usvo­je­ni to­kom 2017. go­di­ne, dje­lo­va­njem ko­a­li­ci­je „Al­ban­ci od­luč­no“čak osam pro­je­ka­ta je po­sta­lo dio bu­dže­ta Cr­ne Go­re, od ko­jih će di­rekt­ne ko­ri­sti ima­ti upra­vo gra­đa­ni Pla­va, Gu­si­nja, Tu­zi, Kra­ji­ne i Ul­ci­nja – ka­za­la je Đo­ni.
Ka­ko je do­da­la, po­sli­je de­ce­nij­skih pe­ri­o­da oprav­da­ne skep­se, Al­ban­ci u Cr­noj Go­ri, a i gra­đa­ni Ul­ci­nja, s pra­vom ve­dri­je i op­ti­mi­stič­ni­je oče­ku­ju no­vu go­di­nu.
– Po­sle jed­no­go­di­šnjeg pe­ri­o­da fi­nan­sij­ske kon­so­li­da­ci­je, a i du­go­go­di­šnje in­ve­sti­ci­o­ne su­še, po­sli­je ve­o­ma uspje­šne tu­ri­stič­ke se­zo­ne, u op­šti­ni Ul­cinj se na­po­kon kre­nu­lo sa rje­ša­va­njem ogrom­nih in­fra­struk­tur­nih pro­ble­ma. Broj­ni pro­jek­ti, što u sa­rad­nji sa Vla­dom Cr­ne Go­re, što di­rekt­no fi­nan­si­ra­nih od stra­ne Op­šti­ne Ul­cinj, uči­ni­li su da ovaj grad tre­nut­no bu­de naj­ve­će gra­di­li­šte u Cr­noj Go­ri. Ta­ko­đe, ne ma­nje va­žnim sma­tram po­če­tak ve­li­kih in­ve­sti­ci­ja u tu­ri­zam i po­ljo­pri­vre­du. Upra­vo su in­ve­sti­ci­je u in­fra­struk­tu­ru i otva­ra­nje no­vih rad­nih mje­sta, uz pro­gla­še­nje So­la­ne spo­me­ni­kom pri­ro­de, na­še že­lje, te­žnje i ci­lje­vi u no­voj go­di­ni. Za­to, po­sle fe­bru­ar­skih iz­bo­ra, u ko­jim zbog po­me­nu­tih re­zul­ta­ta oče­ku­je­mo od­li­čan re­zul­tat, još ja­če i br­že će­mo na­sta­vi­ti rad na rje­še­va­nju svih na­go­mi­la­nih pro­ble­ma – na­ve­la je Đo­ni.
M.S.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"