Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Tužilaštvo ispituje krađu tri mandata * Pred policajkom u Baltića ispalili 60 hitaca * Pokušao da likvidira rođake * Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Sitnina * Kako smo iskeširali Cecin dernek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 04-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milisav Popović, pisac i kolumnista „Dana”:
– Pišem onako kako želim da čitam.

Vic Dana :)

Žena ima muža koji se zove Budimir, a zovu ga Buda.
Zove je švaler telefonom i pita:
- Će da bude nešto noćas?
Ona mu tiho reče:
- Ako Bude bude, neće da bude, ali ako Bude ne bude, će da bude!


Kaže Perica mami: „Mama, tata je opet pijan!” „A otkud ti to znaš?” „Pa eno ga, opet brije ogledalo.”


Kako bi se zvao film „300” da u njemu glumi Čak Noris?
- Jedan!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sarena strana - datum: 2018-01-03 UOČI DOČEKA NOVE GODINE DE MRAZEVI POSJETILI DJEČJU BOLNICU U PODGORICI
Paketići sreće i želje za zdravlje
Paketići sreće i želje za zdravlje
Ko­či­ja pu­na po­klo­na ko­ju pred­vo­de dva De Mra­za, De i De Plus, sti­gla je 31. de­cem­bra 2017. is­pred Dječ­je bol­ni­ce... Slat­ki pa­ke­ti­ći, par­fem­či­ći, ba­lo­ni, pi­dža­mi, igrač­ke... upa­ko­va­ni u po­klo­ne sre­će dio su ak­ci­je Ra­di­ja D i D Plus. Na­čel­ni­ca Dječje bolnice So­nja Mi­la­ši­no­vić sa svo­jim oso­bljem sr­dač­no je sa­če­ka­la go­ste i sa nji­ma ob­i­šla sve ma­li­ša­ne i nji­ho­ve ma­me, ko­ji su na­ža­lost, No­vu go­di­nu mo­ra­li pro­ve­sti u ovoj me­di­cin­skoj usta­no­vi... Na 31. de­cem­bar na svim ode­lje­nji­ma je bi­lo oko 30 ma­li­ša­na ko­ji su se ja­ko ob­ra­do­va­li De i De Plus Mra­zu... Pa­ke­ti­ći su oza­ri­li nji­ho­va li­ca, a sr­dač­ne če­stit­ke si­je­dog de­di­ce za br­zim ozdra­vlje­njem i što br­žem po­vrat­ku ku­ći do­če­ka­li su na­smi­ja­ni i ve­se­li... Po­seb­no su bi­le dir­nu­te maj­ke ko­je su uz svo­je ma­li­ša­ne bo­ri­le sa emo­ci­ja­ma...
De i De Plus Mra­ze­vi su ob­i­šli sva odje­lje­nja Dječ­je bol­ni­ce i ma­li­ša­ni­ma uru­či­li pa­ke­ti­će od Ra­di­ja D i D Plus, Me­di­ca Doo Pod­go­ri­ca, Bo­nat­ti, Me­di­tas apo­te­ke, Idea i Aro­ma marketa...
- Ni­ka­da ni­ko se ni­je sje­tio da uoči do­če­ka No­ve go­di­ne ob­ra­du­je dje­cu ko­ja bo­ra­ve u na­šoj usta­no­vi, dje­ci ko­ja su us­kra­će­na pra­znič­ne at­mos­fe­re sja­ja lam­pi­o­na, mu­zi­ke De­da Mra­za.... Ovo je mo­me­nat ka­da su i ro­di­te­lji, mo­žda naj­vi­še maj­ke, ko­je su sa svo­jom dje­com, naj­o­sje­tlji­vi­je i ka­da im pra­znik ne pa­da ta­ko la­ko... U ime ko­lek­ti­va, ali i ro­di­telj dje­ce ko­ja su se za­te­kla kod nas 31. de­cem­bra sr­dač­no za­hva­lju­je­mo Ra­di­ju D i D Plus, nji­ho­vim pri­ja­te­lji­ma kao i sli­ka­ru Mi­lu­ti­nu Ob­ra­do­vi­ću, ko­ji je po­klo­nio svo­ju umjet­nič­ku sli­ku na­šoj usta­no­vi.... – ka­za­la je dr Mi­la­ši­no­vić.
Svi ko­ji su se na­šli u Dječ­joj bol­ni­ci do­bi­li su pa­ke­ti­će i pri­god­ne po­klo­ne...
- Sr­ce nam je pu­no ka­da vi­di­mo da smo iz­ma­mi­li dje­ci osmi­jeh, da smo im is­pu­ni­li že­lju da vi­de De­da Mra­za, da se dru­že sa njim, da do­bi­ju pa­ke­ti­će... U vri­je­me pra­zni­ka ne smi­je­mo za­bo­ra­vi­ti na one ko­ji ovaj svi­jet či­ne ljep­šim i bo­ljim, a to su na­ša dje­ca. Sreć­ni smo što smo uči­ni­li nji­ho­vu no­vo­go­di­šnju noć ljep­šom i ve­se­li­jom – ka­za­la je San­da Ra­ko­če­vić, šef voditelja Radija D i D Plus.
De ka­ra­van se na­sta­vlja do 13. ja­nu­a­ra. Sva­ko­dnev­no na raz­li­či­tim lo­ka­ci­ja­ma po gra­du De i De Plus Mraz će di­je­li­ti po­klo­ne su­gra­đa­ni­ma.
- Na­ša ak­ci­ja je po­če­la po­lo­vi­nom de­cem­bra i već smo ob­i­šli i ob­ra­do­va­li pu­no ma­li­ša­na. Po­klo­ne smo di­je­li­li vr­ti­ću „Ma­li princ”, OŠ „Pa­vle Ro­vin­ski”, vas­pit­noj je­di­ni­ci „Vre­la rib­nič­ka”. Bi­li smo i do Ko­man­skog mo­sta gdje smo od­ni­je­li po­klo­ne za 111 šti­će­ni­ka. Po­seb­no za­do­volj­stvo su nam uči­ni­li ma­li­ša­ni u Dječ­joj bol­ni­ci – ka­za­la je San­da Rakočević. A.Š.


Hva­la pri­ja­te­lji­ma

- Hva­la svi­ma što su se oda­zva­li ak­ci­ji De i De Plus Mra­za, svim na­šim da­ro­dav­ci­ma, a to su Zo­ki Mo­bi­le 10+ Bu­dva, Co­sme­tics Mar­ket, En­ter com­pu­ters, Okov, Vo­li, Idea, Aro­ma, Ste­fan DOO Ari­lje, Apo­te­ka Me­di­tas, sli­kar Mi­lu­tin Ob­ra­do­vić, laj­fko­uč Sve­tla­na Bur­za­no­vić, Me­di­ca Doo Pod­go­ri­ca, Bo­nat­ti, Tu­ri­stič­ka agen­ci­ja Ga­li­leo, bu­tik Pi­ra­mi­da, Dor­meo i De­li­ma­no, po­sla­sti­čar­ni­ca „Ma­ri­na tor­te i ko­la­či”, Fo­to De­jo, ko­zme­ti­ka Far­ma­si, Bo­nel­la, HD La­ko­vić, Mar­tex Ce­ti­nje – is­ta­kla je San­da.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"