Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Talog tabloida sručili na Amfilohija * Dvojica Barana uhapšeni zbog dvije tone marihuane * KAP radi bez dozvole * Zbog knjige o Milovom švercu, ne smije u Crnu Goru * Talog tabloida sručili na Amfilohija * Religijski pluralizam i tolerancija * Još ima nade
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 10-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Mitropolit crnogorsko -primorski Amfilohije:
– Vradžbine su kad Branabićku postaviš za premijera.

Vic Dana :)

Muž i žena gledaju boks. Muž uzdahne:
- Razočaran sam, sve se završilo za 4 minute.
Žena se osmjehnu pa kaže:
- E sad znaš kako je meni.

Mali Mujica odmah nakon završetka škole otišao za praznike kod babe na selo, pa ga ona fino nahrani i upita:
- Je li, Mujice, kako ti je u školi?
Mujica nevoljno klimne:
- A dobro...
Baba nastavi ispitivati:
- A kakva je učiteljica?
Mujica uzdahne:
– A dobra... Ali meni se čini da nije baš nešto pametna...
Baba se zbuni:
– Kako znaš?
Mujica slegne ramenima:
– Stalno nas nešto pita!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-01-09 ANDRIJA MANDIĆ NA BOŽIĆNOM KOKTELU NOVE SRPSKE DEMOKRATIJE U BIJELOM POLJU Od nas se potomci neće stidjeti
Ne že­li­mo da bu­de­mo iz­daj­ni­ci, ne že­li­mo da bu­de­mo bran­ko­vi­ćev­ci i ne že­li­mo da bu­de­mo oni od ko­jih će se nji­ho­vi po­tom­ci sti­dje­ti, ka­zao je pred­sjed­nik No­ve srp­ske de­mo­kra­ti­je An­dri­ja Man­dić na bo­žić­nom kok­te­lu No­ve srp­ske de­mo­kra­ti­je u Bi­je­lom Po­lju. On je če­sti­tao uspje­šan rad i bo­žić­ne pra­zni­ke bje­lo­polj­skom od­bo­ru stran­ke, na či­jem je če­lu Ra­de Ra­ni­to­vić. Pret­hod­no su čel­ni­ci No­ve srp­ske de­mo­kra­ti­je u Moj­kov­cu sa vla­di­kom Jo­a­ni­ki­jem po­lo­ži­li vi­je­nac u po­men ju­na­ci­ma Moj­ko­vač­ke bit­ke
Man­dić je ka­zao da sva­kog dru­gog da­na Bo­ži­ća u Moj­kov­cu po­la­žu vi­je­nac ka­ko bi se na­pu­ni­li sna­ge i ka­ko bi li­či­li na moj­ko­vač­ke ju­na­ke.
– Mi kao nji­ho­vi po­tom­ci tre­ba da ima­mo taj pri­mjer uvi­jek kad raz­mi­šlja­mo o bu­duć­no­sti. Da nas po­mi­nju na­ši po­tom­ci kao što mi da­nas  po­mi­nje­mo njih i po­no­si­mo se nji­ma. Ne že­li­mo da bu­de­mo iz­daj­ni­ci, ne že­li­mo da bu­de­mo bran­ko­vi­ćev­ci i ne že­li­mo da bu­de­mo oni od ko­jih će se nji­ho­vi po­tom­ci sti­dje­ti. Nas je u pro­šloj i pret­pro­šloj go­di­ni sva­ka­kva ne­vo­lja sna­šla. Op­tu­žu­ju nas za te­ro­ri­zam i za sva­ka­kve stva­ri. To je za nas po onoj na­rod­noj – pa­la mu­va na me­dvje­da – ka­zao je Man­dić.
Predsjednik Nove srpske demokratije je kazao da tokom Božićnih dana svi moramo da budemo radosni i okupljeni.
- Prije tačno dvije decenije počeli smo kao nekadašnja Srpska narodna stranka da obilježavamo i proslavljamo Božić u Bijelom Polju. Ovo je do sada najveći skup. Sjetimo se onih ljudi koji nijesu prisutni, to su Božidar Bojović, nekadašnji predsjednik SNS-a i Željko Čurović, nekada predsjednik OO, koji sada živi i radi u Beogradu. Ukažimo im zahvalnost i poštovanje - kaže Mandić.
On je po­seb­no iz­ra­zio za­hval­nost Ra­du Ra­ni­to­vi­ću, pred­sjed­ni­ku OO No­ve Bi­je­lo Po­lje.
– On je unio no­vu ener­gi­ju i sna­gu, ali i po­tre­bu da Sr­bi u bje­lo­polj­skoj op­šti­ni bu­du oku­plje­ni oko jed­ne ve­li­ke i sna­žne srp­ske stran­ke – is­ta­kao je Man­dić.
O Bo­ži­ću je go­vo­rio pro­to­je­rej Si­ni­ša Jan­ko­vić, ko­ji je sa sta­vro­fo­rom Dar­kom Pe­ji­ćem bla­go­slo­vio skup i osve­štao slav­ski ko­lač.
M.N.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"