Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogrešnim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2018-01-10 VLADIMIR ŠARANOVIĆ LIŠEN SLOBODE PO POTJERNICI
Uhapšen zbog ubistva advokata
Šaranović Uhapšen zbog ubistva advokata
Da­ni­lov­gra­đa­nin Vla­di­mir Ša­ra­no­vić (40) uhap­šen je u Sr­bi­ji po po­tjer­ni­ci ko­ja je ras­pi­sa­na za njim zbog sum­nje da je pri­je dvi­je go­di­ne u Be­o­gra­du ubio advo­ka­ga Vla­di­mi­ra Zre­le­ca.
Ša­ra­no­vić je li­šen slo­bo­de u bli­zi­ni Zre­nja­ni­na, a od­mah na­kon to­ga, po od­lu­ci Vi­šeg su­da u Be­o­gra­du, spro­ve­den je u Cen­tral­ni za­tvor.
Ubi­stvo Zre­le­ca je ri­je­še­no na­kon dvi­je go­di­ne, a sum­nja se da bi mo­tiv zlo­či­na mo­gla bi­ti osve­ta. Vla­di­mir Ša­ra­no­vić je bli­ski ro­đak ubi­je­nih Slo­bo­da­na i Bra­ni­sla­va Ša­ra­no­vi­ća. On je osum­nji­čen da je 1. de­cem­bra 2015. go­di­ne, oko 20.15, iz­re­še­tao advo­ka­ta Vla­di­mi­ra Zre­le­ca is­pred zgra­de broj 48 u Uli­ci pa­tri­jar­ha Var­na­ve, gdje je on imao kan­ce­la­ri­ju. Tri ne­dje­lje na­kon oru­ža­nog na­pa­da, advo­kat je pod­le­gao po­vre­da­ma u Ur­gent­nom cen­tru.
Vla­di­mir Ša­ra­no­vić ne­ma kri­mi­nal­ni do­si­je, a pret­po­sta­vlja se da je Zre­lec na­stra­dao kao žr­tva u kr­va­vom ra­tu kla­no­va Lu­ke Bo­jo­vi­ća i bra­će Ša­ra­no­vić. Zre­lec je bio advo­kat Slo­bo­da­na Ša­ra­no­vi­ća, op­tu­že­nog za or­ga­ni­zo­va­nje ubi­stva Ni­ko­le Bo­jo­vi­ća, ro­đe­nog bra­ta Lu­ke Bo­jo­vi­ća. Bio je i bra­ni­lac Ša­ra­no­vi­će­vog pri­ja­te­lja Mi­lo­ša De­li­ba­ši­ća, ko­me se su­di za li­kvi­da­ci­ju Mi­lo­ša Vi­da­kovi­ća u Bu­dvi.
Ka­ko pre­no­se me­di­ji u Sr­bi­ji, po­li­ci­ci­ja je u no­vem­bru pro­šle go­di­ne spro­ve­la ak­ci­ju na Ka­na­re­vom br­du i u okvi­ru po­tra­ge za Vla­di­mi­rom Ša­ra­no­vi­ćem uhap­si­la nje­go­vu su­pru­gu N.Š. (39) i N.M. (39). Iz MUP- a Sr­bi­je ta­da su sa­op­šti­li da se su­pru­ga ovog Da­ni­lov­gra­đa­ni­na sum­nji­či za neo­vla­šće­nu pro­iz­vod­nju i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih dro­ga po­što je u sta­nu na Ka­na­re­vom br­du, u ko­me je ne­pri­ja­vlje­no bo­ra­vi­la sa svo­jim su­pru­gom, po­li­ci­ja pro­na­šla oko po­la ki­lo­gra­ma ma­ri­hu­a­ne. N.M. se sum­nji­či za kri­vič­no de­lo po­moć uči­ni­o­cu po­sle iz­vr­še­nog kri­vič­nog dje­la.
Vla­di­mir Ša­ra­no­vić je po­bje­gao uoči ve­li­ke ak­ci­je po­li­ci­je i od no­vem­bra se tra­ga­lo za njim. Ta­da se spe­ku­li­sa­lo da je po­bje­gao u Cr­nu Go­ru.
M.V.P.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"