Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogrešnim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2018-01-11 NIKŠIĆANIN DALIBOR ŠAPURIĆ (40) UHAPŠEN ZBOG UBISTVA U POKUŠAJU Sugrađanina izbo nožem
Nik­šić­ka po­li­ci­ja uhap­si­la je si­noć, oko 19 ča­so­va, Da­li­bo­ra Ša­pu­ri­ća (40), ko­ji je na­nio te­ške tje­le­sne po­vre­de svom su­gra­đa­ni­nu Ra­do­ju Ko­ra­ću (36).
Ša­pu­rić je si­noć, u Be­o­grad­skoj uli­ci u Nik­ši­ću, na­kon kra­će pre­pir­ke, na­sr­nuo no­žem na Ko­ra­ća, na­ni­jev­ši mu ubod­nu ra­nu u pred­je­lu ab­do­me­na, na­kon če­ga je po­bje­gao. Ko­rać je od­mah pre­ve­zen u nik­šić­ku Op­štu bol­ni­cu, gdje je ope­ri­san.
– Pa­ci­jent je pri­mljen sa jed­nom ubod­nom ra­nom u pred­je­lu sto­ma­ka. Po­vri­je­đe­ni su mu unu­tra­šnji or­ga­ni i zbog to­ga je ope­ri­san. Tre­nut­no je sta­bil­nih ži­vot­nih pa­ra­me­ta­ra i smje­šten je na in­ten­ziv­noj nje­zi – re­kao nam je si­noć di­rek­tor nik­šić­ke bol­ni­ce dr Ili­ja Aša­nin.
Ka­ko smo ne­zva­nič­no sa­zna­li, Ša­pu­rić i Ko­rać su se si­noć, oko 18 ča­so­va, sre­li u jed­nom od nik­šić­kih lo­ka­la. Na­kon ra­nja­va­nja su­gra­đa­ni­na, Ša­pu­rić je po­bje­gao, ali ga je po­li­ci­ja ubr­zo uhap­si­la. U oko­li­ni mje­sta do­ga­đa­ja pro­na­đen je nož ko­jim je Ša­pu­rić na­nio po­vre­de Ko­ra­ću, a ko­ji će bi­ti po­slat na vje­šta­če­nje. O do­ga­đa­ju je oba­vi­je­šten vi­ši dr­žav­ni tu­ži­lac Su­za­na Mi­lić, ko­ja je dje­lo kva­li­fi­ko­va­la kao ubi­stvo u po­ku­ša­ju, a Ša­pu­ri­ću je od­re­đe­no za­dr­ža­va­nje u po­li­cij­skim pro­sto­ri­ja­ma do da­nas, ka­da će bi­ti is­pi­tan na okol­no­sti do­ga­đa­ja.
Pret­hod­no su po­li­cij­ski slu­žbe­ni­ci nik­šić­kog CB-a, po­stu­pa­ju­ći po pri­ja­vi K.D. iz Stra­še­vi­ne da su mu oko 15.30 ne­po­zna­to mu­ško i žen­sko li­ce iz hod­ni­ka po­ro­dič­ne ku­će ukra­li vi­še ko­ma­da gar­de­ro­be, utvr­di­li da su kra­đu iz­vr­ši­li Da­li­bor i Da­ni­je­la Ša­pu­rić. Da­ni­je­la je ubr­zo po­tom uhap­še­na. Kod nje je pro­na­đen dio otu­đe­ne gar­de­ro­be, ko­ja je vra­će­na vla­sni­ku.
B.B.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"