Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogrešnim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2018-01-11 NASTAVLJENO SUĐENJE OKRIVLJENIMA ZA PLJAČKU PRVE BANKE U BERANAMA Niko nije prepoznao optužene
Pred vi­je­ćem su­di­je Vi­šeg su­da u Bi­je­lom Po­lju Vu­ko­mi­ra Bo­ško­vi­ća ju­če je na­sta­vlje­no su­đe­nje če­tvo­ri­ci op­tu­že­nih za kri­vič­no dje­lo raz­boj­ni­štvo. Na op­tu­že­nič­koj klu­pi se na­la­ze Ba­ra­nin Go­ran Mi­la­ši­no­vić, Pod­go­ri­ča­nin Mi­loš Ce­ko­vić (32) i Be­o­gra­đa­ni Mi­lan Br­kić (19) i Fi­lip Mar­ja­no­vić (18).
Is­pi­ta­no je ne­ko­li­ko svje­do­ka, od ko­jih su ne­ki bi­li za­po­sle­ni u ban­ci, dru­gi ra­di­li na obez­bje­đe­nju, a tre­ći su se u mo­men­tu pljač­ke za­te­kli u ban­ci kao kli­jen­ti. Ni­ko od njih ni­je pre­po­znao op­tu­že­ne, a Alen Be­ga­no­vić, rad­nik obez­bje­đe­nja, ka­zao je za op­tu­že­nog Mi­la­ši­no­vi­ća da je na osno­vu evi­den­ci­je utvr­đe­no da ni­kad ni­je ula­zio u pro­sto­ri­je Pr­ve ban­ke u Be­ra­na­ma.
Na­kon pljač­ke fi­li­ja­le Pr­ve ban­ke u Be­ra­na­ma, Upra­va po­li­ci­je je sa­op­šti­la da su dvo­ji­ca ma­ski­ra­nih mu­ška­ra­ca 13. mar­ta, oko 9 sa­ti i 20 mi­nu­ta, na­o­ru­ža­ni ušli u ban­ku. Je­dan je uz pri­jet­nju pi­što­ljem pri­mo­rao dvo­ji­cu za­po­sle­nih da leg­nu na pod, a dru­gi rad­ni­cu da mu iz se­fa pre­da no­vac. To­kom pljač­ke su pu­ca­li uvis, a po­tom po­bje­gli sa 150.000 eura.
– Na­kon što su Br­kić i Mar­ja­no­vić, ka­ko se sum­nja, po­či­ni­li kri­vič­no dje­lo i uz pri­jet­nju va­tre­nim oruž­jem otu­đi­li oko 150 hi­lja­da eura na šte­tu fi­li­ja­le Pr­ve ban­ke u Be­ra­na­ma, po­bje­gli su u prav­cu Ro­ža­ja autom ko­ji je imao tak­si obi­ljež­ja, ko­jim je upra­vljao M.C., dok je G.M. upra­vljao vo­zi­lom „golf VI” ko­je se kre­ta­lo is­pred njih – na­vo­di se u op­tu­žni­ci.
Osum­nji­če­ni su ot­kri­ve­ni po­mo­ću ka­me­ra. Na snim­ci­ma ka­me­ra sa su­sjed­nih obje­ka­ta na­vod­no se do­bro i ja­sno vi­di ka­da su mla­di­ći pri­la­zi­li ban­ci i tre­nu­tak ka­da sta­vlja­ju fan­tom­ke.
Su­đe­nje će bi­ti na­sta­vlje­no 5. fe­bru­a­ra.M.N.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"