Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Poslanicima na platu i do 410 eura * Zdravstvo liječe pogrešnim ljekovima * Odali ga pozivi djevojci * Traže smjenu ministra zbog smrti djevojčice * Poslanicima na platu i do 410 eura * Suočićete se sa ozbiljnim posledicama * Zlatni koncert za zlatni jubilej
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 12-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Matija Bećković, akademik:
– Aleksandar Vučić postupa s Kosovom kao prostitutka kod Plavog mosta.

Vic Dana :)

Šta je Sahara?
- Šuma u kojoj je Čak Noris bio drvosječa!


Profesor:
- Ko odgovori na moje sledeće pitanje, može da ide kući, zaključiću mu peticu za kraj školske godine!
Perica: (Gađa kredom tablu).
Profesor :
- Ko je bacio kredu???
Perica:
- Ja. Ae idem kući. Ćao i ne zaboravi da mi zaključiš ocjenu!!!


Zašto plavuša igra ispred semafora?
Zato što misli da je u diskoteci...Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2018-01-11 AGENCIJA ZA STANOVANJE POČELA SA SANIRANJEM STANA PORODICE ĆETKOVIĆ
Traže privremeni smještaj
Traže privremeni smještaj
Rad­ni­ci Agen­ci­je za sta­no­va­nje ju­če su po­če­li sa sa­na­ci­jom sta­na še­sto­čla­ne po­ro­di­ce Ćet­ko­vić ko­ji je pot­pu­no uni­šten u po­ža­ru 8. ja­nu­a­ra. Rad­ni­ci Agen­ci­je na­vo­de da ih če­ka do­sta po­sla u na­red­nih mje­sec da­na, jer mo­ra­ju sve iz­no­va da ra­de.
– Tre­ba­će elek­troinstal-acije sve da se pro­mje­ne, pa smo po­če­li od to­ga. Mo­ra­li smo i da im­pro­vi­zu­je­mo ne­ku ra­svje­tu da bi mo­gli uop­šte da ra­di­mo. Tre­ba­će sva sto­la­ri­ja da se de­mon­ti­ra, par­ke­ti i la­mi­na­ti su svi ski­nu­ti, da se obi­je kom­plet­na ke­ra­mi­ka ko­ja je de­va­sti­ra­na, bi­će do­sta po­sla. Zgra­da je ra­đe­na še­zde­se­tih go­di­na, ta­ko da do­sti­na di­men­zi­ja ne od­go­va­ra oni­ma ko­je su da­nas stan­dard­ne, sve to tre­ba uklo­pi­ti, ali ni­šta ni­je ne­mo­gu­će. Mi se na­da­mo da će kroz mje­sec da­na sve bi­ti za­vr­še­no – sa­op­šti­li su iz Agen­ci­je.
Vla­snik sta­na Dra­gan Ćet­ko­vić na­vo­di da još ni­su na­šli stan u ko­me će nje­gov sin sa su­pru­gom i če­tvo­ro dje­ce bi­ti pri­vre­me­no smje­šte­ni.
– Još uvi­jek smo u po­tra­zi za sta­nom, svi su se an­ga­žo­va­li, čak i kom­ši­je, svi čak i nu­de smje­štaj, ali mi gle­da­mo da to bu­de oko OŠ „Mi­lo­rad Mu­sa Bur­zan” jer dvi­je sta­ri­je dje­voj­či­ce tu idu u ško­lu. Fa­la bo­gu još uvi­jek je ras­pust ali će­mo br­zo mo­ra­ti i to ri­je­ši­ti, da ako tra­ži­mo već pri­vre­me­nu so­lu­ci­ju bar da dje­cu ne mu­či­mo. Stvar­no smo svi­ma za­hval­ni na po­mo­ći, te­le­fo­ni nam kon­stant­no zvo­ne, bu­kval­no ne­mam ri­je­či za­hval­no­sti za sve. Mo­že­mo bi­ti sa­mo za­do­volj­ni. Agen­ci­jom za sta­no­va­nje po­go­to­vo –pri­ča Dra­gan Ćet­ko­vić. S.R.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"