Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Čašćavali ga i Milo i Brano * Migo zapošljavao i kuvare, DPS popisivao glasače * Filip neće jer ne odgovara DPS-u * Sebi povećavali, radnicima smanjivali plate * Čašćavali ga i Milo i Brano * Srbija, lično * Dačićeva posjeta
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Daliborka Uljarević, direktorica CGO:
– Bez hapšenja krupnih riba nema pristupa EU.

Vic Dana :)

Ćaskaju dvije glumice:
– Imam veliki problem. Večeras idem prvi put sa novim ljubavnikom na sastanak, pa ne znam šta da kažem mužu - žali se jedna!
Druga će:
– Pa, ... kaži mu istinu - ideš na probu!

Oženjen muškarac živi duže od neoženjenog, ali oženjen muškarac više želi da umre od neoženjenog.

Igra Bosna protiv Brazila i šutira Ronaldinjo slobodan udarac, a živi zid se okrenuo prema svom golu. Golman se dere na njih:
– Šta ba, radite?
– Ćut` bolan, hoćemo i mi da vidimo gol!

Ljudi su se popeli na Mjesec, a Čak Noris se popeo na godinu!

Čak Noris je osvojio Vimbldon bejzbol palicom.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2018-01-23 SIMOVIĆ UČESTVUJE NA GLOBALNOM FORUMU
Za poljoprivredu 87 miliona
Za poljoprivredu 87 miliona
Cr­na Go­ra je is­pu­nja­va­njem uslo­va za po­če­tak im­ple­men­ta­ci­je IPARD 2 pro­gra­ma do­bi­la ovla­šće­nje za upra­vlja­nje sa 39 mi­li­o­na eura evrop­skih sred­sta­va, ka­zao je mi­ni­star po­ljo­pri­vre­de Mi­lu­tin Si­mo­vić i do­dao da će uz uče­šće na­ci­o­nal­nog bu­dže­ta za po­ljo­pri­vre­du ukup­no bi­ti 87 mi­li­o­na eura.
– Ta sred­stva omo­gu­ći­će po­ljo­pri­vred­nim pro­iz­vo­đa­či­ma da po­ve­ća­ju kon­ku­rent­nost po­ljo­pri­vred­ne pro­iz­vod­nje, a pre­ra­đi­vač­kim ka­pa­ci­te­ti­ma da in­ve­sti­ra­ju u una­pre­đe­nje pro­iz­vod­nje i us­po­sta­vlja­nje evrop­skih stan­dar­da bez­bjed­no­sti hra­ne – iz­ja­vio je Si­mo­vić u Ber­li­nu, na Glo­bal­nom fo­ru­mu za hra­nu i po­ljo­pri­vre­du.
Ka­ko su sa­op­šti­li iz Mi­ni­star­stva po­ljo­pri­vre­de, Si­mo­vić je na­ja­vio da će usko­ro bi­ti ob­ja­vlje­ni jav­ni po­zi­vi u okvi­ru tog pro­gra­ma.
Pri­li­kom obra­ća­nja ko­le­ga­ma iz ze­ma­lja za­pad­nog Bal­ka­na, re­kao je da je Cr­na Go­ra otvo­ri­la sva tri pre­go­va­rač­ka po­gla­vlja ko­ja se od­no­se na po­ljo­pri­vre­du i ru­ral­ni raz­voj, bez­bjed­nost hra­ne i ri­bar­stvo.
Go­vo­re­ći o evrop­skoj in­te­gra­ci­ji sek­to­ra po­ljo­pri­vre­de, sa­op­štio je da je za ze­mlje za­pad­nog Bal­ka­na va­žan iza­zov pro­ces usa­gla­ša­va­nja sa za­jed­nič­kom evrop­skom po­ljo­pri­vred­nom po­li­ti­kom.
Na­veo je i da oče­ku­je da će re­for­ma za­jed­nič­ke po­ljo­pri­vred­ne po­li­ti­ke, ko­ja je tre­nut­no u fa­zi re­di­zaj­ni­ra­nja, da­ti od­go­vo­re za su­štin­ske po­tre­be po­ljo­pri­vred­nih sek­to­ra i dr­ža­va za­pad­nog Bal­ka­na.
Nje­mač­ki mi­ni­star po­ljo­pri­vre­de i član Bun­de­sta­ga Kri­sti­jan Šmit je sa­op­štio da će se pri­li­kom re­di­zaj­ni­ra­nja za­jed­nič­ke po­ljo­pri­vred­ne po­li­ti­ke Nje­mač­ka za­la­ga­ti da se obez­bi­je­di di­ja­log sa dr­ža­va­ma kan­di­da­ti­ma, ka­ko bi se uva­ži­le nji­ho­ve po­tre­be za raz­vo­jem po­ljo­pri­vre­de i ru­ral­nih pod­ruč­ja, uz spe­ci­fič­no­sti po­ljo­pri­vred­nih sek­to­ra tih ze­ma­lja.D.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"