Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Čašćavali ga i Milo i Brano * Migo zapošljavao i kuvare, DPS popisivao glasače * Filip neće jer ne odgovara DPS-u * Sebi povećavali, radnicima smanjivali plate * Čašćavali ga i Milo i Brano * Srbija, lično * Dačićeva posjeta
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Daliborka Uljarević, direktorica CGO:
– Bez hapšenja krupnih riba nema pristupa EU.

Vic Dana :)

Ćaskaju dvije glumice:
– Imam veliki problem. Večeras idem prvi put sa novim ljubavnikom na sastanak, pa ne znam šta da kažem mužu - žali se jedna!
Druga će:
– Pa, ... kaži mu istinu - ideš na probu!

Oženjen muškarac živi duže od neoženjenog, ali oženjen muškarac više želi da umre od neoženjenog.

Igra Bosna protiv Brazila i šutira Ronaldinjo slobodan udarac, a živi zid se okrenuo prema svom golu. Golman se dere na njih:
– Šta ba, radite?
– Ćut` bolan, hoćemo i mi da vidimo gol!

Ljudi su se popeli na Mjesec, a Čak Noris se popeo na godinu!

Čak Noris je osvojio Vimbldon bejzbol palicom.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-01-23 fleš
Po­bje­da u pr­vom kru­gu

Za­mje­nik pred­sjed­ni­ka De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta Du­ško Mar­ko­vić ka­zao je da će stra­nač­ki or­ga­ni usko­ro ob­ja­vi­ti ime kan­di­da­ta za pred­sjed­ni­ka Cr­ne Go­re. On je re­kao da je ubi­je­đen u ap­so­lut­nu po­bje­du na tim iz­bo­ri­ma.
– Ovih da­na će­mo na or­ga­ni­ma par­ti­je na dnev­nom re­du ima­ti i pi­ta­nje pred­sjed­nič­kog kan­di­da­ta. U sva­kom slu­ča­ju, kan­di­dat DPS-a, ko god da bu­de, si­gur­no će po­bi­je­di­ti, čak vje­ru­jem u pr­vom kru­gu – re­kao je Mar­ko­vić no­vi­na­ri­ma u Bi­je­lom Po­lju.
M.N.


Pla­še se ku­po­vanja gla­so­va

U že­lji da lo­kal­ni iz­bo­ri ko­ji se odr­ža­va­ju 4. fe­bru­a­ra u op­šti­ni Ul­cinj bu­du slo­bod­ni i re­gu­lar­ni, No­va de­mo­krat­ska sna­ga For­ca po­zva­la je me­đu­na­rod­ne fak­to­re da pra­te ka­ko će ti iz­bo­ri bi­ti odr­ža­ni.
Ka­ko je sa­op­šte­no iz te par­ti­je, to­kom pro­šle sed­mi­ce kon­tak­ti­ra­li su sa mi­si­ja­ma OEBS-a i Evrop­ske ko­mi­si­je, kao i sa di­plo­mat­skim pred­stav­ni­štvi­ma Uje­di­nje­nog Kra­ljev­stva, Nje­mač­ke, Fran­cu­ske i Ita­li­je.
– Po­zva­ni su da po­ša­lju svo­je pred­stav­ni­ke to­kom kam­pa­nje i na dan iz­bo­ra, ka­ko bi se osi­gu­ra­la fer kam­pa­nja i što re­gu­lar­ni­ji iz­bor­ni pro­ces. For­ca iz­ra­ža­va za­hval­nost za is­ka­za­nu sprem­nost na­ših stra­nih pri­ja­te­lja i u na­red­nim da­ni­ma oče­ku­je­mo da će Ul­cinj bi­ti po­sje­ćen od di­plo­ma­ta ko­je će pra­ti­ti ove iz­bo­re. Isti po­ziv For­ca je upu­ti­la i vo­de­ćim ne­vla­di­nim or­ga­ni­za­ci­ja­ma u ze­mlji, u na­di da će i ci­vil­no dru­štvo do­pri­ni­je­ti da se glas gra­đa­na 4.fe­bru­a­ra ču­je bez ma­ni­pu­la­ci­ja – na­ve­de­no je u sa­op­šte­nju.
M.K.


Zapušten grad

Od­bor­nič­ki kan­di­dat ko­a­li­ci­je „SDP – De­mos – Ra­do­van Asa­no­vić” Jo­va­na Bo­jo­vić ka­za­la je da je sa­o­bra­ćaj­na in­fra­struk­tu­ra Be­ra­na da­le­ko od ni­voa ko­ji taj grad za­slu­žu­je.
– Se­ma­fo­ri ko­ji ne ra­de, ne­as­fal­ti­ra­ne i raz­lo­ka­ne uli­ce ogle­da­lo su su­mor­ne sli­ke ne­ka­da moć­nog in­du­strij­skog cen­tra, a da­nas za­pu­šte­nog i za­bo­ra­vlje­nog gra­da, sa naj­ve­ćom sto­pom ne­za­po­sle­no­sti u ze­mlji– na­vo­di se u sa­op­šte­nju ko­je je pot­pi­sa­la Bo­jo­vi­će­va.
Ona je oci­je­ni­la da je ta­kvo sta­nje epi­log du­go­go­di­šnjeg na­o­pa­kog upra­vlja­nja gra­dom od stra­ne DPS-a.
M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"