Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Čašćavali ga i Milo i Brano * Migo zapošljavao i kuvare, DPS popisivao glasače * Filip neće jer ne odgovara DPS-u * Sebi povećavali, radnicima smanjivali plate * Čašćavali ga i Milo i Brano * Srbija, lično * Dačićeva posjeta
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Daliborka Uljarević, direktorica CGO:
– Bez hapšenja krupnih riba nema pristupa EU.

Vic Dana :)

Ćaskaju dvije glumice:
– Imam veliki problem. Večeras idem prvi put sa novim ljubavnikom na sastanak, pa ne znam šta da kažem mužu - žali se jedna!
Druga će:
– Pa, ... kaži mu istinu - ideš na probu!

Oženjen muškarac živi duže od neoženjenog, ali oženjen muškarac više želi da umre od neoženjenog.

Igra Bosna protiv Brazila i šutira Ronaldinjo slobodan udarac, a živi zid se okrenuo prema svom golu. Golman se dere na njih:
– Šta ba, radite?
– Ćut` bolan, hoćemo i mi da vidimo gol!

Ljudi su se popeli na Mjesec, a Čak Noris se popeo na godinu!

Čak Noris je osvojio Vimbldon bejzbol palicom.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-01-23 RADAN NIKOLIĆ O POLEMICI URA I DPS-A Lažiraju istoriju
<br /> U po­li­tič­koj utak­mi­ci pred iz­bo­re u Ul­ci­nju i Be­ra­na­ma pred­sjed­nik po­kre­ta URA Dri­tan Aba­zo­vić i pred­sjed­nik Fo­ru­ma mla­dih URA Mi­lan Đa­ko­vić is­ko­ri­sti­li su jav­no ina­će­nje sa pred­sjed­ni­kom DPS-a Mi­lom Đu­ka­no­vi­ćem i nje­go­vim gla­sno­go­vor­ni­ci­ma da sa­op­šte svo­je sta­vo­ve o ra­to­vi­ma iz 90-ih, ka­zao je ju­če di­rek­tor Udru­že­nja bo­ra­ca ra­ti­va 90-ih go­di­na Ra­dan Ni­ko­lić.
On je re­kao da po­li­tič­ka pri­ča po­kre­ta URA neo­do­lji­vo pod­sje­ća na pri­ču biv­še Po­zi­tiv­ne Cr­ne Go­re, ko­ja se po osni­va­nju ta­ko­đe ob­ru­ši­la na Đu­ka­no­vi­ća i ra­to­ve iz 90-ih, da bi po­tom kre­nu­la u ucje­nji­va­nje i raz­bi­ja­nje opo­zi­ci­je i bez­re­zer­vno se sta­vi­la na ras­po­la­ga­nje Đu­ka­no­vi­ću do po­sled­nje ure ko­ju su joj pri­re­di­li pre­va­re­ni bi­ra­či.
– Ak­tu­el­no jav­no plju­va­nje URA sa DPS upu­ću­je na po­sto­ja­nje za­jed­nič­ke na­mje­re da u po­li­tič­ke svr­he la­ži­ma o 90-im go­di­na­ma pri­ba­ve se­bi ko­rist na­no­še­njem šte­te tre­ćim li­ci­ma. Ka­ko je Aba­zo­vić 90-ih go­di­na bio ma­lo­ljet­ni dje­čak, a URA ni­je po­sto­ja­la, ja­sno je da pr­va­ci URA pre­pri­ča­va­ju po­li­tič­ku pri­ču svog li­de­ra iz sjen­ke Žar­ka Rak­če­vi­ća, ne­ka­da­šnjeg pred­sjed­ni­ka SDP-a, ko­ji je osno­vao URA, po­da­ru­ju­ći joj po­li­tič­ki pro­gram SDP-a, ko­ji je go­di­na­ma vjer­no slu­žio Đu­ka­no­vi­ću, sa ko­jim je do­veo Cr­nu Go­ru tu gdje je da­nas – is­ta­kao je Ni­ko­lić
On je do­dao da se de­ša­va la­ži­ra­nje cr­no­gor­ske isto­ri­je, a na­ro­či­to isti­ne o ra­to­vi­ma iz 90-ih, ko­ja se mo­že sa­že­ti u jed­noj re­če­ni­ci – da iza rat­nog raz­bi­ja­nja SFRJ i agre­si­je na SRJ sto­ji me­đu­na­rod­na za­jed­ni­ca na če­lu sa SAD i Evrop­skom za­jed­ni­com, pri če­mu su se­ce­si­o­ni­stič­ke sna­ge u Slo­ve­ni­ji, Hr­vat­skoj, BiH i AP KiM bi­le oruž­je u nji­ho­vim ru­ka­ma.
– Go­spo­do Aba­zo­vi­ću i Đa­ko­vi­ću, mla­di ste lju­di za ko­je ho­će­mo da vje­ru­je­mo da po­sje­du­ju de­mo­krat­ski ka­pa­ci­tet i da im je stra­na laž i dis­kri­mi­na­ci­ja bi­lo ko­ga po bi­lo kom osno­vu. Za­to se ču­vaj­te od jed­no­stra­nog pri­stu­pa rat­nim de­ša­va­nji­ma iz 90-ih i uop­šta­va­nja ti­pa da su vo­đe srp­skog na­ro­da iz tog pe­ri­o­da rat­ni zlo­čin­ci – po­ru­čio je Ni­ko­lić.
M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"