Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Čašćavali ga i Milo i Brano * Migo zapošljavao i kuvare, DPS popisivao glasače * Filip neće jer ne odgovara DPS-u * Sebi povećavali, radnicima smanjivali plate * Čašćavali ga i Milo i Brano * Srbija, lično * Dačićeva posjeta
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Daliborka Uljarević, direktorica CGO:
– Bez hapšenja krupnih riba nema pristupa EU.

Vic Dana :)

Ćaskaju dvije glumice:
– Imam veliki problem. Večeras idem prvi put sa novim ljubavnikom na sastanak, pa ne znam šta da kažem mužu - žali se jedna!
Druga će:
– Pa, ... kaži mu istinu - ideš na probu!

Oženjen muškarac živi duže od neoženjenog, ali oženjen muškarac više želi da umre od neoženjenog.

Igra Bosna protiv Brazila i šutira Ronaldinjo slobodan udarac, a živi zid se okrenuo prema svom golu. Golman se dere na njih:
– Šta ba, radite?
– Ćut` bolan, hoćemo i mi da vidimo gol!

Ljudi su se popeli na Mjesec, a Čak Noris se popeo na godinu!

Čak Noris je osvojio Vimbldon bejzbol palicom.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2018-01-23 PREMIJER PODRŽAO NOVO RUKOVODSTVO LJEKARSKE KOMORE
Od Hrapovića traži saradnju sa ljekarima
Od Hrapovića traži saradnju sa ljekarima
Pred­sjed­nik Vla­de Du­ško Mar­ko­vić po­ru­čio je no­vom ru­ko­vod­stvu Lje­kar­ske ko­mo­re da Vla­da u pot­pu­no­sti po­dr­ža­va nji­ho­ve ak­tiv­no­sti i rad. Pred­sjed­nik Vla­de pri­mio je ju­če u po­sje­tu de­le­ga­ci­ju Lje­kar­ske ko­mo­re Cr­ne Go­re ko­ju je pred­vo­dio pred­sjed­nik Ko­mo­re Alek­san­dar Mu­go­ša.
– Ima­te mo­ju po­dr­šku i ima­će­te je. Od Mi­ni­star­stva zdra­vlja za­tra­ži­ću pu­nu sa­rad­nju sa Lje­kar­skom ko­mo­rom – is­ta­kao je Mar­ko­vić.
Ru­ko­vod­stvo Lje­kar­ske ko­mo­re in­for­mi­sa­lo je pre­mi­je­ra o do­sa­da­šnjim ak­tiv­no­sti­ma, o pla­no­vi­ma za pre­va­zi­la­že­nje iza­zo­va do ko­jih je do­šlo usled blo­ka­de ra­da Ko­mo­re u pro­te­klom raz­do­blju kao i o vi­zi­ji dje­lo­va­nja Lje­kar­ske ko­mo­re Cr­ne Go­re.
Pred­sjed­nik Mar­ko­vić je po­dr­žao za­htjev za pro­lon­gi­ra­nje ro­ka za iz­da­va­nje i ob­no­vu li­cen­ci lje­ka­ri­ma dok ne bu­du stvo­re­ne nor­ma­tiv­ne pret­po­stav­ke za tu ak­tiv­nost i za dru­ge ak­tiv­no­sti Ko­mo­re.
Ru­ko­vod­stvo Lje­kar­ske ko­mo­re uka­za­lo je na sa­stan­ku na vi­še po­ja­va po­put ne­e­tič­kih i pro­tiv­za­ko­ni­tih re­kla­ma me­di­cin­skih uslu­ga i usta­no­va is­ka­zav­ši sprem­nost da se kao esnaf­ska or­ga­ni­za­ci­ja ozbilj­no uhva­te uko­štac sa po­ja­va­ma či­ji je cilj dez­in­for­mi­sa­nje jav­no­sti i na­no­še­nje šte­te Dr­ža­vi.
Sa­stan­ku su pri­su­stvo­va­li i pot­pred­sjed­ni­ca Skup­šti­ne Lje­kar­ske ko­mo­re Žan­ka Ce­ro­vić, i za­mje­nik pred­sjed­ni­ka Lje­kar­ske ko­mo­re Ke­nan Ero­vić.
No­vo ru­ko­vod­stvo Ko­mo­re iza­bra­no je 4. ja­nu­a­ra na­kon go­di­nu da­na blo­ka­de nje­nog ra­da. Mi­ni­star zda­vlja Ke­nan Hra­po­vić po­ni­štio pr­vi iz­bor Mu­go­še od 31. ja­nu­a­ra 2017. go­di­ne, na­kon če­ga je Ko­mo­ra pod­ni­je­la tu­žbu Uprav­nom su­du zbog ta­kve od­lu­ke. Kao po­sle­di­ca blo­ka­de, za 1.500 lje­ka­ri­ma je is­te­kao rok 18. ja­nu­a­ra da ob­no­ve li­cen­ce za rad, na osno­vu no­vog za­ko­na o zdrav­stve­noj za­šti­ti, jer ni­je usvo­jen no­vi sta­tut i pra­vil­nik za izda­va­nje te do­zvo­le u Ko­mo­ri. D.B.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"