Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Čašćavali ga i Milo i Brano * Migo zapošljavao i kuvare, DPS popisivao glasače * Filip neće jer ne odgovara DPS-u * Sebi povećavali, radnicima smanjivali plate * Čašćavali ga i Milo i Brano * Srbija, lično * Dačićeva posjeta
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 24-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Daliborka Uljarević, direktorica CGO:
– Bez hapšenja krupnih riba nema pristupa EU.

Vic Dana :)

Ćaskaju dvije glumice:
– Imam veliki problem. Večeras idem prvi put sa novim ljubavnikom na sastanak, pa ne znam šta da kažem mužu - žali se jedna!
Druga će:
– Pa, ... kaži mu istinu - ideš na probu!

Oženjen muškarac živi duže od neoženjenog, ali oženjen muškarac više želi da umre od neoženjenog.

Igra Bosna protiv Brazila i šutira Ronaldinjo slobodan udarac, a živi zid se okrenuo prema svom golu. Golman se dere na njih:
– Šta ba, radite?
– Ćut` bolan, hoćemo i mi da vidimo gol!

Ljudi su se popeli na Mjesec, a Čak Noris se popeo na godinu!

Čak Noris je osvojio Vimbldon bejzbol palicom.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2018-01-23 USPJEŠNO REALIZOVAN PROJEKAT NVO „DA ZAŽIVI SELO” Šest OSI obučeno za malinarstvo
<br />
BI­JE­LO PO­LjE – Ne­vla­di­na or­ga­ni­za­ci­ja „Da za­ži­vi se­lo” uspje­šno je realizovala pro­je­kat „Eko­nom­sko osna­ži­va­nje OSI na se­o­skog pod­ruč­ju Plje­va­lja i Bi­je­log Po­lja kroz ospo­so­blja­va­nje za pro­iz­vod­nju ma­li­na”. Realizaciju pro­jek­ta po­dr­žao je Za­vod za za­po­šlja­va­nje Cr­ne Go­re kroz fi­nan­si­ra­nje za­po­šlja­va­nja oso­ba sa in­va­li­di­te­tom.
– Cilj pro­jek­ta je pod­sti­ca­nje i so­ci­jal­na uklju­če­nost OSI na se­o­skom pod­ruč­ju Plje­va­lja i Bi­je­log Po­lja, kroz nji­ho­vo osna­ži­va­nje i za­po­šlja­va­nje u obla­sti po­ljo­pri­vred­ne pro­iz­vod­nje – ga­je­nje ma­li­na. Kroz ospo­so­blja­va­nje ne­za­po­sle­nih OSI na se­o­skom pod­ruč­ju za kon­kret­no rad­no mje­sto po­bolj­ša­li smo struč­nost tih li­ca i od njih oče­ku­je­mo da po­dig­nu sop­stve­ne ma­li­nja­ke – sa­op­šti­li su iz NVO ,,Da za­ži­vi se­lo”.
Cilj­ne gru­pe pro­jek­ta bi­le su oso­be sa in­va­li­di­te­tom na se­o­skom pod­ruč­ju, ko­ja se na­la­ze na evi­den­ci­ji Bi­roa ra­da, po tro­je OSI iz Plje­va­lja i Bi­je­log Po­lja.
– Glav­ne ak­tiv­no­sti su bi­le or­ga­ni­zo­va­nje ospo­so­blja­va­nja šest li­ca sa in­va­li­di­te­tom za kon­kret­no rad­no mje­sto za pro­iz­vod­nju ma­li­na u vre­men­skom pe­ri­o­du od če­ti­ri mje­se­ca (dva mje­se­ca te­o­ri­je i isto to­li­ko mje­se­ci prak­se), upo­šlja­va­nje šest li­ca na pe­ri­od od če­ti­ri mje­se­ca na kon­kret­nom rad­nom mje­stu i po­dje­la po 300 ser­ti­fi­ko­va­nih sad­ni­ca ma­li­ne za sva ospo­so­blje­na li­ca u ci­lju nji­ho­vog eko­nom­skog osna­ži­va­nja i na­kon re­a­li­za­ci­je pro­jek­tam – do­da­ju iz NVO „Da za­ži­vi se­lo”.
Part­ne­ri na pro­jek­tu su NVO „In­klu­zi­ja” i Bi­o­teh­nič­ki cen­tar iz Bi­je­log Po­lja, a ukup­na vri­jed­nost pro­jek­ta je 46,923.18 eura.
M.N.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"