Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Reklame plaćali iz crnih fondova * Ekspert dobio 4.800, pa hvalio zdravstvo * Tajkunima 25 puta više nego opštini * Psi lutalice napali djevojku * Reklame plaćali iz crnih fondova * Agenti na tragu blaga Pabla Eskobara * Politička socijalizacija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 25-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
MILENA MIJOVIĆ,bivši v.d. direk. „Đina Vrbica”:
– DPS aktivisti ucjenjuju zaposlene i bez dozvole ove stranke ne mogu se izabrati direktor i ostali funcioneri u vrtiću „Đina Vrbica”.

Vic Dana :)

Na sahrani svog muža plavuša se guši u suzama.
- Nemoj toliko plakati - tješi je druga plavuša: - Ti si još mlada i lijepa i sjutra možeš naći drugog muža. - Ma, nemoj mi reći! A šta ću večeras?

Pričaju Njemac, Amerikanac i Bosanac šta će ženama kupiti za rođendan.
Kaže Njemac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 9 sekundi.
Pitaju ga Amerikanac i Bosanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Porše.
Kaže Amerikanac: - Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 6 sekundi.
Pitaju ga Njemac i Bosanac: - Šta je to?
On odgovara: - Ferari.
Kaže Bosanac:
- Ja sam ženi uzeo nešto što od 0-100 dođe za 2 sekunde.
Pitaju ga Njemac i Amerikanac:
- Šta je to?
On odgovara:
- Pa, vaga.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-01-24 NOVI SASTAV OO DPS HERCEG NOVI UKAZUJE NA SUKOB Nema mjesta za Bošnjaka i Marića
Vi­še is­tak­nu­tih funk­ci­o­ne­ra DPS-a u Her­ceg No­vom ni­je vi­še u op­štin­skom od­bo­ru, što uka­zu­je da se i ta­mo po­ja­vio su­kob, oci­je­ni­li su ju­če sa­go­vor­ni­ci „Da­na” upu­će­ni u po­li­tič­ka de­ša­va­nja u her­ceg­nov­skoj op­šti­ni. Da se u OO DPS de­ša­va­ju od­re­đe­ni pro­ble­mi po­ka­zu­je no­vi sa­stav Op­štin­skog od­bo­ra De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta u tom gra­du, jer vi­še ne­ma ne­kih va­žnih par­tij­skih funk­ci­o­ne­ra iz pret­hod­nog pe­ri­o­da.
U no­vom od­bo­ru ne­ma Zo­ra­na Bo­šnja­ka, du­go­go­di­šnjeg funk­ci­o­ne­ra i pred­sjed­ni­ka OO, ta­ko­đe i ak­te­ra afe­re „Sni­mak”. Ne­ma ni Đu­ra Ma­ri­ća, ko­ji je du­go vre­me­na bio po­sla­nik i va­žio je za jed­nu od vo­de­ćih lič­no­sti par­tij­ske or­ga­ni­za­ci­je u gra­du.
Sjed­ni­ca Op­štin­skog od­bo­ra DPS-a u Her­ceg No­vom odr­ža­na je za vi­kend, a vi­še od mje­sec da­na na­kon što je od­bor kon­sti­tu­i­san.
Raz­log za naj­no­vi­ja tr­ve­nja u OO DPS Her­ceg No­vi su su­ko­bi stru­ja ko­je pred­vo­de Slo­bo­dan Ra­do­vić Kru­šo i An­dri­ja Rad­man. Po na­šim sa­zna­nji­ma, upra­vo su mi­mo­i­la­že­nja iz­me­đu dvi­je stru­je bi­la raz­log za­što no­vo ru­ko­vod­stvo tek na­kon mje­sec od iz­bo­ra no­vog sa­sta­va OO DPS Her­ceg No­vi mo­že da poč­ne da ra­di.
Po­sre­du­je i cen­tra­la stran­ke, ka­ko bi se stvar iz­gla­di­la, po­seb­no što je DPS u opo­zi­ci­ji u ovom gra­du, i po­treb­na je no­va po­li­ti­ka na lo­kal­nom ni­vou.
Na osmoj iz­bor­noj kon­fe­ren­ci­ji Op­štin­skog od­bo­ra De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta Her­ceg No­vi iza­bran je no­vi sa­stav OO i usvo­jen iz­vje­štaj o ra­du za pe­ri­od iz­me­đu dvi­je iz­bor­ne kon­fe­ren­ci­je. S dru­ge stra­ne, u Bu­dvi, gdje je po­sto­jao su­kob dvi­je frak­ci­je, sve­de­na je li­sta od ne­ko­li­ko kan­di­da­ta i no­vi pred­sjed­nik bi tre­ba­lo da bu­de iza­bran usko­ro.
De­ša­va­nja u DPS-u iza­zva­la su i pa­žnju opo­zi­ci­je, iz ko­je po­ru­ču­ju da je ja­sno da ru­ko­vod­stvo te par­ti­je ne mo­že da po­mi­ri za­va­đe­ne frak­ci­je.M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"