Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
U zgradi ANB-a bili smo Milo, Duško, Peruničić i ja * Pred izbore otvaraju 200 radnih mjesta * Mesar uhapšen  zbog ubistva * Vukčević nezakonito smijenjen * U zgradi ANB-a bili smo Milo, Duško, Peruničić i ja * Ako hoće priznanje Kosova – hvala, doviđenja * Ljepota je u umjerenosti
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 26-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Neven Gošović, funkcioner Demokratske Crne Gore :
– Motiv postupanja Filipa Vujanovića nije poštovanje zakona, već čista računica njegove partije i njenog šefa da održavanje lokalnih i predsjedničkih izbora u istom danu ne bi bilo u interesu DPS-a.

Vic Dana :)

Policajac zaustavlja auto koji je jurio brzinom većom od 150 km na sat:
– Gospođo, da li znate da ste prekoračili dozvoljenu brzinu?
Gospođa koja ima 85 godina, mirno odgovara:
– Znam sine, ... ali ja moram da stignem na odredište prije nego što zaboravim gdje sam krenula ...

Razgovaraju dvije gluve babe:
- Je li, a koji je danas dan, je l‘ četvrtak?
- Ma jok, bre, danas je četvrtak.
- A što sam ja sve mislila da je danas četvrtak?

Razgovor babe i unuka:
- Još samo da završiš fakultet, pa mogu da umrem.
- Baba, završio sam faks! -Još samo da se oženiš, pa mogu da umrem ...
- Čekaj baba, nismo se tako dogovorili!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2018-01-25 POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEM KOJI JE PODMETNUO POŽAR NA VOZILU MILJANA VUKOVIĆA IZ NIKŠIĆA
Policajcu zapalili auto
Policajcu zapalili auto
Auto­mo­bil „re­no se­nik” slu­žbe­ni­ka Cen­tra bez­bjed­no­sti Nik­šić Mi­lja­na Vu­ko­vi­ća za­pa­lje­no je 20. ja­nu­a­ra. Auto­mo­bil je bio par­ki­ran is­pred ku­će u ko­joj po­li­ca­jac ži­vi, ka­da je u ve­čer­njim sa­ti­ma iz­bio po­žar.
Va­tro­ga­sci su ubr­zo iza­šli na li­ce mje­sta i uga­si­li po­žar. U po­ža­ru, sre­ćom, ni­je bi­lo po­vri­je­đe­nih, ali je na­sta­la ve­ća ma­te­ri­jal­na šte­ta na vo­zi­lu.
Po­li­ci­ja je od­mah iza­šla na li­ce mje­sta, gdje je oba­vljen uvi­đaj u pri­su­stvu vje­šta­ka za po­ža­re, eks­plo­zi­je i ha­va­ri­je. Pre­li­mi­nar­ni re­zul­ta­ti od­mah su po­ka­za­li da je vo­zi­lo po­li­ve­no ben­zi­nom, pa za­pa­lje­no.
O pa­lje­nju vo­zi­la po­li­caj­ca oba­vi­je­šte­no je i Osnov­no dr­žav­no tu­ži­la­što u Nik­ši­ću, ko­je je otvo­ri­lo is­tra­gu. Po­li­ci­ja i tu­ži­la­štvo is­pi­tu­ju mo­ti­ve na­pa­da na imo­vi­nu po­li­caj­ca Vu­ko­vi­ća. Sa si­gur­no­šću još ni­je utvr­đe­no da li je mo­tiv po­slov­ne ili pri­vat­ne pri­ro­de.
Od­mah po­što je auto za­pa­lje­no po­li­ci­ja je uze­la iz­ja­vu od Vu­ko­vi­ća, a na in­for­ma­tiv­ni raz­go­vor pri­ve­de­no je vi­še oso­ba. Me­đu pri­ve­de­nim uglav­nom su bi­la do sa­da osu­đi­va­na li­ca. Ipak, is­tra­ži­te­lji ni­je­su uspje­li da pri­ba­ve do­ka­ze da su oni po­ve­za­ni sa ovim slu­ča­jem, te su svi na­kon sa­slu­ša­nja pu­šte­ni na slo­bo­du.
Iz Upra­ve po­li­ci­je ovim po­vo­dom ni­je bi­lo zva­nič­nih sa­op­šte­nja.
Po­sled­njih mje­se­ci u ne­ko­li­ko gra­do­va Cr­ne Go­re za­pa­lje­no je vi­še auto­mo­bi­la. Na me­ti su, mi­mo sum­nji­vih li­ca, naj­vi­še bi­li slu­žbe­ni­ci Upra­ve ca­ri­na. Ipak, ne­ri­jet­ko se pa­le i vo­zi­la po­li­ca­ja­ca.
Ta­ko, u ok­to­bru pro­šle go­di­ne po dru­gi put je za­pa­lje­no vo­zi­lo slu­žbe­ni­ka gra­nič­ne po­li­ci­je Her­ceg No­vi Sre­ta Ob­ra­do­vi­ća, ko­je je u pot­pu­no­sti uni­šte­no u pod­met­nu­tom po­ža­ru. Po­li­ci­ja još ni­je utvr­di­la ko je po­či­ni­lac tog kri­vič­nog dje­la.
Za­pa­lje­no je Ob­ra­do­vi­će­vo vo­zi­lo „golf 3”, a po­žar se pro­ši­rio i na auto­mo­bil „golf 2” ko­ji je bio par­ki­ran po­red Ob­ra­do­vi­će­vog, ko­ji je ta­ko­đe u pot­pu­no­sti uni­šten. Ob­ra­do­vi­će­vo vo­zi­lo bi­lo je par­ki­ra­no po­red re­sto­ra­na „Sen Tro­pe” u mje­stu Ba­o­ši­ći u Her­ceg No­vom, na de­se­tak me­ta­ra od ku­će u ko­joj ži­vi.
U istom mje­se­cu, na par­kin­gu u Ba­ru za­pa­lje­no je slu­žbe­no vo­zi­lo ko­je ko­ri­sti slu­žbe­nik MUP-a, po­li­ca­jac po­gra­nič­ne po­li­ci­je Sve­ti­slav Fi­li­po­vić.
Po­žar se ve­o­ma br­zo pre­nio i na vo­zi­lo „re­no me­gan” reg. ozna­ka BR AA 262, ko­je je ta­ko­đe bi­lo par­ki­ra­no u Uli­ci di­na­sti­je Bal­šić. Na oba vo­zi­la na­sta­la je to­tal­na šte­ta.
M.V.P.-B.B.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"