Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Listići prepravljani nakon glasanja donijeli mandat DPS-u * Postao ministar, a ostao u Monteputu * Milo i Cane zajedno u Parizu * Braća namještala poslove jedan drugom * Listići prepravljani nakon glasanja donijeli mandat DPS-u * Dramatični krah na berzama plaši SAD * Gdje je život
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 07-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Dragoslav Šćekić, potpredsjednik SNP-a:
Poraz Demokratske partije socijalista u Beranama označio je i početak kraja vladavine te stranke na državnom nivou.

Vic Dana :)

Na velikom takmičenju, bacač koplja kaže svom kolegi:
– Danas se moram jako potruditi, u publici je i moja tašta.
Kolega odgovara:
– Čovječe, to je preko sto metara, teško da ćeš je pogoditi!

Stariji student objašnjava novopridošlom brucošu:
– Cimere, pazi ovako, ... na fakultetu su ti najteže prve tri godine, ... a onda upišeš drugu ...


Razgovaraju dva studenta:
– Kad obično ideš da spavaš?
– Šta znam, pa tako ... oko dva, pola šest...


Trče dva DIF-ovca oko Ade i kaže jedan drugom:
– E dosta smo učili, ‘ajde da sjednemo na piće!


Razlika između studenta i čistačice je u tome što čistačica očisti sve u roku.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2018-02-05 U PODGORICI BRUTALNO PRETUČEN DVOGODIŠNJAK
Dječaku se bore za život, uhapšeni majka i očuh
Dječaku se bore za život, uhapšeni majka i očuh Dječaku su konstatovane teške povrede glave, a slomljeni su mi i zubi. Do zaključenja ovog broja našeg lista ljekari su se borili da mu spase život Preliminarni rezultati istrage ukazuju na čvrstu sumnju da je povrede dječaku nanio njegov očuh
D
je­čak J.P., star go­di­nu i po, smje­šten je ju­če na Odje­lje­nje in­ten­ziv­ne nje­ge Kli­nič­kog cen­tra Cr­ne Go­re zbog te­ških po­vre­da ko­je je za­do­bio naj­vje­ro­vat­ni­je usled bru­tal­nog pre­bi­ja­nja.
Dok su se lje­ka­ri ju­če bo­ri­li da spa­se ži­vot dje­ča­ka, po­li­ci­ja je pri­ve­la nje­go­vu maj­ku J.J. i oču­ha N.S. zbog sum­nje da je dje­čak žr­tva po­ro­dič­nog na­si­lja. Po­li­ci­ja sum­nja da je dje­čak bru­tal­no pre­tu­čen, a još uvi­jek ni­je sa si­gur­no­šću utvr­đe­no ko ga je pre­tu­kao. Na­i­me, sum­nji­ve iz­ja­ve nje­go­ve maj­ke i nje­nog part­ne­ra one­mo­gu­ći­le su in­spek­to­re pod­go­rič­ke po­li­ci­je da do kra­ja utvr­de sve de­ta­lje stra­vič­nog do­ga­đa­ja. Ka­ko „Dan” sa­zna­je od sa­go­vor­ni­ka iz po­li­ci­je, pre­li­mi­nar­ni re­zul­ta­ti is­tra­ge uka­zu­ju na čvr­stu sum­nju da je po­vre­de dje­ča­ku na­nio nje­gov očuh. Ipak, dje­ča­ko­va maj­ka od­bi­ja­la je da po­tvr­di ove sum­nje, a nje­na iz­ja­va bi­la je pu­na ne­lo­gič­no­sti i ne­ja­sno­ća.
Osum­nji­če­na J.J. i njen part­ner po­zva­li su ju­če Hit­nu po­moć, ko­joj su pri­ja­vi­li da je dje­ča­ku po­zli­lo. Me­di­cin­ski tim od­mah je oti­šao u ku­ću u ko­joj dje­čak ži­vi sa maj­kom i oču­hom. Te­ške po­vre­de po gla­vi i ti­je­lu dje­ča­ka lje­ka­ri­ma su od­mah bi­le ja­san znak da naj­vje­ro­vat­ni­je ni­je u pi­ta­nju pad i sa­mo­po­vre­đi­va­nje dje­ča­ka. Ma­li­šan je za­te­čen bez zna­ko­va ži­vo­ta, a od­mah je bi­lo vi­dlji­vo da je za­do­bio te­ške po­vre­de gla­ve. Re­a­ni­ma­ci­ja lje­ka­ra je uspje­la, na­kon če­ga je dje­čak smje­šten na odje­lje­nje in­ten­ziv­ne nje­ge.
Dje­ča­ku su kon­sta­to­va­ne te­ške po­vre­de gla­ve, a slo­mlje­ni su mi i zu­bi. Do za­klju­če­nja ovog bro­ja na­šeg li­sta lje­ka­ri su se bo­ri­li da mu spa­se ži­vot.
Lje­ka­ri su o sum­nji­vom do­ga­đa­ju od­mah oba­vi­je­sti­li po­li­ci­ju.
In­spek­to­ri su od­mah pri­ve­li dje­ča­ko­vu maj­ku i oču­ha na sa­sluša­nje. Oni su da­li iz­ja­ve ko­je su u ve­ćem di­je­lu bi­le ne­lo­gič­ne, ne­ja­sne i kon­tra­dik­tor­ne. Zbog to­ga su si­noć za­dr­ža­ni u po­li­ci­ji.
O bru­tal­nom pre­bi­ja­nju dje­ča­ka oba­vi­je­šte­no je Vi­še dr­žav­no tu­ži­la­štvo u Pod­go­ri­ci, ko­je je po­kre­nu­lo is­tra­gu i na­lo­ži­lo niz vje­šta­če­nja ka­ko bi se utvr­di­la pra­va isti­na o po­vre­da­ma ko­je je J.P. za­do­bio.M.V.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"