Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katnić tužio državu i dobio 43.000 eura * DPS popisuje birače u javnoj upravi * Policajcu ništa nije bilo sumnjivo * Zbog duga blokiran 51 advokat * Katnić tužio državu i dobio 43.000 eura * Brisel zgazio pravila da bi ucijenio Srbiju * Pjeva da bi bio drugačiji
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slobodan Slovinić, slikar:
– Umjetnost je danas zapostavljena, i to mi je žao.

Vic Dana :)


Upecao student zlatnu ribicu. Ribica mu kaže:
–Pusti me, ispuniću ti jednu želju.
Student začuđeno pita:
– Kako jednu, zar ne treba tri?
Na to će ribica:
– Eeee, sad je po Bolonji.

Pita otac sina, studenta:
– Jesi li znao sva pitanja na ispitu?
– Jesam.
– Pa, kako onda nisi položio?
– Nisam znao odgovore!

Koja je razlika između političara i lopova?
- Nikakva, samo što smo političare sami birali, a lopovi biraju nas!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-02-08 Bez pobjednika u Lješkopolju Mladost Lješkopolje – Rudar 2:2 (1:2)
Po­moć­ni te­ren sta­di­o­na Mla­do­sti u Lje­ško­po­lju. Gle­da­la­ca: 30. Su­di­ja: Sa­vo Vu­jo­vić (Ce­ti­nje). Stri­jel­ci: Ma­tu­o­ke u 40. i Ti­o­do­ro­vić u 47. iz je­da­na­e­ster­ca za Mla­dost, a Jan­ke­tić u 3. i 30. mi­nu­tu za Ru­dar. Žu­ti kar­ton: Pa­u­no­vić (Ru­dar).
MLA­DOST LjE­ŠKO­PO­LjE: La­ki­će­vić, Ali­gru­dić, Če­le­bić, Mu­go­ša, Du­lo­vić, To­ma­še­vić, Ti­o­do­ro­vić, Se­ra­tlić, Ta­ta­lo­vić, Jo­va­no­vić, Ma­tu­o­ke. Igra­li su još: Drob­njak, Mu­ho­vić, Pe­ro­vić, Su­zu­ki, Šče­pa­no­vić, Kri­vo­ka­pić, Ra­i­če­vić, Ča­đe­no­vić, Vu­či­će­vić.
RU­DAR: Ago­vić, Živ­ko­vić, Br­no­vić, Kar­tal, Rac­ko­vić, Bo­šnjak, So­po, Ko­to­rac, Bajk, Jan­ke­tić, Pa­u­no­vić. Igra­li su još: Ze­če­vić, Đa­lo­vić, Kuč, Vu­ko­vić, Re­ljić, To­ma­še­vić, Ma­ca­no­vić, Go­lu­bo­vić.
I po­red ja­ke ki­še, ko­ja je pa­da­la to­kom svih 90 mi­nu­ta, Mla­dost Lje­ško­po­lje i Ru­dar ni­su raz­o­ča­ra­li ma­lo­broj­ne po­sma­tra­če.
Ru­dar je po­veo već u 3. mi­nu­tu. Ve­li­zar Jan­ke­tić je šu­ti­rao sa pre­ko 25 me­ta­ra, lop­ta je za­ka­či­la jed­nog igra­ča Mla­do­sti i za­vr­ši­la is­pod preč­ke. Pr­vo­li­gaš je na­sta­vio da dik­ti­ra tem­po, a u 15. mi­nu­tu Ro­do­ljub Pa­u­no­vić ni­je uspio, iz gu­žve, da uba­ci lop­tu u mre­žu. Plje­vlja­ci su du­pli­ra­li vođ­stvo u 30. mi­nu­tu. Ar­min Bo­šnjak je cen­tri­rao sa li­je­ve stra­ne, a Jan­ke­tić gla­vom ma­ti­rao La­ki­će­vi­ća. Mla­dost je od tog mo­men­ta kre­nu­la ofan­ziv­ni­je, a na­kon što su Se­ra­tlić i Pa­vi­će­vić pro­pu­sti­li po­volj­ne pri­li­ke, Če­le­bić je u 40. mi­nu­tu sa li­je­ve stra­ne upu­tio oštru pri­zem­nu lop­tu, a smu­še­nu re­ak­ci­ju od­bra­ne go­sti­ju is­ko­ri­stio Ma­tu­o­ke i sa sve­ga me­tar uda­lje­no­sti sa­vla­dao Ago­vi­ća. Tek što po­če­lo dru­go po­lu­vri­je­me Lu­ka Ti­o­do­ro­vić je iz pe­na­la, ko­jemn je pret­ho­dio kon­takt Ja­smi­na Ago­vi­ća i Er­mi­na Se­ra­tli­ća, po­rav­nao re­zul­tat. Do kra­ja, iako je Ru­dar imao ne­ko­li­ko sjajnjh pri­li­ka za gol mre­že se vi­še ni­su tre­sle.
– Mi­slim da smo po­ka­za­li da, već na po­lo­vi­ni pri­pre­ma, mo­že­mo rav­no­prav­no da se no­si­mo sa is­ku­snim i sna­žnim pr­vo­li­ga­škim ti­mo­vi­ma. Na do­brom smo pu­tu i naj­va­žni­je je da ova­ko na­sta­vi­mo – ka­zao je Mi­li­ja Sa­vo­vić, stra­teg Mla­do­sti iz Lje­ško­po­lja.
Šef struč­nog šta­ba Ru­da­ra Mi­o­drag Vu­ko­tić na­ja­vio je do­la­zak još jed­nog po­ja­ča­nja.
– Po­no­vi­le su se gre­ške u zad­njoj li­ni­ji i to po­ka­zu­je po­tre­bu do­vo­đe­nja kva­li­tet­nog što­pe­ra do kra­ja pre­laznkg ro­ka. Mi­slim da smo u osta­lim seg­men­ti­ma igre do­sta na­pre­do­va­li. Igra­mo br­že, opa­sni­ji smo iz pre­ki­da i u ofan­zi­vi – is­ta­kao je Vu­ko­tić.M.P.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"