Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2018-02-12 NOVI ZEMLJOTRES IZAZVAO PANIKU Ponovo treslo u Plavu
Ze­mljo­tres ja­či­ne če­ti­ri je­di­ni­ce Rih­te­ro­ve ska­le ju­če je u 14.05 ča­so­va po­go­dio Cr­nu Go­ru. Ze­mljo­tres je re­gi­stro­van na osam ki­lo­me­ta­ra sje­ve­ro­za­pad­no od Pla­va, sa ža­ri­štem na du­bi­ni od de­vet ki­lo­me­ta­ra. U Za­vo­du za hi­dro­me­te­o­ro­lo­gi­ju i se­i­zmo­lo­gi­ju na­vo­de da, ka­da se uzmu u ob­zir svi pa­ra­me­tri, za­mljo­tres je u epi­cen­tral­nom pod­ruč­ju mo­gao da pro­iz­ve­de ma­nju ma­te­ri­jal­nu šte­tu.
– Sek­tor za se­i­zmo­lo­gi­ju Za­vo­da za hi­dro­me­te­o­ro­lo­gi­ju i se­i­zmo­lo­gi­ju 11. fe­bru­a­ra re­gi­stro­vao je ze­mljo­tres sred­nje ja­či­ne sa epi­cen­trom na osam ki­lo­me­ta­ra sje­ve­ro­za­pad­no od Pla­va. Ja­či­na ovog ze­mljo­tre­sa u hi­po­cen­tru (ža­ri­štu) iz­no­si­la je če­ti­ri je­di­ni­ce Rih­te­ro­ve ska­le, što od­go­va­ra epi­cen­tral­nom in­ten­zi­te­tu od šest ste­pe­ni Mer­ka­li­je­ve ska­le (MCS) – sa­op­šte­no je iz Se­i­zmo­lo­škog za­vo­da Cr­ne Go­re.
Ka­ko je re­če­no iz Op­štin­skog ti­ma za pri­rod­ne ne­po­go­de u Pla­vu, ze­mljo­tres, osim što je iza­zvao pa­ni­ku me­đu sta­nov­ni­štvom, ni­je pri­či­nio ma­te­ri­jal­ne šte­te.
U po­sled­njem pe­ri­o­du na pod­ruč­ju Pla­va do­go­di­lo se vi­še ze­mljo­tre­sa. Naj­ja­či po­tres je re­gi­stro­van 4. ja­nu­a­ra sa epi­cen­trom na pro­sto­ru pla­ni­ne Vi­si­tor, ja­či­ne 5,2 je­dini­ce Rih­te­ra, a na pro­sto­ru Pla­va, Gu­si­nja i An­dri­je­vi­ce uzro­ko­vao je ve­li­ki broj ošte­će­nja na stam­be­nim i dru­gim objek­ti­ma. N.V.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"