Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2018-02-11 NA GRANIČNOM PRELAZU DOBRAKOVO UHAPŠEN M.M. (28) IZ PODGORICE
U hladnjači 63 kila skanka
U hladnjači 63 kila skanka
Pod­go­ri­ča­nin Mi­loš Mi­la­čić (28) uhap­šen je na gra­nič­nom pre­la­zu Do­bra­ko­vo ka­da je po­li­ci­ja u nje­go­voj hlad­nja­či pro­na­šla 63 ki­lo­gra­ma skan­ka. Ak­ci­ju hap­še­nja i od­u­zi­ma­nja dro­ge iz­ve­li su slu­žbe­ni­ci Upra­ve ca­ri­na i Upra­ve po­li­ci­je.
Na­i­me, slu­žbe­ni­ci Ca­rin­ske is­po­sta­ve Do­bra­ko­vo, u sa­rad­nji sa in­spek­to­ri­ma Od­sje­ka za bor­bu pro­tiv dro­ge i Odje­lje­nja gra­nič­ne po­li­ci­je Bi­je­lo Po­lje, pre­kju­če su na gra­nič­nom pre­la­zu Do­bra­ko­vo, na iz­la­zu iz Cr­ne Go­re, za­u­sta­vi­li i kon­tro­li­sa­li spe­ci­jal­no te­ret­no vo­zi­lo – hlad­nja­ču mar­ke „vol­vo“ pod­go­rič­kih re­gi­star­skih ozna­ka, a ko­jim je upra­vljao M.M. Pri­li­kom de­talj­nog pre­gle­da vo­zi­la, ko­ri­šće­njem spe­ci­ja­li­stič­ke opre­me – CT 30-fi­bro­sko­pa i ba­ste­ra, u to­var­nom di­je­lu hlad­nja­če, u pa­to­su, pro­na­đen je spe­ci­ja­no na­pra­vljen bun­ker, tzv. „du­plo dno’’ u ko­me se na­la­zi­lo 59 ve­ćih PVC pa­ko­va­nja sa sa­dr­ža­jem bilj­ne ma­te­ri­je tam­no­ze­le­ne bo­je za ko­ju se sum­nja da je opoj­na dro­ga ma­ri­hu­a­na ti­pa skank ukup­ne te­ži­ne 62.845,6 gra­ma
Mi­la­čić je uhap­šen i pro­tiv nje­ga je pod­ne­se­na kri­vič­na pri­ja­va zbog po­sto­ja­nja osno­va­ne sum­nje da je po­či­nio kri­vič­no dje­lo neo­vla­šće­na pro­iz­vod­nja, dr­ža­nje i sta­vlja­nje u pro­met opoj­nih dro­ga.
Tu­ži­lac Lju­bin­ka Madž­galj sa­slu­ša­la je ju­če osum­nji­če­nog i od­re­di­la mu za­dr­ža­va­nje do 72 sa­ta.
Mi­la­čić se na sa­slu­ša­nju kod tu­ži­u­o­ca bra­nio ću­ta­njem. Ipak, pre­ma ne­zva­nič­nim sa­zna­nji­ma „Da­na”, na­kon hap­še­nja, u poli­ci­ji je ka­zao da ne zna oda­kle dro­ga u hlad­nja­či ko­ju je vo­zio.
– Ra­dim za jed­nog po­slo­dav­ca iz Pod­go­ri­ce i kre­nuo sam da vo­zim za Be­o­grad. Ni­šta o dro­gi ne znam, ni­ti oda­kle se stvo­ri­la u hlad­nja­či –sa­op­štio je Mi­la­čić po­li­caj­ci­ma.M.N.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"