Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2018-02-12 NIKŠIĆANIN M.A. (46) OSUMNJIČEN ZA ZELENAŠENJE Pištolj za zalog
In­spek­to­ri Od­sje­ka za bor­bu pro­tiv or­ga­ni­zo­va­nog kri­mi­na­la i ko­rup­ci­je su, u sa­rad­nji sa slu­žbe­ni­ci­ma Cen­tra bez­bjed­no­sti Nik­šić, a u ko­or­di­na­ci­ji i po na­lo­gu dr­žav­nog tu­ži­o­ca u Osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Nik­ši­ću, pod­ni­je­li kri­vič­nu pri­ja­vu pro­tiv M.A. (46) iz Nik­ši­ća zbog po­sto­ja­nja osno­va­ne sum­nje da je po­či­nio kri­vič­no dje­lo ze­le­na­štvo i kri­vič­no dje­lo ne­do­zvo­lje­no dr­ža­nje oruž­ja i eks­plo­ziv­nih ma­te­ri­ja. Kri­vič­na pri­ja­va pro­tiv Nik­ši­ća­ni­na pod­ne­se­na je u okvi­ru oba­vje­štaj­nog pro­jek­ta „Lo­an”, u ko­jem Sek­tor kri­mi­na­li­stič­ke po­li­ci­je vr­ši is­tra­ži­va­nje vi­še li­ca i gru­pa­ci­ja za ko­ja po­sto­je sa­zna­nja da vr­še kri­vič­na dje­la ze­le­na­štvo. Iz Upra­ve po­li­ci­je sa­op­šte­no je da kri­mi­na­li­stič­ka ob­ra­da upu­ću­je na sum­nju da je M.A. u ma­ju 2016. go­di­ne K.Đ. iz Plu­ži­na na tzv. ze­le­na­šku ka­ma­tu dao 400 eura, ugo­va­ra­ju­ći pri­tom za se­be ne­sra­zmjer­nu imo­vin­sku ko­rist kroz ka­ma­tu od 15 od­sto na mje­seč­nom ni­vou, sve do is­pla­te tzv. glav­ni­ce du­ga. Tom pri­li­kom M.A. je, sum­nja se, zah­ti­je­vao da mu K.Đ. kao za­log, od­no­sno sred­stvo obez­bje­đe­nja po­tra­ži­va­nja za da­ti no­vac, da pi­štolj „star”. Od ma­ja 2016. go­di­ne, K.Đ. je M.A. re­dov­no is­pla­ći­vao mje­seč­ni i iz­nos do­go­vo­re­ne ze­le­na­ške ka­ma­te, dok tzv. glav­ni­cu ni­je uspio da vra­ti.M.V.P.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"