Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2018-02-12 NIKŠIĆKA POLICIJA RASVIJETLILA PALJENJE VOZILA 2016. GODINE
Piroman već u zatvoru
Piroman već u zatvoru
Nik­ši­ća­nin Mar­ko Ja­njić (31) osum­nji­čen je da je u apri­lu 2016. go­di­ne za­pa­lio vo­zi­lo „audi A5”,bar­skih re­gi­star­skih ozna­ka, či­ji je vla­snik nje­gov su­gra­đa­nin Sa­vo Agra­mo­vić (43). Po­li­ci­ja je po na­lo­gu osnov­nog dr­žav­nog tu­ži­o­ca ko­ji je kva­li­fi­ko­vao dje­lo pod­ni­je­la kri­vič­nu pri­ja­vu zbog kri­vič­nog dje­la uni­šte­nje i ošte­će­nje tu­đe stva­ri, ko­ja je pro­ce­su­i­ra­na u re­dov­nom po­stup­ku jer se Ja­njić već na­la­zi na iz­dr­ža­va­nju za­tvor­ske ka­zne po osno­vu pret­hod­no po­či­nje­nog kri­vič­nog dje­la. Agra­mo­vi­će­vo vo­zi­lo za­pa­lje­no je 22. apri­la 2016. go­di­ne, tri sa­ta iza po­no­ći, na par­kin­gu is­pred zgra­de „Tre­ska” u Uli­ci Ni­ko­le Te­sle u Nik­ši­ću. Iz po­li­ci­je na­vo­de da se te ve­če­ri po­žar sa Agra­mo­vi­će­vog vo­zi­la pro­ši­rio i na dva su­sjed­na auta – „opel astru”, vla­sni­štvo Vla­di­mi­ra Mak­si­mo­vi­ća (70), i „opel vek­tru” či­ji je vla­snik Dra­gan Jo­kić (60). Uvi­đaj na li­cu mje­sta iz­vr­šen je po ovla­šće­nju ODT-a a uz uče­šće stal­nog sud­skog vje­šta­ka za po­ža­re, eks­plo­zi­je i ha­va­ri­je iz Pod­go­ri­ce.
– U to­ku kri­mi­na­li­stič­ke ob­ra­de utvr­đe­no je da je Mar­ko Ja­njić pred­u­zeo op­šte­o­pa­snu rad­nju – pod­met­nuo po­žar na vo­zi­lu, pret­hod­no ga po­liv­ši teč­no­šću-ben­zi­nom. Osum­nji­če­ni je ma­nju ko­li­či­nu ben­zi­na po­lio i na as­falt­nu pod­lo­gu, ka­ko bi na­pra­vio ini­ci­jal­ni pla­men, a po­tom je za­pa­lio. Pla­men se ubr­zo pre­nio na vo­zi­lo, na­kon če­ga se osum­nji­če­ni ne­po­zna­tim vo­zi­lom uda­ljio sa li­ca mje­sta – na­ve­li su iz po­li­ci­je.
To­kom uvi­đa­ja utvr­đe­no je da je po­žar na Agra­mo­vi­će­vom vo­zi­lu pod­met­nut, a sa li­ca mje­sta su iz­u­ze­ti od­re­đe­ni pred­me­ti i tra­go­vi ko­ji su po na­red­bi ODT-a, do­sta­vlje­ni Fo­ren­zič­kom cen­tru u Da­ni­lov­gra­du na vje­šta­če­nje. Po­žar je na sva tri vo­zi­la pri­či­nio znat­nu ma­te­ri­jal­nu šte­tu. B.B.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"