Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-02-12 fleš
Vlast ne­će pro­tiv kri­mi­na­la

Stra­te­gi­ja Evrop­ske uni­je za Za­pad­ni Bal­kan pod­strek je pro­gre­siv­nim sna­ga­ma da pre­u­zmu stva­ri u svo­je ru­ke, smi­je­ne re­žim i po­ve­du dr­ža­vu evrop­skim pu­tem, oci­je­nio je po­sla­nik De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re Bo­ris Bog­da­no­vić.
On je za „Dan” re­kao da su Cr­noj Go­ri po­treb­ni no­vi, ne­u­ka­lja­ni i po­šte­ni lju­di ko­ji će ima­ti pe­tlje i zna­nja da za­tvo­re sva po­gla­vlja, a po­seb­no 23 i 24, ko­ja se uglav­nom od­no­se na bor­bu pro­tiv or­ga­ni­zo­va­nog kri­mi­na­la i ko­rup­ci­je.
– Vlast De­mo­krat­ske par­ti­je so­ci­ja­li­sta ne mo­že za­tvo­ri­ti po­gla­vlja 23 i 24 jer su od­lu­či­li da ne uda­ra­ju jed­ni na dru­ge. Ta­kvoj vla­sti ni rok od 100 go­di­na ne bi bio re­a­lan, ni­ti do­vo­ljan, jer oni i ne že­le da bu­du dio evrop­ske po­ro­di­ce na­ro­da u ko­joj se po­štu­ju pra­vi­la i pro­ce­du­re – za­klju­čio je Bog­da­no­vić.M.V.


Sti­žu no­vi am­ba­sa­do­ri

Pred­sjed­nik Cr­ne Go­re Fi­lip Vu­ja­no­vić pri­mi­će da­nas akre­di­tiv­na pi­sma no­vo­i­me­no­va­nih, iz­van­red­nih i opu­no­mo­će­nih am­ba­sa­do­ra iz tri dr­ža­ve, po­tvr­đe­no je iz nje­go­vog ka­bi­ne­ta. Vu­ja­no­vić će pri­mi­ti akre­di­tiv­na pi­sma no­vog am­ba­sa­do­ra Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne u Cr­noj Go­ri Vin­ka Ra­do­va­no­vi­ća, no­vog am­ba­sa­do­ra Re­pu­bli­ke Pe­ru Ma­ria Euge­nia He­re­ra i no­vog am­ba­sa­do­ra Ja­pa­na Ju­ni­či Ma­ru­a­me.
– Pri­je­mi će bi­ti odr­ža­ni u re­zi­den­ci­ji pred­sjed­ni­ka na Ce­ti­nju, na­kon če­ga će bi­ti ob­ja­vlje­na sa­op­šte­nja za jav­nost – na­ve­li su iz Vu­ja­no­vi­će­vog ka­bi­ne­ta. M.V.


Otvaranje ŠDR-a

U EU info-centru u Podgorici danas će biti održana svečana ceremonija otvaranja i uvodni panel za novu, 16.generaciju Škole demokratskog rukovođenja (ŠDR). Kako je saopšteno, ovogodišnji program ŠDR-a otvoriće ambasadorka SAD Margaret En Ujehara, ambasador Bugarske Mladen Četvenjakov i ambasador Norveške Arne Sanes Bjornstad.
– Nakon cemonije otvaranja, Gordana Đurović, profesorica Ekonomskog fakulteta i predsjednica Crnogorske panevropske unije, održaće uvodno predavanje na temu „Trenutna pozicija Crne Gore u procesu EU integracija” - navodi se u saopštenju. M.V.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"