Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-02-12 AKTIVISTI STRANKE PRAVDE I POMIRENJE NA TERENU Potpisi za Kalača
Ak­ti­vi­sti Stran­ke prav­de i po­mi­re­nja (SPP) su u pret­hod­na dva da­na u Pla­vu i Bi­je­lom Po­lju pri­ku­plja­li pot­pi­se po­dr­ške Ha­zbi­ji Ka­la­ču, nji­ho­vom kan­di­da­tu za mje­sto pred­sjed­ni­ka Cr­ne Go­re, ko­ji je i pred­sjed­nik te par­ti­je. Iz te stran­ke je na­ja­vlje­no da će sa pri­ku­plja­njem pot­pi­sa na­sta­vi­ti u Plje­vlji­ma.
Nje­gov za­mje­nik na mje­stu pred­sjed­ni­ka par­ti­je Al­mir Mu­ra­to­vić sa­op­štio je da SPP nu­di no­vi pro­gram vr­še­nja vla­sti, za­sno­van pri­je sve­ga na prav­di i po­mi­re­nju.
– Nu­di­mo čo­vje­ka za mje­sto pred­sjed­ni­ka ko­ji je do­ka­za­ni opo­zi­ci­o­nar, in­te­lek­tu­a­lac, eko­no­mi­sta i uni­ve­r­zi­tet­ski pro­fe­sor. Čo­vje­ka ko­ji mo­že da oku­pi sve po­li­tič­ke su­bjek­te i mo­že da oku­pi lju­de u Cr­noj Go­ri ko­ji su ra­ni­je na­sje­li na po­li­tič­ke igre po­dje­la –ka­zao je Mu­ra­to­vić.
On je na­gla­sio da svi na­ro­di ima­ju svo­je po­seb­no­sti, ali da im je za­jed­nič­ki pro­stor na ko­jem ži­ve.
– Po­zi­vam opo­zi­ci­ju u Cr­noj Go­ri da, uko­li­ko do sa­da ni­je­su na­šli svog kan­di­da­ta, po­dr­že Ha­zbi­ju Ka­la­ča. Mi­sli­mo da je to naj­bo­lje re­še­nje za Cr­nu Go­ru. I ne sa­mo za opo­zi­ci­ju. Jer ni­je po­en­ta smi­je­ni­ti vlast zbog nje­nog ime­na, već za pro­mje­ne si­ste­ma – na­gla­sio je funk­ci­o­ner SPP-a.
Ka­ko tvr­di, za se­dam da­na od ob­ja­vlji­va­nja po­tvr­de da je Ka­lač kan­di­dat za pred­sjed­ni­ka pri­klju­plje­no je vi­še od dvi­je hi­lja­de pot­pi­sa po­dr­ške.
– Sma­tra­mo da u Bi­je­lom Po­lju ima­mo pro­sto­ra da naš kan­di­dat do­bi­je gla­so­ve, jer ima­mo op­štin­ski od­bor, a na­kon ne­dav­nog uče­šća na lo­kal­nim iz­bo­ri­ma u Be­ra­na­ma po­ka­za­li smo da ima­mo od­luč­nost, vi­zi­ju i da nu­di­mo ne­što no­vo. A kad je u pi­ta­nju po­dr­ška u vi­du pot­pi­sa, do­bi­ja­mo je iz svih na­ci­o­nal­nih struk­tu­ra – re­kao je Mu­ra­to­vić. M.N.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"