Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2018-02-09 BJELOPOLJAC MILIĆ MADŽGALJ DEMANTUJE TVRDNJE MINISTRA ZDRAVLJA DA PACIJENTE U KC CG PRIMAJU U KRATKOM ROKU
Na snimanje krvnih sudova čeka se pola godine
Na snimanje krvnih sudova čeka se pola godine
Bje­lo­po­ljac Mi­lić Madž­galj (72) po­ru­čio je mi­ni­stru zdra­vlja Ke­na­nu Hra­po­vi­ću da nje­go­ve iz­ja­ve da su li­ste če­ka­nja na pre­gle­de i li­je­če­nje u Kli­nič­kom cen­tru Cr­ne Go­re sve­de­ne na mi­ni­mum de­man­tu­je pri­mjer Lju­bi­ce Madž­galj, ko­ju su mo­gli da pri­me tek za po­la go­di­ne. On na­vo­di da je nje­go­va su­pru­ga Lju­bi­ca, ko­ja je ta­ko­đe bi­la me­di­cin­ski rad­nik i zbog sr­ča­nih pro­ble­ma mo­ra­la oti­ći u pen­zi­ju, tre­ba­la da od­ra­di di­jag­no­stič­ku pro­ce­du­ru u KC CG.
– S ob­zi­rom na to da ima te­ških sr­ča­nih smet­nji, na pred­log ov­da­šnjeg kar­di­o­lo­ga, upu­će­na je na sni­ma­nje krv­nih su­do­va u KC CG u Pod­go­ri­ci. Kad smo oti­šli kod nje­nog iza­bra­nog lje­ka­ra, sko­ro da smo se one­svi­je­sti­li kad smo ču­li ko­ji ter­min je u op­ti­ca­ju. Sa­op­šte­no nam je da slo­bod­nog ter­mi­na ne­ma naj­ma­nje po­la go­di­ne – ka­že Madž­galj.
On do­da­je da ne mo­že da vje­ru­je da sko­ro sva­ke no­ći u in­for­ma­tiv­nim emi­si­ja­ma, ali i u no­vi­na­ma, Hra­po­vić po­na­vlja ka­ko je Cr­na Go­re po­bje­gla sa pret­po­sled­njeg mje­sta na evrop­skoj li­sti, i na­pre­do­va­la za čak de­vet mje­sta, upra­vo zbog krat­kog ro­ka če­ka­nja za pa­ci­jen­te.
– Ka­ko da ovo ob­ja­sne kad mo­ja su­pru­ga mo­žda ni ne do­če­ka to nji­ho­vo sni­ma­nje. Ako joj se, ne daj bo­že ne­što de­si, Hra­po­vić će sa svo­jim neo­sno­va­nim iz­ja­va­ma da ne­ma če­ka­nja bi­ti kri­vac i prav­du ću tra­ži­ti ako tre­ba i do Stra­zbu­ra – po­ru­čio je Madž­galj.
M.N.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"