Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2018-02-09 STUDENTI FVU ULJEPŠALI DJEČJU BOLNICU
Murali za bezbrižnije liječenje djece
Murali za bezbrižnije liječenje djece
Stu­den­ti spe­ci­ja­li­stič­kih stu­di­ja Fa­kul­te­ta vi­zu­el­nih umjet­no­sti Uni­ver­zi­te­ta „Me­di­te­ran”, osli­ka­li su mu­ra­le u ho­lo­vi­ma In­sti­tu­ta za bo­le­sti dje­ce (IBD), ka­ko bi ma­li­ša­ni­ma olak­ša­li li­je­če­nje i bo­ra­vak. Mu­ra­le su na­sli­ka­li stu­den­ti Ka­ta­ri­na La­ko­vić, Je­le­na Ju­ško­vić, Sel­ma Si­ja­rić, De­nis No­go­vić, Mi­ljan Ba­bić i Želj­ko Madž­galj, na če­lu sa pro­fe­so­ri­com na pred­me­tu li­kov­ni ate­lje Ma­ri­jom Džo­ga­no­vić.
– Stu­den­ti su uni­je­li svu svo­ju umjet­nost, svoj elan i svo­ju mla­dost ka­ko bi uči­ni­li što kom­for­ni­jim pro­stor u ko­jem bo­ra­ve na­ši pa­ci­jen­ti. Osli­ka­li su ži­vot na na­šim zi­do­vi­ma i ovo mje­sto po­sta­će mje­sto sa vi­še ra­do­sti za na­še ma­le pa­ci­jen­te – ka­za­la je di­rek­tor­ka IBD So­nja Mi­la­ši­no­vić.
Za­do­volj­stvo re­a­li­zo­va­nim pro­jek­tom u ime stu­de­na­ta iz­ra­zio je De­nis No­go­vić.
– Iz­u­zet­no sam za­do­vo­ljan pro­jek­tom. Na­dam se da smo uspje­li da bar ma­lo dje­ci olak­ša­mo bo­ra­vak u ovoj bol­ni­ci. Za­hva­lio bih se mom ti­mu. Na po­čet­ku je bi­lo ma­lo te­že da se uklo­pi­mo, ali smo vre­me­nom po­če­li da se na­vi­ka­va­mo. Za­do­vo­ljan sam onim što smo po­sti­gli – ka­zao je No­go­vić.
U ime me­nadž­men­ta KCCG di­rek­to­ri­ca Zo­ri­ca Ko­va­če­vić je uru­či­la za­hval­ni­ce rek­to­ru Uni­ver­zi­te­ta „Me­di­te­ran”, Jan­ku Ra­du­lo­vi­ću, pro­fe­so­ri­ci Ma­ri­ji Džo­ga­no­vić, a me­di­cin­ska di­rek­to­ri­ca KCCG Sne­ža­na Ras­po­po­vić stu­den­ti­ma.D.B.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"