Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2018-02-10 VLADA ODOBRILA DONACIJU KLINIČKOM CENTRU Klinici za psihijatriju 200.000 dolara
Vla­da je ju­če odo­bri­la pot­pi­si­va­nje do­na­tor­skog ugo­vo­ra iz­me­đu Kli­nič­kog cen­tra Cr­ne Go­re (KCCG) i Ru­ka­ko Fu­ji­hi­ra Ko­so­vić, udo­vi­ce psi­hi­ja­tra Du­ša­na Ko­so­vi­ća, ko­ja na­mje­ra­va da Kli­ni­ku za psi­hi­ja­tri­ju po­mog­ne sa 200.000 eura. U od­lu­ci Vla­de na­vo­di se da se KCCG 23. ja­nu­a­ra 2018. go­di­ne obra­tio Mi­ni­star­stvu zdra­vlja sa za­htje­vom ra­di da­va­nja sa­gla­sno­sti na pri­jem do­na­ci­je od g-đe Fu­ji­hi­ra Ko­so­vić u iz­no­su od 200.000,00 do­la­ra za opre­ma­nje no­ve Kli­ni­ke za psi­hi­ja­tri­ju u okvi­ru KCCG.
– Po­sred­stvom advo­kat­ske kan­ce­la­ri­je Vu­ji­sić i Vu­ko­tić, JZU KCCG se obra­ti­la g-đa Ru­ka­ko Fu­ji­hi­ra Ko­so­vić, udo­vi­ca dr Du­ša­na Ko­so­vi­ća, psi­hi­ja­tra, sa na­mje­rom da do­ni­ra 200.000 do­la­ra za opre­ma­nje no­ve Kli­ni­ke za psi­hi­ja­tri­ju u okvi­ru Kli­nič­kog cen­tra Cr­ne Go­re. Na­mje­ra Ru­ka­ko Fu­ji­hi­ra Ko­so­vić je da se pred­met­na sred­stva is­ko­ri­ste za opre­ma­nje odje­lje­nja u po­me­nu­toj kli­ni­ci, kao i za osa­vre­me­nja­va­nje bi­bli­o­te­ke ko­ja će bi­ti sa­stav­ni dio ove kli­ni­ke. U tom ci­lju, za re­a­li­za­ci­ju ove do­na­ci­je, Kli­nič­ki cen­tar Cr­ne Go­re otvo­rio je de­vi­zni ra­čun kod So­si­je­te že­ne­ral ban­ke – na­vo­de u od­lu­ci.
Vla­da je ju­če do­ni­je­la od­lu­ku da Mi­ni­star­stvo zdra­vlja pot­pi­še ugo­vor sa Evrop­skom kan­ce­la­ri­jom Svjet­ske zdrasvtve­ne or­ga­ni­za­ci­je, ko­jim će se una­pri­je­di­ti sa­rad­nja u obla­sti za­ra­znih i ne­za­ra­znih bo­le­sti.D.B.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"