Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2018-02-10 KAMPANJA ZA PROMOCIJU ZDRAVLJA Pomoći oboljelima od rijetkih bolesti
Na­ci­o­nal­na or­ga­ni­za­ci­ja za ri­jet­ke bo­le­sti, ni­zom ak­tiv­no­sti to­kom ovog mje­se­ca, po pr­vi put će po­dr­ža­ti kam­pa­nju po­vo­dom Da­na ri­jet­kih bo­le­sti, 28. fe­bru­a­ra, sa fo­ku­som na ovo­go­di­šnju te­mu – is­tra­ži­va­nje. Na­vo­de da će se kam­pa­nja sa­sto­ja­ti od vi­še dje­lo­va.
– Za po­če­tak pu­tem sred­sta­va jav­nog in­for­mi­sa­nja i dru­štve­nih mre­ža po­zva­li smo gra­đa­ne da da­ju svoj do­pri­nos ovoj kam­pa­nji ta­ko što će usli­ka­ti svo­je li­ce i po­sla­ti fo­to­gra­fi­je. Od pri­sti­glih fo­to­gra­fi­ja na­pra­vi­će­mo iz­lo­žbu ko­ja će se or­ga­ni­zo­va­ti na dan odr­ža­va­nja kon­fe­ren­ci­je, 28. fe­bru­a­ra u Pod­go­ri­ci, pod na­zi­vom „Cr­na Go­ra i ri­jet­ke bo­le­sti na pu­tu u EU”. Kam­pa­nja se pri­pre­ma u za­jed­ni­ci uklju­če­njem nad­le­žnih in­sti­tu­ci­ja i za­in­te­re­so­va­nih stra­na na svim ni­vo­i­ma ka­ko bi dje­lo­va­njem u si­ner­gi­ji pod­sta­kli im­ple­men­ta­ci­ju Na­ci­o­nal­ne stra­te­gi­je za ri­jet­ke bo­le­sti i do­pri­ni­je­li pro­mo­ci­ji jav­nog zdra­vlja i ta­ko uti­ca­li na bo­lje i kva­li­tet­ni­je zdrav­stve­ne uslu­ge za obo­lje­le od ri­jet­kih bo­le­sti i sva­kog gra­đa­ni­na. osta­je či­nje­ni­ca da ima vi­še od 6000 ri­jet­kih bo­le­sti, oko 30 mi­li­o­na lju­di ko­ji ži­ve sa ri­jet­kim bo­le­sti­ma u Evro­pi i 300 mi­li­o­na ši­rom svi­je­ta. Ta­ko da ri­jet­ke bo­le­sti i ni­je­su uop­šte ri­jet­ke – na­vo­de u sa­op­šte­nju.
D.B.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"