Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2018-02-12 VOLONTERI NVO „IZVOR ŽIVOTA” OBIŠLI SOCIJALNO UGROŽENU PORODICU IZ PLAVA Markišićima potrebna pomoć
NIK­ŠIĆ/ PLAV- Iz nik­šić­ke ne­vla­di­ne or­ga­ni­za­ci­je „Iz­vor ži­vo­ta“ ape­lu­ju da se po­mog­ne po­ro­di­ci Ome­ra Mar­ki­ši­ća iz plav­skog Voj­nog Se­la. Vo­lon­te­ri iz Nik­ši­ća, ob­i­šli su tu po­ro­di­cu u ko­joj je šest čla­no­va, a ko­ja ži­vi u iz­u­zet­no lo­šim uslo­vi­ma. Ka­ko je na­ve­la Kon­stan­ti­na Ma­raš iz NVO „Iz­vor ži­vo­ta”, Mar­ki­ši­ći su tro­šnu ba­ra­ku u ko­joj sta­nu­ju pre­kri­li naj­lo­nom ka­ko bi se spa­si­li od ki­še, a od tri pro­stro­i­je u ba­ra­ci ko­ri­ste sa­mo jed­nu.
-Ome­ro­va su­pru­ga ima­la je te­šku ope­ra­ci­ju oba ko­lje­na, i ima obo­lje­ne mi­ši­ća zbog ko­jeg joj lje­ka­ri pred­vi­đa­ju do­ži­vot­ni in­va­li­di­tet. U ku­ći ne­ma­ju vo­de, ni­ti sa­ni­tar­ni čvor. Ka­za­li su nam da im po­ma­žu iz plav­skog Cr­ve­nog kr­sta sa bra­šnom i gar­de­ro­bom, ali da su im naj­ve­ći pro­blem kraj­nje lo­ši uslo­vi ži­vo­ta u tro­šnoj ku­ći, kao i Ome­ro­va ne­mo­guć­nost da su­pru­zi obez­bi­je­di zdrav­stve­nu nje­gu - ka­že Kon­stan­ti­na Ma­raš.
Nov­ča­na sred­stva za po­moć na ime Ome­ra Mar­ki­ši­ća mo­gu se upla­ći­va­ti na ži­ro ra­čun 505-0000000360554-56, ko­ji je otvo­ren kod Atlas ban­ke, a iz NVO „Iz­vor ži­vo­ta“ po­zi­va­ju sve kom­pa­ni­je u Cr­noj Go­ri ko­je ima­ju mo­guć­nost da do­ni­ra­ju gra­đe­vin­ski i sa­ni­tar­ni ma­te­ri­jal ka­ko bi se ovoj ugro­že­noj po­ro­di­ci adap­ti­ra­la ku­ća.
B.B.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"