Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Gradonačelnik Pljevalja ide 24 dana u zatvor * Zaposlio ministrovu kćerku i brata * Prodali stan bez našega znanja * Život neće stati zbog nenadležnog suda * Putinovi oligarsi na udaru * Izdaja Bregzita gurnuće London u krizu * Brzo, brže, kvalitetnije
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
ALEKSANDAR PEJOVIĆ, MINISTAR EVROPSKIH POSLOVA:
Evropska unija možda nije efikasna kao Turska i nije možda toliko sposobna da zaista rješava brzo pitanja kao Rusija.

Vic Dana :)

Skupile se životinje u šumi da se takmiče u pričanju viceva. Prethodno se dogovore da ubiju onoga čijem se vicu ne budu svi smijali. Prva počne lisica. Ispriča vic i na kraju svi se smiju, osim mede, pa ubiju liju. Zatim dođe vuk. Ispriča vic, svi ćute, samo se meda smije. Pitaju ga ostali:
– Šta je, medo, što se smiješ?
Meda će:
– Ala je bio dobar onaj lijin!


Momak kaže djevojci:
– Ja bih tebe mogao da gledam čitavog dana.
– Što, je l` sam ti mnogo lijepa?
– Ma jok, nego si `slučaj za posmatranje`!

Kaže profesor studentu:
– Kolega, ne možete spavati na mom predavanju!
Student odgovori:
– Možda bih i mogao da ste malo tiši!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2018-02-12 SAVEZ PENZIONERA CRNE GORE URUČIO PLAKETU BORISLAVU LALEVIĆU Priznanje za brigu o penzionerima
BAR - Pred­sjed­nik Sa­ve­za pen­zi­o­ne­ra Cr­ne Go­re Bran­ko Ve­šo­vić u pro­sto­ri­ja­ma Udru­že­nja pen­zi­o­ne­ra Ba­ra di­rek­to­ru Dom zdra­vlja Bo­ri­sla­vu La­le­vi­ću uru­čio je pla­ke­tu kao naj­vi­še pri­zna­nje za iz­u­ze­tan do­pri­nos u rje­ša­va­nju pi­ta­nja od po­seb­ne va­žno­sti za pen­zi­o­ne­re.
Ve­šo­vić je pod­sje­tio da se pri­zna­nje do­dje­lju­je is­tak­nu­tim po­je­din­ci­ma iz obla­sti kul­tu­re i stva­ra­la­štva, zdrav­stva i na ni­vou lo­kal­nih upra­va.
- Na pred­log ovog op­štin­skog udru­že­nja, Ko­mi­si­ja za pri­zna­nja pri Sa­ve­zu je pri­hva­ti­la, a Uprav­ni od­bor Sa­ve­za pen­zi­o­ne­ra Cr­ne Go­re jed­no­gla­sno ve­ri­fi­ko­vao, da se La­le­vi­ću do­di­je­li pla­ke­ta za iz­u­zet­ne re­zul­ta­te na pla­nu za­šti­te bar­skih pen­zi­o­ne­ra - re­kao je Ve­šo­vić pri­li­kom uru­če­nja pla­ke­te.
Za­hva­lju­ju­ći na pri­zna­nju, La­le­vić je ka­zao da ono ima po­seb­nu va­žnost, jer se do­bi­ja od struk­tu­re ko­ja je svo­jim is­ku­stvom i du­go­go­di­šnjim ra­dom ugra­di­la se­be, ne sa­mo u ovaj grad, ne­go i u raz­voj i pro­spe­ri­tet Cr­ne Go­re.
- Pri­zna­nje vi­dim kao pod­strek za bu­du­ći rad. Ovo je po­pu­la­ci­ja ko­ja za­slu­žu­je da joj ovaj grad po­sve­ti mak­si­mal­nu pa­žnju, ne sa­mo u po­gle­du zdrav­stve­nog zbri­nja­va­nja, rje­ša­va­nja stam­be­nih pi­ta­nja, ra­znih dru­gih po­vla­sti­ca, ne­go i u svim dru­gim seg­men­ti­ma, ka­ko bi se olak­šao iona­ko, či­ni mi se, ne baš za­vi­dan sta­tus pen­zi­o­ne­ra u na­šoj dr­ža­vi - re­kao je La­le­vić, i is­ta­kao da će još vi­še po­mo­ći da zdrav­stve­no zbri­nja­va­nje sta­nov­ni­štva, a po­seb­no pen­zi­o­ne­ra, bu­de na ni­vou gdje će oni bi­ti ap­so­lut­no za­do­volj­ni.
D.S.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"