Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija - datum: 2018-03-07 ADIKO BANKA
Novim klijentima 25 eura
Novim klijentima 25 eura
Adi­ko ban­ka po­nu­di­la je no­vi kon­cept ban­kar­stva, pod na­zi­vom „Po­sta­ni Adi­ko”, ko­jim no­vim kli­jen­ti­ma po­kla­nja 25 eura do­bro­do­šli­ce i do­dat­nih de­set ako na­kon go­di­nu ne bu­du za­do­volj­ni uslu­gom.
– Adi­ko ban­ka je s „Po­sta­ni Adi­ko” kam­pa­njom kre­i­ra­la je­din­stve­nu po­nu­du, si­gur­na u kva­li­tet uslu­ge i mo­guć­nost da ade­kvat­no od­go­vo­ri na za­htje­ve kli­je­na­ta – pi­še u sa­op­šte­nju.
Ban­ka će, ka­ko su pre­ci­zi­ra­li, sva­kom no­vom kli­jen­tu upla­ti­ti 25 eura, a u slu­ča­ju da kli­jent ne bu­de za­do­vo­ljan uslu­gom i na­kon go­di­nu od­lu­či da za­tvo­ri te­ku­ći ra­čun, ban­ka će mu po­klo­ni­ti do­dat­nih de­set eura za uka­za­no po­vje­re­nje.
Di­rek­tor Sek­to­ra pro­da­je pro­iz­vo­da na ma­lo Mi­loš Mi­ke­tić je na­veo da je ide­ja kon­cep­ta „Po­sta­ni Adi­ko” jed­no­stav­na, ali i ino­va­tiv­na i vr­lo smje­la.
– Ka­ko bi u star­tu do­bi­li 25 eura, no­vi kli­jen­ti tre­ba da u ban­ci otvo­re te­ku­ći ra­čun pre­ko ko­jeg će pri­ma­ti za­ra­du i oda­be­ru je­dan od pa­ke­ta u po­nu­di – Wel­co­me ili Pre­sti­ge, ko­ji omo­gu­ća­va­ju raz­ne po­god­no­sti – na­ve­li su iz ban­ke.
Ne­ke od tih po­god­no­sti su in­ter­net i mo­bil­no ban­kar­stvo, po­di­za­nje go­to­vi­ne s ban­ko­ma­ta bez na­kna­de, jef­ti­ni­je na­kna­de za pla­ća­nja pu­tem di­gi­tal­nih ka­na­la, pla­ća­nja pu­tem vi­be­ra i bo­ga­te pa­le­te osi­gu­ra­nja i kar­ti­ca. Uz sve to kli­jen­ti ostva­ru­ju i pra­vo na po­volj­ni­je uslo­ve kre­di­ti­ra­nja.D.M.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"