Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Nema zastare za Milovu ekipu * Podržite mene i srušićemo DPS * Katnić traži pritvor za Mandića * Jelić ne prijavljuje da ima firmu * Nema zastare za Milovu ekipu * Nije strašno * Djeca ćute o nasrtajima sajber nasilnika
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 08-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slađana Radojević, samohrana majka :
– Ne treba mi ruža, nego metar drva.

Vic Dana :)

- Haloo! Je l‘ to vatrogasna služba?
- Jeste gospođo, izvolite.
- Ja sam skoro posadila cvijeće...
- Gospođo, tražili ste vatrogasnu službu!?
- Da jesam, to je vrlo skupo, egzotično cvijeće...
- Gospođo, tražili ste i dobili ste vatrogasnu službu a ne cvjećaru! Recite kako vam možemo pomoći ili spustite slušalicu i smjesta nam oslobodite vezu!!!
- Ma dobro de, šta me odmah napadate, komšiji gori kuća, pa kad budete gasili požar pazite mi na cvijeće...
Ako posle tri mjeseca teretane ne vidite rezultate, pređite na fotošop.
Čujem da ti se sestra udala za boksera. Kako izgleda?
Nemam pojma! Posle svakog meča je drugačiji.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2018-03-07 ODBRANA SVETOZARA MAROVIĆA TVRDI DA JE ZAHTJEV TUŽILAŠTVA ZA ODUZIMANJE STANA I KUĆE APSURDAN Krstović kupio nekretnine od milion i po
Vi­ši dr­žav­ni tu­ži­lac Li­di­ja Vuk­če­vić za­tra­ži­la je da se od Sve­to­za­ra Ma­ro­vi­ća odu­zme stan po­vr­ši­ne 90 me­ta­ra kva­drat­nih, kao i ku­ća ko­ju su Ma­ro­vi­ći pro­da­li Ra­do­ji­ci Kr­sto­vi­ću jer sve to na­vod­no po­ti­če od nov­ca iz kri­mi­nal­nih dje­lat­no­sti.
Bra­ni­lac Ma­ro­vi­ća, advo­kat Di­mi­tri­je Dap­če­vić, ova­kav za­htjev ocje­nju­je kao neo­sno­van i na­gla­ša­va vre­men­ski dis­kon­ti­nu­i­tet jer je stan još od 1992. go­di­ne. I nje­gov ko­le­ga advo­kat Zdrav­ko Be­go­vić za­htjev tu­ži­la­štva tu­ma­či kao ap­sur­dan. Od­bra­na je ju­če vi­še pu­ta is­ti­ca­la da je ne­ja­sno za­što je Đur­đi­na Đi­na Ma­ro­vić u ovom po­stup­ku, te je za­tra­že­no i nje­no sa­slu­ša­nje. Ka­ko is­ti­ču, iz spi­sa se vi­de sa­mo do­ka­zi u vi­du li­sta ne­po­kret­no­sti.
Pre­ma ri­je­či­ma Kr­sto­vi­ća, on je čuo da se pro­da­je ku­ća, a sa de­ta­lji­ma ga je na­vod­no upo­znao Đur­đi­nin brat Đor­đe. Kr­sto­vić je re­kao da ni­je imao sav no­vac, da je ne­što po­zaj­mio i da se do­go­vo­rio sa pri­ja­te­ljem Iskom Bo­lje­vi­ćem da mu po­su­di je­dan dio su­me te da bi na kra­ju, na­kon što bi pre­pro­da­li ne­kret­ni­nu, mo­gli po­di­je­li­ti do­bit.
– Mi­li­on i po je ko­šta­lo sve. Ja sam mi­li­on i 200 hi­lja­da po­zaj­mio od Iska. Mo­gu da do­ve­dem da svje­do­če kom­ši­je ko­je sa Ma­ro­vi­ći­ma ne pri­ča­ju. Zna­či u ovoj ze­mlji ne smi­je ne­kret­ni­na da se ku­pi od po­la sta­nov­ni­štva jer se mo­že is­po­sta­vi­ti da po­ti­če iz ne­le­gal­nih to­ko­va, a ova dru­ga po­lo­vi­na ku­ka­va­ca ne­ma šta ni da pro­da bez go­li ži­vot – kon­sta­to­vao je Kr­sto­vić ju­če, do­da­ju­ći da Ma­ro­vi­ća ni­kad ni­je vi­dio, te da je Đur­đi­na ima­la pu­no­moć­je od su­pru­ga i da je ta­ko sklo­pljen po­sao.
Na pi­ta­nje pred­sjed­ni­ka sud­skog vi­je­ća Bo­ri­sa Sa­vi­ća za­što uplat­ni­ca ni­je ovje­re­na, Kr­sto­vić is­ti­če da ni­je htio no­ta­ru da da­je 1.500–2.000 eura za to, a da je Bo­lje­vić ka­sni­je ruč­no pre­pra­vio da­tum na uplat­ni­ci jer se ra­di­lo o gre­šci.
Sle­de­ći pre­tres za­ka­zan je za 28. mart.
VJ.D.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"