Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vučurovićev potpis za Milačića, Dajkovićev za Miličkovića * Na istu imovinu upisana šesta hipoteka * Za torturu po 17 mjeseci * Roćen gasi požar u DPS-u Pljevlja * Junajted napada Sevilju, „plavci” Barsu * Novaka čeka mukotrpan povratak * Plavi ovjerili drugo mjesto
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Predrag Spasojević, predsjednik Sindikata ZIKS-a:
– Sudije i tužioci podržavaju kriminalce.

Vic Dana :)

Chuck Norris je osvojio Vimbledon bejzbol palicom.
Šta je Čak Noris slušao sedamdesetih?
- Devedesete!
Ljudi su se popeli na Mjesec, a Čak Noris se popeo na godinu!
Kako je nastao točak?
- Čak Noris uradio kolut naprijed, pa su svi povikali: To Čak, to Čak!
Došla Smrt sa maskom, kosom, i ide od vrata do vrata. Dođe na jedna vrata, zvoni, kad ono, vrata otvara Čak Noris. Gleda Smrt Čak Norisa, gleda on Smrt, kad odjednom, Smrt digne ruke i vikne:
– MASKENBAL!!!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-03-11 MLADEN BOJANIĆ POTVRDIO UČEŠĆE U IZBORNOJ UTAKMICI
Kandidovaću se za predsjednika
Kandidovaću se za predsjednika
Biv­ši po­sla­nik Mla­den Bo­ja­nić pri­hva­tio je pred­log da bu­de za­jed­nič­ki kan­di­dat opo­zi­ci­je na pred­sjed­nič­kim iz­bo­ri­ma 15. apri­la. Iza nje­go­ve kan­di­da­tu­re sta­će naj­ja­če opo­zi­ci­o­ne stran­ke –De­mo­krat­ski front, De­mo­kra­te, Gra­đan­ski po­kret URA i So­ci­ja­li­stič­ka na­rod­na par­ti­ja (SNP).
– Na­kon odr­ža­nih sa­sta­na­ka sa čel­ni­ci­ma po­li­tič­kih su­bje­ka­ta ko­ji su me jav­no po­dr­ža­li i pri­mlje­nih po­ru­ka po­dr­ške od stra­ne ra­znih udru­že­nja i po­je­di­na­ca, oba­vje­šta­vam jav­nost da ću se kan­di­do­va­ti na pred­sto­je­ćim pred­sjed­nič­kim iz­bo­ri­ma. Ko­ri­sti­ma pri­li­ku da svi­ma jav­no za­hva­lim na po­dr­šci i obe­ćam iz­bor­nu kam­pa­nju pri­mje­re­nu eko­nom­skim uslo­vi­ma u ko­ji­ma se na­la­zi Cr­na Go­ra. Kam­pa­nja sa vje­rom u uspjeh, ja­snih i ne­dvo­smi­sle­nih po­ru­ka, li­še­na is­pra­zne po­li­ti­kant­ske re­to­ri­ke, za­sno­va­na na čvr­stim ar­gu­men­ti­ma i umje­re­nim ri­je­či­ma, ga­ran­tu­je po­bje­du, bez ob­zi­ra na svi­ma zna­ne pre­pre­ke ko­je oče­ku­jem – ka­zao je Bo­ja­nić.
On je is­ta­kao da će gra­đa­ni Cr­ne Go­re bi­ti u pri­li­ci da se to­kom kam­pa­nje upo­zna­ju sa svim re­le­vant­nim de­ta­lji­ma ko­ji im tre­ba­ju za do­no­še­nje is­prav­ne od­lu­ke.M.S.


Po­dr­ška od ko­mu­ni­sta

Pred­sjed­nik De­mo­krat­ske na­rod­ne par­ti­je (DNP) Mi­lan Kne­že­vić i pred­sjed­nik Ju­go­slo­ven­ske ko­mu­ni­stič­ke par­ti­je Cr­ne Go­re Vla­di­slav Vu­ko­vić ju­če su po­dr­ža­li pred­log ve­ćeg di­je­la opo­zi­ci­je da Mla­den Bo­ja­nić bu­de kan­di­dat na pred­sto­je­ćim pred­sjed­nič­kim iz­bo­ri­ma.
Vu­ko­vić je u ime svo­je stran­ke is­ka­zao pu­nu po­dr­šku Kne­že­vi­ću u na­po­ri­ma da is­tra­je u po­li­tič­ki mon­ti­ra­nim pro­ce­si­ma i pri­tom osu­dio ne­za­pam­ćen in­sti­tu­ci­o­nal­ni pro­gon pred­sjed­ni­ka DNP-a.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"