Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vučurovićev potpis za Milačića, Dajkovićev za Miličkovića * Na istu imovinu upisana šesta hipoteka * Za torturu po 17 mjeseci * Roćen gasi požar u DPS-u Pljevlja * Junajted napada Sevilju, „plavci” Barsu * Novaka čeka mukotrpan povratak * Plavi ovjerili drugo mjesto
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Predrag Spasojević, predsjednik Sindikata ZIKS-a:
– Sudije i tužioci podržavaju kriminalce.

Vic Dana :)

Chuck Norris je osvojio Vimbledon bejzbol palicom.
Šta je Čak Noris slušao sedamdesetih?
- Devedesete!
Ljudi su se popeli na Mjesec, a Čak Noris se popeo na godinu!
Kako je nastao točak?
- Čak Noris uradio kolut naprijed, pa su svi povikali: To Čak, to Čak!
Došla Smrt sa maskom, kosom, i ide od vrata do vrata. Dođe na jedna vrata, zvoni, kad ono, vrata otvara Čak Noris. Gleda Smrt Čak Norisa, gleda on Smrt, kad odjednom, Smrt digne ruke i vikne:
– MASKENBAL!!!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-03-11 MARKO MILAČIĆ O ZAHTJEVU DA ODUSTANE OD PREDSJEDNIČKE TRKE
Ne pomjeram se istrošenim političarima
Ne pomjeram se istrošenim političarima
Pred­sjed­nik Pra­ve Cr­ne Go­re Mar­ko Mi­la­čić po­ru­čio je sa kon­ven­ci­je u Ku­či­ma, oda­kle je juče kre­nuo u pred­sjed­nič­ku kam­pa­nju, da se cr­no­gor­ska mla­dost vi­še ni­ka­da ne­će po­vla­či­ti ni pred kim, a na­ro­či­to ne pred vje­či­tim po­li­ti­ča­ri­ma iz vla­sti, ali i iz opo­zi­ci­je, ko­ji ne­ma­ju hra­bro­sti da is­ka­žu svo­je sta­vo­ve i da iza­đu na cr­tu.
Ka­ko je ka­zao, dok su se dru­gi po­li­ti­ča­ri pret­hod­nih mje­se­ci sva­đa­li, pod­va­lji­va­li jed­ni dru­gi­ma, igra­li glu­vih te­le­fo­na pre­ko me­di­ja, Pra­va Cr­na Go­ra je od­lu­či­la da hra­bro uzme stvar u svo­je ru­ke.
– I sa­da mi – mla­di, želj­ni ra­da i pro­mje­na, i mno­gi ta­kvi u ci­je­loj Cr­noj Go­ri, da­kle mi tre­ba da se po­vla­či­mo!? Pred kim? Pred is­tro­še­nim i vje­či­tim po­li­ti­ča­ri­ma? Ču­jem da ovih da­na po­je­di­ni po­li­ti­ča­ri po­zi­va­ju nas ko­ji smo is­ta­kli pred­sjed­nič­ke kan­di­da­tu­re da ih po­vu­če­mo jer su se oni, dio opo­zi­ci­je, ko­nač­no do­go­vo­ri­li oko za­jed­nič­kog kan­di­da­ta, i to 30 da­na pred iz­bo­re. Mo­je pi­ta­nje nji­ma je­ste: oda­kle vam pra­vo i kre­di­bi­li­tet da bi­lo ko­ga, i to pu­tem me­di­ja, po­zi­va­te na po­vla­če­nje kan­di­da­tu­re? Či­me ste nas to za­du­ži­li – upi­tao je Mi­la­čić i po­no­vio da se ne­će po­vu­ći iz pred­sjed­nič­ke tr­ke.
On je do­dao da su on i nje­gov tim pro­te­klih go­di­nu da­na da­no­noć­no ra­di­li na te­re­nu, uče­stvo­va­li u pro­te­sti­ma, sa­ku­plja­li pot­pi­se za for­mi­ra­nje par­ti­je, odr­ža­li ve­li­ki osni­vač­ki kon­gres, sa­ku­pi­li pot­pi­se za kan­di­da­tu­ru, i sve to na vri­je­me.
M.S.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"