Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vučurovićev potpis za Milačića, Dajkovićev za Miličkovića * Na istu imovinu upisana šesta hipoteka * Za torturu po 17 mjeseci * Roćen gasi požar u DPS-u Pljevlja * Junajted napada Sevilju, „plavci” Barsu * Novaka čeka mukotrpan povratak * Plavi ovjerili drugo mjesto
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Predrag Spasojević, predsjednik Sindikata ZIKS-a:
– Sudije i tužioci podržavaju kriminalce.

Vic Dana :)

Chuck Norris je osvojio Vimbledon bejzbol palicom.
Šta je Čak Noris slušao sedamdesetih?
- Devedesete!
Ljudi su se popeli na Mjesec, a Čak Noris se popeo na godinu!
Kako je nastao točak?
- Čak Noris uradio kolut naprijed, pa su svi povikali: To Čak, to Čak!
Došla Smrt sa maskom, kosom, i ide od vrata do vrata. Dođe na jedna vrata, zvoni, kad ono, vrata otvara Čak Noris. Gleda Smrt Čak Norisa, gleda on Smrt, kad odjednom, Smrt digne ruke i vikne:
– MASKENBAL!!!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-03-12 NA ZAHTJEV OPŠTINSKIH ODBORA, IZ PIR SAOPŠTILI Kandidovali Miličkovića, razmotriće podršku Bojaniću
Pred­sjed­nik Par­ti­je pen­zi­o­ne­ra,in­va­li­da i re­sti­tu­ci­je (PIR) Mo­mo Jok­si­mo­vić sa­op­štio je ju­če da će ta stran­ka sju­tra na glav­nom od­bo­ru raz­mo­tri­ti pred­log da po­dr­ži Mla­de­na Bo­ja­ni­ća kao pred­sjed­nič­kog kan­di­da­ta vo­de­ćih opo­zi­ci­o­nih stra­na­ka.
O to­me će se ras­pra­vlja­ti iako je PIR pret­hod­no stao iza kan­di­da­tu­re pri­vred­ni­ka Va­sili­ja Mi­lič­ko­vi­ća, ko­ji je Dr­žav­noj iz­bor­noj ko­mi­si­ji već do­sta­vio pot­pi­se po­dr­ške.
– Na za­htjev 15 op­štin­skih od­bo­ra, za uto­rak je za­ka­za­na sjed­ni­ca glav­nog od­bo­ra, na ko­joj će, iz­me­đu osta­log, bi­ti do­ni­jet i stav u ve­zi sa pred­lo­že­nim za­jed­nič­kim kan­di­da­tom opo­zi­ci­je Mla­de­nom Bo­ja­ni­ćem, ima­ju­ći u vi­du da već ima­mo pr­vu po­tvr­đe­nu pred­sjed­nič­ku kan­di­da­tu­ru go­spo­di­na Va­si­li­ja Mi­lič­ko­vi­ća. Sjed­ni­ci će pri­su­stvo­va­ti i pred­stav­ni­ci Gra­đan­ske ak­ci­je Bu­dva, na če­lu sa pred­sjed­ni­kom dr Bo­ži­da­rom Vu­ji­či­ćem, pred­stav­ni­ci Udru­že­nja za za­šti­tu pen­zi­o­ne­ra i in­va­li­da Cr­ne Go­re, ne­za­vi­sni op­štin­ski od­bor­ni­ci na če­lu sa go­spo­di­nom Ste­va­nom Dža­ko­vi­ćem, Udru­že­nje ci­vil­nih, voj­nih, rat­nih i in­va­li­da ra­da Cr­ne Go­re, Udru­že­nja gra­đa­na Vra­neš, pred­stav­ni­ci Na­rod­ne me­di­ci­ne Cr­ne Go­re i pred­stav­ni­ci de­se­tak dru­gih udru­že­nja – na­vo­di se u sa­op­šte­nju ko­je je pot­pi­sao Jok­si­mo­vić.
On je is­ta­kao da je pred­sjed­ni­štvo PIR-a ju­če oci­je­ni­lo da su iz­ja­ve po­je­di­nih na­ja­vlje­nih i još ne­po­tvr­đe­nih pred­sjed­nič­kih kan­di­da­ta ob­ja­vlje­ne u me­di­ji­ma ve­o­ma štet­ne po je­din­stvo opo­zi­ci­o­nih par­ti­ja ko­je se iskre­no bo­re i za­la­žu za de­mo­krat­sku pro­mje­nu vla­sti.
- Pro­mje­ne se mo­gu ostva­ri­ti je­di­no de­mo­krat­skom smje­nom vla­sti, i to ta­ko što će gra­đa­ni po ime­nu i pre­zi­me­nu bi­ra­ti od­bor­ni­ke i po­sla­ni­ke, či­me će im bi­ti omo­gu­će­no da ostva­re svo­je ele­men­tar­no ustav­no pra­vo – da bi­ra­ju i bu­du bi­ra­ni , a ne da to umje­sto njih ra­de li­de­ri po­li­tič­kih par­ti­ja i par­tij­ske eli­te. Ako se na­sta­vi sa ova­k­vom prak­som, po­je­di­ni po­sla­ni­ci osta­će na tim funk­ci­ja­ma do pen­zi­je – za­klju­čio je Jok­si­mo­vić.M.S.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"