Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Lažnim podacima Acu i A2A napumpali akcije * Istraga zbog šverca potpisa * Poznanika izbo na žurci * Ministar sakrio 313.000 * Lažnim podacima Acu i A2A napumpali akcije * Razvij barjak, barjaktare * Duh kamere
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 14-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
VASILIJE MILIČKOVIĆ, kandidat za predsjednika :
– Petogodišnji ugovor o prodaji uglja između Elektroprivrede i Rudnika uglja stupa na snagu tri dana nakon što je EPCG usvojila odluku o preuzimanju duga pljevaljske firme, tako da će sami od sebe kupovati ugalj.

Vic Dana :)

Šta radi medvjed kad sretne Čak Norisa?
Legne i pravi se mrtav.
Vikipedia:
- Ja znam sve.
Gugl:
- Ja imam sve.
Internet:
- Pa, svi ste na meni.
Kompjuter:
- Hahaha, pa vi svi zavisite od mene, a ja ni od koga.
Struja:
- Stvarno?
Tesla:
- Ko tu koga laže?
Bog:
- Molim?
Čak Noris:
- Šta moliš?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2018-03-13 NA REGIONALNOM PUTU ANDRIJEVICA–PLAV, U MJESTU SUĆESKA
Odron aktivan deset godina
Odron u mjestu Sućeska Odron aktivan deset godina
PLAV – Je­dan od va­žnih uzro­ka ni­skog ste­pe­na raz­vi­je­no­sti Cr­ne Go­re je njen ne­rav­no­mje­ran re­gi­o­nal­ni raz­voj, od­no­sno ne­do­volj­no raz­vi­jen sje­ver u od­no­su na sre­di­šnji i pri­mor­ski re­gi­on. Ne­pri­mje­ran i ma­će­hin­ski od­nos dr­ža­ve ni­je iz­o­stao ni ka­da je op­šti­na Plav u pi­ta­nju, ka­že Mar­ko Vu­ko­vić, pred­sjed­nik Op­štin­skog od­bo­ra De­mo­kra­ta.
On is­ti­če da je pro­šlo vi­še od de­set go­di­na od ka­ko na sa­na­ci­ji od­ro­na u mje­stu Su­će­ska, na re­gi­o­nal­nom pu­tu An­dri­je­vi­ca–Plav, ni­šta ni­je ura­đe­no u zna­čaj­ni­joj mje­ri.
– Jed­na sa­o­bra­ćaj­na tra­ka je u pot­pu­no­sti u pre­ki­du, jer se na njoj na­la­zi ve­ća ko­li­či­na ka­me­nja i ze­mlje u du­ži­ni od ne­ko­li­ko de­se­ti­na me­ta­ra. Sve što su nad­le­žni ura­di­li, za de­ce­ni­ju, na ovom pro­ble­mu je pro­ši­re­nje ko­lo­vo­za i ma­nji pot­por­ni zid ko­ji je sa pr­vim od­ro­nom za­tr­pan. Ovo sva­ka­ko ne mo­že bi­ti rje­še­nje, ima­ju­ći u vi­du da se sve ovo na­la­zi u ne­pre­gled­noj kri­vi­ni gdje če­sto do­la­zi do sa­o­bra­ćaj­nih ne­zgo­da, ali za sa­da na sre­ću sa ma­njim po­sle­di­ca­ma.
Ovo je sa­mo do­kaz da pri­ča vla­sti sa dr­žav­nog ni­voa o re­gi­o­nal­nom raz­vo­ju ne­ma ni­ka­kvog ute­me­lje­nja u obič­nom ži­vo­tu, šta vi­še, vri­je­đa zdrav ra­zum gra­đa­na sje­ve­ra – pod­vla­či Vu­ko­vić i na­gla­ša­va da je u Pla­vu, ali i cje­lo­kup­noj Cr­noj Go­ri, po­treb­na si­gur­na, bez­bjed­na i mo­der­na sa­o­bra­ćaj­na in­fra­struk­tu­ra.
– Do­bri pu­te­vi su kič­ma pri­vre­de sva­ke ze­mlje. To je pr­vi uslov ko­ji mo­ra­mo is­pu­ni­ti ka­ko bi­smo pri­vu­kli stra­ne in­ve­sti­to­re. Osim to­ga, osnov­ni uslov eko­nom­skog opo­rav­ka de­va­sti­ra­nog sje­ver­nog re­gi­o­na je rav­no­mje­ran re­gi­o­na­lan raz­voj – na­gla­ša­va Vu­ko­vić u sa­op­šte­nju za jav­nost.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne izbore za odbornike u SO Nikšić koji će biti održani 14.03.2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"