Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milo kandidat DPS-a * Preko 100 radnika ostalo bez krova nad glavom * Svejedno mi je hoće li biti Milo ili Mišo * Milo kandidat DPS-a * Paul Van Dyk na Si staru * Šuterska rapsodija crveno-belih * Drama u Lionu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 16-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRITAN ABAZOVIĆ, LIDER GRAĐANSKOG POKRETA URA :
Apsolutno niko nema pravo da interese svoje partije stavi ispred Crne Gore.

Vic Dana :)

Svađaju se Mujo i komšinica. Kaže komšinica:
• Da ste kojim slučajem moj muž, sipala bih vam otrov za pacove u piće!
• A da ste vi kojim slučajem moja žena, ja bih ga i popio!

Dođe Mujo na pijacu i pita koliko su jabuke.
- Što više kupiš jeftinije- kaže trgovac.
- Tovari dok ne bude besplatno - reče Mujo.

Dolazi muž kući i vidi ženu kako se pakuje.
- Gdje ćeš?
- Idem u Las Vegas.
- ???
- Saznala sam da tamo mogu da dobijem $400 za ono što tebi dajem džabe.
Na to i muž poče da se pakuje.
- Gdje ćeš ti?
- U Las Vegas.
- ???
- Baš da vidim kako ćeš da živiš od $800 godišnje.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-03-15 POD GOLUBINJOM NIJE BILO POBJEDNIKA Zlatičanima slađi dio kolača
Već vi­đe­no pod Go­lu­bi­njom. Ru­dar je na­pa­dao, pro­tiv­nik jed­nom šu­ti­rao ka go­lu Plje­vlja­ka i do­šao do bo­da, ko­jeg su za­slu­ži­li, ako ni­čim dru­gim on­da bor­be­no­šću. Na­rav­no, da je bod iz Plje­va­lja, bio i cilj go­sti­ju ta­ko da su oni, i po­red to­ga što su vo­di­li, bi­li za­do­volj­ni­ji kraj­njim epi­lo­gom.
– Na­ma ovaj bod mno­go zna­či, jer smo se od­ma­kli od De­či­ća na de­vet bo­do­va. Isti­na je da smo na ovoj utak­mi­ci iz jed­nog je­di­nog šu­ta sti­gli do go­la i bo­da, ali to ni­je na­ša ka­rak­te­ri­sti­ka jer smo na os­ta­lim me­če­vi­ma stva­ra­li mno­go vi­še pri­li­ka. Ru­dar ni­je is­ko­ri­stio svo­je šan­se, imao ih je do­sta, ali na kra­ju mi smo, iako smo vo­di­li za­do­volj­ni sa bo­dom – ka­zao je stra­teg go­sti­ju Du­šan Vla­i­sa­vlje­vić na­kon utak­mi­ce.
Ru­dar je ka­žnjen za svo­je pro­ma­ša­je, a pro­tiv Zla­ti­ča­na bi­lo je, po­red to­ga i mno­go lo­ših od­lu­ka u za­vr­šni­ci­ma ak­ci­ja. Ako se to­me do­da­ju ne­is­ko­ri­šće­ni po­klo­ni od­bra­ne Kom Euro­zok­sa, on­da se mo­že re­ći da je bo­gi­nja For­tu­na za­o­bi­šla mom­ke u „pla­vo-cr­nim” dre­so­vi­ma.
– Ovo je već dru­ga uza­stop­na utak­mi­ca da ne­ma­mo sre­će. Ne­će nas gol iz vi­še ne­go po­volj­nih pri­li­ka. Gol­man Jo­van Pe­ro­vić bra­nio je sve, pa i on­da ka­da se či­ni­lo da je to ne­mo­gu­će. Ja ne­mam šta da za­mje­rim mo­jim igra­či­ma, oni su se bo­ri­li i iz­ga­ra­li na te­re­nu. Još uvi­jek je sve u na­šim ru­ka­ma, ali nas če­ka je­dan te­ži ras­po­red i mo­ra­mo iz­vu­ći po­u­ke iz ove utak­mi­ce – na­gla­sio je šef stru­ke Ru­da­ra Mi­o­drag Vu­ko­tić
Ru­dar je kre­nuo si­lo­vi­to od sa­mog star­ta i već u uvod­nim mi­nu­ta­ma u do­broj pri­li­ci bio je Ra­do­mir Đa­lo­vić. U 19. mi­nu­tu isti igrač je na­kon asi­sten­ci­je Iva­na Rac­ko­vi­ća iz­veo maj­sto­ri­ju, ali je i gol­man go­sti­ju Jo­van Pe­ro­vić po­ka­zao da mu je am­bi­jent u Plje­vlji­ma ve­o­ma in­spi­ra­ti­van. Ne­du­go za­tim, sa pre­ko 20 me­ta­ra, slo­bo­dan uda­rac iz­veo je Đa­lo­vić, ali lop­ta je fi­juk­nu­la iz­nad preč­ke. Igrao se 32. mi­nu­tu ka­da na­kon so­lo pro­do­ra Đa­lo­vi­ća i pra­vo­vre­me­ne asi­sten­ci­je ka Pa­u­no­vi­ću, is­ku­sni na­pa­dač ni­je uspio sa de­se­tak me­ta­ra da sa­vla­da Pe­ro­vi­ća. A on­da, u 43. mi­nu­tu, li­je­vi bek go­sti­ju Ne­ma­nja Se­ku­lić je sa 18 me­ta­ra upu­tio fi­li­gran­tski pre­ci­zan šut, ta­ko da se i po­red do­bre re­ak­ci­je Ja­smi­na Ago­vi­ća put lop­te ka mre­ži ni­je se mo­gao za­u­sta­vi­ti – 0:1. U po­sled­njem mi­nu­tu pr­vog po­lu­vre­me­na Ra­doš De­dić sjaj­no je in­ter­ven­isao is­pred Pa­u­no­vi­ća, ko­ji je po­čet­kom dru­gog po­lu­vre­me­na pro­pu­stio još jed­nu vi­še ne­go od­lič­nu pri­li­ku za gol.
Tek što su ušli u igru Ar­gen­ti­nac Ma­u­ri­sio Bajk i Ve­li­zar Jan­ke­tić do­ni­je­li su no­vu ener­gi­ju na te­re­nu, a Bajk je u 59. mi­nu­tu šu­ti­rao sa 25 me­ta­ra i za ma­lo pre­va­rio Pe­ro­vi­ća. S dru­ge stra­ne, Jan­ke­tić, ina­če biv­ši igrač Ko­ma, U 70. mi­nu­tu, uspio je da kru­ni­še jed­nu li­je­pu ak­ci­ju do­ma­ćeg ti­ma i iz­jed­na­či re­zul­tat. Plje­vlja­ci do kra­ja po­ku­ša­va­li da do­đu do ci­je­log pli­je­na, ali jed­no­stav­no ni­su ima­li sre­će. Za kraj tre­ba is­ta­ći da je u 77. mi­nu­tu Pe­ro­vić od­bra­nio šut gla­vom Đa­lo­vi­ća sa sve­ga tri me­tra.M.P.


Ru­dar 1:1 Kom Euro­zoks

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne izbore za odbornike u SO Nikšić koji će biti održani 14.03.2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"