Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milo kandidat DPS-a * Preko 100 radnika ostalo bez krova nad glavom * Svejedno mi je hoće li biti Milo ili Mišo * Milo kandidat DPS-a * Paul Van Dyk na Si staru * Šuterska rapsodija crveno-belih * Drama u Lionu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 16-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
DRITAN ABAZOVIĆ, LIDER GRAĐANSKOG POKRETA URA :
Apsolutno niko nema pravo da interese svoje partije stavi ispred Crne Gore.

Vic Dana :)

Svađaju se Mujo i komšinica. Kaže komšinica:
• Da ste kojim slučajem moj muž, sipala bih vam otrov za pacove u piće!
• A da ste vi kojim slučajem moja žena, ja bih ga i popio!

Dođe Mujo na pijacu i pita koliko su jabuke.
- Što više kupiš jeftinije- kaže trgovac.
- Tovari dok ne bude besplatno - reče Mujo.

Dolazi muž kući i vidi ženu kako se pakuje.
- Gdje ćeš?
- Idem u Las Vegas.
- ???
- Saznala sam da tamo mogu da dobijem $400 za ono što tebi dajem džabe.
Na to i muž poče da se pakuje.
- Gdje ćeš ti?
- U Las Vegas.
- ???
- Baš da vidim kako ćeš da živiš od $800 godišnje.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-03-15 MLADOST U JEDNOM OD DERBIJA KOLA POBIJEDILA ISKRU Marko Ćetković presudio sa kreča
Bod osvo­jen u pro­šlom ko­lu u der­bi­ju pro­tiv Su­tje­ske u Nik­ši­ću, ju­če je do­bio na te­ži­ni – fud­ba­le­ri Mla­do­sti su u jed­nom od der­bi­ja 24. ko­la „Te­le­kom” 1. CFL po­bi­je­di­li Iskru sa 1:0 i na­pra­vi­li ve­li­ki ko­rak ka iz­la­sku na me­đu­na­rod­nu sce­nu.
– Bor­be­na utak­mi­ca na te­škom te­re­nu dvi­je eki­pe pod­jed­na­kog kva­li­te­ta. U fi­ni­šu pr­vog di­je­la mo­gli smo do vođ­stva, u dru­gom ima­li dvi­je – tri si­tu­a­ci­je, a on­da smo ovog pu­ta re­a­li­zo­va­li pe­nal. U fi­ni­šu smo se bo­ri­li da sa­ču­va­mo vođ­stvo i če­sti­tam mom­ci­ma na va­žnoj po­bje­di – re­kao je na­kon su­sre­ta Ve­sko Ste­še­vić, tre­ner Mla­do­sti.
U pr­vih po­la sa­ta me­ča vi­dje­li smo fud­bal­sku uspa­van­ku, bez ijed­ne pra­ve ak­ci­je i šan­se. A on­da, u 29. mi­nu­tu Iskra za­ma­lo ni­je po­ve­la. De­fan­ziv­ci do­ma­ćeg ti­ma gra­di­li su lop­tu, pri­krao se iz­me­đu njih Bog­dan Mi­lić i šu­ti­rao, ali je Pa­vle Ve­li­mi­ro­vić od­bra­nio. Usli­je­di­la je kon­tra Mla­do­sti i po­ku­šaj Zo­ra­na Pe­tro­vi­ća sa 16 me­ta­ra, ali je lop­ta za­vr­ši­la po­red sta­ti­ve. Tri mi­nu­ta ka­sni­je, Mi­ro­je Jo­va­no­vić je sa dva­de­se­tak me­ta­ra do­bro šu­ti­rao, ali je Iva­no­vić uspio da ukro­ti lop­tu. Do od­la­ska na od­mor vi­dje­li smo tri po­ku­ša­ja do­ma­ći­na. Igrao se 39. mi­nut ka­da je na­kon cen­tar­šu­ta No­vo­vi­ća, Ste­fan Cic­mil lop­tu po­slao pre­ko go­la. Pe­tro­vić je u 43. mi­nu­tu do­bro šu­ti­rao, Ve­li­mi­ro­vić po­no­vo od­bra­nio, a naj­bo­lju pri­li­ku „cr­ve­ni” ni­su is­ko­ri­sti­li na sa­mom is­te­ku pr­vog di­je­la me­ča. Mar­ko Ro­ga­no­vić je sa de­sne stra­ne do­bro cen­tri­rao, Ste­fan Bu­ko­rac bio sam na pe­te­r­cu i za­hva­tio lop­tu gla­vom. Na nje­go­vu ne­sre­ću ona je za­vr­ši­la po­red sa­me sta­ti­ve.
Na sa­mom po­čet­ku dru­gog di­je­la su­sre­ta vi­dje­li smo je­dan spo­ran de­talj u ka­zne­nom pro­sto­ru Mla­do­sti. Na­kon pre­ki­da i cen­tar­šu­ta Lu­ke Pe­jo­vi­ća, na ze­mlji se na­šao Mi­loš Drin­čić. Da li je po­vu­čen za dres ili ne osta­la je di­le­ma, ali pro­te­sti go­stu­ju­ćih fud­ba­le­ra ni­su uro­di­li plo­dom. S dru­ge stra­ne, do­ma­ći tim je u 61. mi­nu­tu mo­gao da po­ve­de. Ad­mir Adro­vić je po­vu­kao kon­tru, pra­vo­vre­me­no dao pas za Zo­ra­na Pe­tro­vi­ća ko­ji je iz­bio sam is­pred Ve­li­mi­ro­vi­ća. Ofan­zi­vac Mla­do­sti je upu­tio uda­rac ka go­lu, a Ve­li­mi­ro­vić još jed­nom iza­šao kao po­bjed­nik. Me­đu­tim, osam mi­nu­ta ka­sni­je bi­lo je 1:0. Jo­van Ni­ko­lić je dao pas za Adro­vi­ća, ko­ji je kre­nuo sam ka go­lu. Do­šlo je do kon­tak­ta na­pa­da­ča Mlado­sti i gol­ma­na Iskre, što je za su­di­ju Pre­dra­ga Ra­do­va­no­vi­ća bi­lo do­volj­no da po­ka­že na bi­je­lu tač­ku. Pro­te­sti go­stu­ju­ćih igra­ča bi­li su uza­lud­ni, a sa 11 me­ta­ra si­gu­ran je bio Mar­ko Ćet­ko­vić.
– Ne mo­gu bi­ti za­do­vo­ljan ka­da iz­gu­bim utak­mi­cu, po­seb­no ne ka­da se to do­go­di na ovaj na­čin. Bi­li smo bo­lji, ni­je­smo ima­li ne­ke iz­ra­zi­te šan­se, ali smo utak­mi­cu dr­ža­li pod kon­tro­lom i vo­di­li je u pra­vom smje­ru. Do­go­dio se gol, ko­ji ne bih da ko­men­ta­ri­šem – is­ta­kao je na­kon me­ča Alek­san­dar Ne­do­vić, šef struč­nog šta­ba Iskre.D.P.

mladost 1:0 iskra

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne izbore za odbornike u SO Nikšić koji će biti održani 14.03.2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"