Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kosovskom poslaniku Vlada dala 3,5 miliona * Zajedno protiv DPS-a * Do standarda EU ni za 200 godina * Počelo rušenje Javnog servisa * Kosovskom poslaniku Vlada dala 3,5 miliona * Otrov upotrijebljen u Britaniji nije ruski * Francuska policija pritvorila Nikolu Sarkozija
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-03-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Mirko Stanić potparol SDP-a:
Umjesto ministara na stub srama su stavljeni službenici

Vic Dana :)

Žena doživi kliničku smrt i stvori se ispred Sv. Petra. Njena želja bila je da posjeti svog supruga. Traži njega Sv. Petar u imeniku Raja, tamo ga nema. Traži ga u Paklu, ni tamo ga nema. Provjeri Čistilište, ali nije ni tamo. Na kraju će Sv. Petar ženi:
– Meni je ovo zaista čudno, nigdje ga nema.... A je li ženo, koliko dugo ste vi bili u braku?
-Pa punih 50 godina.
-Pa što mi ne reče odmah, da znam gdje da ga tražim. Među mučenicima.
-Na ulazu u raj došli su pop i vozač autobusa.
Sveti Petar:
- Ti vozaču autobusa možeš prvi ući u Raj.
Pop:
- A zašto prvi on, kada sam ja svešteno lice?
Sveti Petar:
- Zato što kada ti držiš liturgiju svi spavaju, a kada on vozi autobus svi se mole Bogu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-03-20 fleš
Pre­le­vić šef mla­dih SD

No­vi pred­sjed­nik Mla­dih So­ci­jal­de­mo­kra­ta u Pod­go­ri­ci bi­će Alek­sa Pre­le­vić, jed­no­gla­sno je od­lu­če­no na dru­goj iz­bor­noj kon­ven­ci­ji omla­di­ne te par­ti­je Glav­nog gra­da.
Kon­ven­ci­ji je pri­su­stvo­vao i pred­sjed­nik stran­ke Ivan Bra­jo­vić, ko­ji je tom pri­li­kom pod­sje­tio na va­žnost i zna­čaj mla­dih lju­di, ini­ci­ja­to­ra i po­kre­ta­ča, ko­ji svo­jim za­la­ga­njem i na­da­lje tre­ba da uti­ču na kre­i­ra­nje po­li­ti­ke. Na­gla­sio je i da SD oče­ku­ju va­žni iz­bo­ri ko­ji su ve­li­ki iza­zov, ali da će mla­di svo­jim ne­se­bič­nim ra­dom i za­la­ga­njem bi­ti dio uspje­šnih re­zul­ta­ta.
M.V.


Pi­ta­nja za pre­mi­je­ra

Pre­mi­jer Du­ško Mar­ko­vić od­go­va­ra­će na pi­ta­nja pred­stav­ni­ka po­sla­nič­kih klu­bo­va na sjed­ni­ci par­la­men­ta ko­ja je za­ka­za­na za sju­tra.
Po­sla­nik DPS-a Bra­ni­mir Gvo­zde­no­vić pi­ta­će šta Vla­da oče­ku­je od re­a­li­za­ci­je in­fra­struk­tur­nih pro­je­ka­ta EU i da li mo­že ra­ču­na­ti na si­gur­nu fi­na­na­sij­sku po­dr­šku svo­jim pri­o­ri­te­ti­ma. Pred­stav­ni­ka BS-a Er­vi­na Ibra­hi­mo­vi­ća in­te­re­su­je šta Vla­da pred­u­zi­ma na va­lo­ri­za­ci­ji pri­rod­nih po­ten­ci­ja­la Pla­va i Gu­si­nja.
Pred­stav­nik po­sla­nič­kog klu­ba Li­be­ral­ne par­ti­je i So­ci­ja­l­de­mo­kra­ta An­dri­ja Po­po­vić tra­ži da pre­mi­jer go­vo­ri o su­zbi­ja­nju si­ve eko­no­mi­je, od­no­sno ne­le­gal­nog ra­da i tr­go­vi­ne.
Iz DF-a će pi­ta­ti Mar­ko­vi­ća da li sma­tra po­tvr­dom vla­da­vi­ne pra­va pa­to­lo­šku po­tre­bu re­ži­ma za ob­ra­čun s tim opo­zi­ci­o­nim sa­ve­zom kroz mon­ti­ra­ne sud­ske pro­ce­se
M.V.


Od­bor o za­ko­ni­ma

Od­bor za me­đu­na­rod­ne od­no­se i ise­lje­ni­ke Skup­šti­ne Cr­ne Go­re raz­mo­trio je na ju­če­ra­šnjoj sjed­ni­ci i jed­no­gla­sno po­dr­žao pred­log za­ko­na o po­tvr­đi­va­nju pro­to­ko­la ko­ji se od­no­si na iz­mje­nu i do­pu­nu čla­na 50 Kon­ven­ci­je o me­đu­na­rod­nom ci­vil­nom va­zdu­ho­plov­stvu. U pi­ta­nju su olak­ši­ce ko­je se od­no­se na sa­rad­nju u obla­sti bez­bjed­no­sti ci­vil­nog va­zdu­ho­plov­stva. Ka­ko se na­vo­di u sa­op­šte­nju, od­bor je po­dr­žao i pred­log za­ko­na o po­tvr­đi­va­nju pro­to­ko­la ko­ji se od­no­si na iz­mje­nu i do­pu­nu čla­na 56 Kon­ven­ci­je o me­đu­na­rod­nom ci­vil­nom va­zdu­ho­plov­stvu.
M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"