Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
„Prvu sestru” ni da pomenu * Stijepović umjesto Miloševića   * Svjedok saradnik otkucao saučesnike * Na službena putovanja potrošili 110 hiljada * „Prvu sestru” ni da pomenu * Nacionalni identitet * Dotakli smo dno dna
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-06-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
BranKo Ljumović, žrtva golootočke torture:
Treba donijeti zakon po kome bi živi Golootočani i članovi njihovih porodica mogli da dobiju nadoknade za strahote pretrpljene na Golom otoku.

Vic Dana :)

Nagradno pitanje u emisiji na radiju: „Kako se zove Isusova majka?“
Javlja se neki lik.
Halo!
Dobar dan u programu ste znate li odgovor na pitanje?
Znam, Bogorodica!
Dobro, ali nama treba ime...
Ime...? Rajko.
Ma ne vaše, nego majke.
Aaa Draginja!
Došla dva Crnogorca da gledaju trku na 800 m, i jedan čovjek je mnogo zaostajao, pa kaže prvi Crnogorac:
A viđi onoga jada jadnog, ne može mrdnut.
A ćuti jadan, to je naš Crnogorac.
Au viđi sokola, kako poćera onoliku gomilu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2018-06-19 FUNKCIONER DEMOKRATA DANILO ŠARANOVIĆ ODGOVORIO DF-U U Skupštini ste na Đukanovićev poziv
Na op­tu­žbe ko­je su pred­stav­ni­ci De­mo­krat­skog fron­ta iz­re­kli ju­če u skup­štin­skoj sa­li od­go­vo­rio je funk­ci­o­ner De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re Da­ni­lo Ša­ra­no­vić.
On tvr­di da Dra­gan Kra­po­vić sme­ta DF-u jer ne do­zvo­lja­va da se kra­de i iz­no­si iz Bu­dve. Ša­ra­no­vić je po­ru­čio da De­mo­kra­te ne­će do­zvo­li­ti po­vra­tak eki­pe Sve­to­za­ra Ma­ro­vi­ća na vlast.
–Ima­ju­ći u vi­du da mi, za raz­li­ku od na­vod­no opo­zi­ci­o­ne gru­pa­ci­je, ko­ja se na po­ziv Mi­la Đu­ka­no­vi­ća pr­va bez­u­slov­no vra­ti­la u, ka­ko su ga sa­mi na­zva­li, Sin­đin par­la­ment, ne­ma­mo mo­guć­nost da iz skup­štin­skih klu­pa od­go­vo­ri­mo na ku­ka­vič­ke na­pa­de ko­ji se do­ga­đa­ju is­klju­či­vo u na­šem od­su­stvu, od­go­va­ra­mo im ovim pu­tem. Žao nam je što iz Skup­šti­ne Cr­ne Go­re, pre­ci­zni­je iz klu­pa De­mo­krat­skog fron­ta, do­pi­ru zvu­ci kuk­nja­ve za Sve­to­za­rom Ma­ro­vi­ćem i nje­go­vim ku­mo­vi­ma, pri­ja­te­lji­ma i par­tij­skim dru­go­vi­ma ko­ji su po­kra­li i uni­šti­li Bu­dvu, ali obe­ća­va­mo im da ni­ka­da ne­će­mo do­pu­sti­ti da se Sve­to­zar Ma­ro­vić i nje­go­va dru­ži­na vra­te na če­lo Bu­dve. Na ža­lost po­sla­ni­ka De­mo­krat­skog fron­ta, oni će i u na­red­nom pe­ri­o­du osta­ti ne­u­tje­šni jer će­mo i da­lje smje­nji­va­ti čla­no­ve Ma­ro­vi­će­ve or­ga­ni­zo­va­ne kri­mi­nal­ne gru­pe – is­ta­kao je Ša­ra­no­vić.
Ka­ko je do­dao, De­mo­krat­skom fron­tu ne od­go­va­ra­ju Kra­po­vić i De­mo­kra­te za­to što ne do­zvo­lja­va­ju da se iz Bu­dve kra­de i iz­no­si.
– Ali im za­to od­go­va­ra bal­kan­ski pri­mi­ti­vi­zam, ko­ji im do­pu­šta da, pri­lič­no ne­u­ku­sno, ne­ma­ju­ći ni du­ha ni ta­len­ta za to, a dr­že­ći da ih ima­ju, zbi­ja­ju ša­le tra­že­ći ana­lo­gi­je iz­me­đu Alek­se i Dri­ta­na, sa jed­ne, i Bo­ra i Ra­mi­za, sa dru­ge stra­ne. Na­dah­nu­tog go­vor­ni­ka De­mo­krat­skog fron­ta, ali, po svoj pri­li­ci, na­dah­nu­tog sa­mo pri­mi­tiv­nim ide­ja­ma, ko­ji je tu ana­lo­gi­ju da­nas us­po­sta­vio u par­la­men­tu, mo­že­mo sa­mo da upi­ta­mo šta ima pro­tiv Bo­ra i Ra­mi­za, ta dva ime­na ko­ja, da ga pod­sje­ti­mo, pred­sta­vlja­ju sim­bol an­ti­fa­ši­stič­ke bor­be na ovim pro­sto­ri­ma – ka­zao je Ša­ra­no­vić. M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"