Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
„Prvu sestru” ni da pomenu * Stijepović umjesto Miloševića   * Svjedok saradnik otkucao saučesnike * Na službena putovanja potrošili 110 hiljada * „Prvu sestru” ni da pomenu * Nacionalni identitet * Dotakli smo dno dna
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 20-06-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
BranKo Ljumović, žrtva golootočke torture:
Treba donijeti zakon po kome bi živi Golootočani i članovi njihovih porodica mogli da dobiju nadoknade za strahote pretrpljene na Golom otoku.

Vic Dana :)

Nagradno pitanje u emisiji na radiju: „Kako se zove Isusova majka?“
Javlja se neki lik.
Halo!
Dobar dan u programu ste znate li odgovor na pitanje?
Znam, Bogorodica!
Dobro, ali nama treba ime...
Ime...? Rajko.
Ma ne vaše, nego majke.
Aaa Draginja!
Došla dva Crnogorca da gledaju trku na 800 m, i jedan čovjek je mnogo zaostajao, pa kaže prvi Crnogorac:
A viđi onoga jada jadnog, ne može mrdnut.
A ćuti jadan, to je naš Crnogorac.
Au viđi sokola, kako poćera onoliku gomilu.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2018-06-15 NASTAVLJE SE PREPIRKA KOLEGIJUMA KCCG I SDMCG Sindikat doktora blati kolege
Ko­le­gi­jum di­rek­to­ra or­ga­ni­za­ci­o­nih je­di­ni­ca KCCG re­a­go­vao je na ocje­ne ko­je sti­žu iz Sin­di­ka­ta dok­to­ra me­di­ci­ne i upo­zo­rio tu rad­nič­ku or­ga­ni­za­ci­ju da ih nje­no ru­ko­vod­stvo kom­pro­mi­tu­je, jer su do­zvo­li­li upliv po­li­tič­kih i kva­zi­po­li­tič­kih struk­tu­ra u rad sin­di­ka­ta. U re­a­go­va­nju ko­je su pot­pi­sa­li svi di­rek­to­ri kli­ni­ka, is­ti­če se da pred­stav­ni­ci Sin­di­ka­ta dok­to­ra me­di­ci­ne na­sta­vlja­ju „sa po­li­ti­kant­skim na­pa­di­ma i bla­će­njem svo­jih ko­le­ga i Kli­nič­kog cen­tra Cr­ne Go­re (KCCG), zbog če­ga oba­vje­šta­va­ju cr­no­gor­sku jav­nost da Ko­le­gi­jum di­rek­to­ra or­ga­ni­za­ci­o­nih je­di­ni­ca KCCG još jed­nom po­tvr­đu­je da sto­ji ja­sno is­pred iz­ni­je­tih sta­vo­va u ko­ji­ma je osu­dio dje­lo­va­nje SDM, ten­de­ci­o­zne i sin­hro­ni­zo­va­ne na­pa­de na di­rek­to­ri­cu KCCG Zo­ri­cu Ko­va­če­vić, i po­ku­šaj mi­ni­mi­zi­ra­nja uspje­ha ko­je je KCCG ostva­rio u pret­hod­nom pe­ri­o­du”.
– Di­rek­to­ri or­ga­ni­za­ci­o­nih je­di­ni­ca KCCG su na­kon ras­pra­ve na ko­le­gi­ju­mu za­u­ze­li jed­no­gla­san stav i pot­pi­sa­li sa­op­šte­nje. Da­kle, sa­op­šte­nje je po­sla­to me­di­ji­ma na ini­ci­ja­ti­vu di­rek­to­ra kli­ni­ka a ne di­rek­to­ri­ce KCCG. Dok­tor­ski, struč­ni i etič­ki in­te­gri­tet pot­pi­sa­nih lje­ka­ra je ga­ran­ci­ja auto­ri­te­ta pro­fe­si­je i afir­ma­ci­je KCCG. Ujed­no se ra­di o lič­no­sti­ma ko­je su uzor svih za­po­sle­nih ko­ji že­le da usva­ja­ju zna­nja i struč­ne sa­vje­te svo­jih men­to­ra. Ta­ko­đe, uka­zu­je­mo da je po­na­ša­njem ru­ko­vod­stva SDM-a naj­vi­še kom­pr­o­mi­to­van upra­vo taj sin­di­kat što po­tvr­đu­je či­nje­ni­ca da je do­šlo do ve­li­kog od­li­va lje­ka­ra iz SDM-a i nji­ho­vog ma­sov­nog iš­čla­nji­va­nja sa ten­den­ci­jom da­ljeg od­li­va. To ja­sno go­vo­ri o raz­o­ča­re­nju dok­to­ra i uni­šta­va­nju jed­ne do­bre ide­je ko­ju je kom­pro­mi­to­va­la upra­vo pred­sjed­ni­ca po­me­nu­tog sin­di­ka­ta – na­vo­de u re­a­go­va­nju.D.B.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"