Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Bebin institut u minusu 41.000 * Evropske sankcije obavezne i za Crnu Goru * Nema povratka u parlament bez datuma izbora * Mićunovići zaradili 102.000 * Bebin institut u minusu 41.000 * Ljubavna priča napisana za jednu noć * Domaći rokeri na Krupcu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-06-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vesko Pejak, Alternativa Crna Gora:
– Radnici nam rade kao tovarne životinje.

Vic Dana :)

Svađaju se momak i djevojka pa momak kaže:
– Ti si previše ljubomorna, moja tolerancija je sve tanja!
Na to djevojka ljutito odgovara:
– A ko ti je sad ta Tanja sad?!
Upoznaje se plavuša sa nekim likom i on joj se pohvali:
– Ja sam plastični hirurg!
A plavuša će na to:
– Jao, a izgledate kao pravi!
Zašto plavuša nosi jogurt oko vrata???
Zato što na njemu piše „DUKAT”.
Šta plavuša kaže kad zatrudni?
Ma šta me briga možda i nije moje!!!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2018-06-19 ČETVORICA UČENIKA IZBAČENI IZ SREDNJE ŠKOLE U KOTORU ZBOG BRUTALNOG NAPADA NA ŠKOLSKOG DRUGA
Prebili ga jer nije znao pjesmu
Snimak prebijanja u školskom toaletu Prebili ga jer nije znao pjesmu Na video-snimku koji je objavljen na Jutjubu vidi se kako trojica đaka udaraju svog školskog druga svaki put kada ne bi znao da ponovi stihove pjesme Prema informacijama „Dana”, odmah po saznanju da mu je sin pretučen u školskom toaletu, otac prebijenog dječaka R.Đ. je polomio nos i rebro ocu napadača M.L.
Uče­ni­ci pr­vog raz­re­da ko­tor­skog Re­surs­nog cen­tra za sluh i go­vor „Dr Pe­ru­ta Iva­no­vić” Ko­to­ra­ni Đ.B., M.L., N.B. i I.Č. is­klju­če­ni su iz ško­le jer su pri­je tri mje­se­ca bru­tal­no pre­tu­kli svog dru­ga M.Đ. zato što ni­je znao sti­ho­ve pje­sme „Od To­po­le, pa do Rav­ne Go­re”. Pre­ma sa­zna­nji­ma „Da­na”, in­ci­dent se do­go­dio u škol­skom to­a­le­tu ka­da su tro­ji­ca pet­na­e­sto­go­di­šnja­ka sa­tje­ra­la M.Đ. u ćo­šak tra­že­ći od nje­ga da pje­va ovu čet­nič­ku pje­smu i za sva­ki stih ko­ji ni­je umio da po­no­vi be­so­muč­no ga uda­ra­li. Nje­go­vo pre­bi­ja­nje je sni­mao če­tvr­ti dje­čak I.Č. ko­ji je kao i nje­go­vi dru­go­vi zlo­sta­vlja­či iz­ba­čen iz ško­le. Tu ni­je bio kraj jer je od­mah po sa­zna­nju da mu je sin pre­tu­čen u škol­skom to­a­le­tu, otac pre­bi­je­nog dje­ča­ka R.Đ. po­lo­mio nos i re­bro ocu na­pa­da­ča M.L.
– Ne znam šta mi se ta­da do­go­di­lo, ali kao da mi je pao mrak na oči. Na­ža­lost, ni­je­sam uspio sam se­be da is­kon­tro­li­šem, uda­rio sam ga i po­lo­mio mu nos i ja­go­dič­nu kost – iz­ja­vio je otac na­pad­nu­tog mla­di­ća.
Na vi­deo-snim­ku, ko­ji je ob­ja­vljen na Ju­tju­bu vi­di se ka­ko tro­ji­ca đa­ka uda­ra­ju svog škol­skog dru­ga sva­ki put ka­da ne bi znao da po­no­vi sti­ho­ve po­me­nu­te pje­sme. Na­sil­ni­ci su pre­sta­li sa uda­ra­njem tek ka­da je ne­sreć­ni mla­dić po­čeo da ja­u­če i da se sa­vi­ja od bo­lo­va.
Nad­le­žni su oba­vi­je­šte­ni o in­ci­den­tu, ali tu­ži­la­štvo još ni­je pred­u­ze­lo mje­re ka­ko bi se slu­čaj ra­svi­je­tlio. Na­pad­nu­ti mla­dić se u škol­sku klu­pu vra­tio tek pri­je 15-ak da­na, ka­da su na­sil­ni­ci iz­ba­če­ni iz ško­le.
Svi uče­ni­ci, uklju­ču­ju­ći i M.Đ. ko­ji je pre­tu­čen, sa ro­di­te­lji­ma su da­li iz­ja­ve u kan­ce­la­ri­ji di­rek­to­ra ško­le Ne­đelj­ka Mo­ško­va, a na­pad­nu­ti dje­čak je, ka­ko sa­zna­je­mo, tom pri­li­kom ne­gi­rao da je do­bio ba­ti­ne od svo­jih vr­šnja­ka.
Od­lu­kom na­stav­nič­kog vi­je­ća če­tvo­ri­ca zlo­sta­vlja­ča su iz­ba­če­na iz ško­le, pri če­mu im je do­zvo­lje­no da raz­red po­la­žu na kra­ju škol­ske go­di­ne.
Slu­čaj je pri­ja­vljen Osnov­nom dr­žav­nom tu­ži­la­štvu u Ko­to­ru.
Di­rek­tor ško­le Ne­đelj­ko Mo­škov ju­če ni­je od­go­va­rao na te­le­fon­ske po­zi­ve iz re­dak­ci­je „Da­na”.B.M. – D.B.


I ra­ni­je ga tu­kli

Pre­ma in­for­ma­ci­ja­ma „Da­na”, ovo na­vod­no ni­je bio pr­vi put da je M.Đ. do­bio ba­ti­ne od svo­jih dru­go­va. Pre­ma ri­je­či­ma na­šeg sa­go­vor­ni­ka iz ško­le, dje­čak je po­što-po­to htio da im se pri­bli­ži i uđe u nji­ho­vo dru­štvo.
– Nji­ho­ve po­stup­ke ob­ja­šnja­vao je ka­ko ga oni če­li­če i če­sto ih je po­zi­vao na tu­če, ta­ko da ovo na­vod­no ni­je bio pr­vi put da su ga is­tu­kli, a ni po­led­nji – ka­zao je naš sa­go­vor­nik iz ško­le.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"