Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Saslušaće Golubovića, Lazovića, Koprivicu i Katnića * Odbačene 53 prijave za izbornu krađu * Klikovac preuranjeno odbacila prijavu protiv Brajovića * Fond PIO da odgovori gdje je otišlo 5,8 miliona * Saslušaće Golubovića, Lazovića, Koprivicu i Katnića * Pismo podrške * Pravni sporazum
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-08-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
BORIS RAONIĆ, ČELNIK GRAĐANSKE ALIJANSE:
Atmosfera na poslednjim izborima nije bila demokratska.

Vic Dana :)

N/AArhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-08-20 MORNAR JOŠ JEDNOM PORAŽEN Barani sve bliži ambisu
Ni­šta od na­ja­vlje­nog po­volj­nog re­zul­ta­ta Mor­na­ra pod Ma­lim br­dom. Ba­ra­ni su se sa go­sto­va­nja kom­ši­ja­ma vra­ti­li pra­znih ša­ka. Isti­na, po­raz ih do­dat­no bo­li jer se sa­mo jed­na lop­ta na­šla u mre­ži Mar­ka No­vo­vi­ća, a mo­gli su pro­ći i bo­lje da je sto­po­stot­nu pri­li­ku is­kri­stio Ivan Iva­no­vić.
I jed­na i dru­ga eki­pa igra­le su sa­mo na mo­men­te do­bro. Ba­ra­ni su bi­li ne­što bo­lji u pr­vom, a do­ma­ći u dru­gom po­lu­vre­me­nu. Kod go­sti­ju, da­le­ko bo­lji dio ti­ma bi­la je od­bra­na, pred­vo­đe­na od­lič­nim Jo­va­nom Pa­jo­vi­ćem, a nje­mu uz ra­me bi­li su i Ni­ko­la Po­po­vić i Ni­ko­la Vu­jo­še­vić. Na vi­si­ni za­dat­ka bio je i „re­zer­vi­sta”, gol­man Mar­ko No­vo­vić (pr­vi gol­man Lju­bo­mir Đu­ro­vić ka­žnjen zbog kar­to­na). A što re­ći za ve­zni red i na­pad Ba­ra­na? Te­ško da se ne­ko is­ta­kao, a vi­dje­lo se bi­će tu i da­lje ve­li­kih pro­ble­ma. Kao da ne­ma ko da osmi­sli pra­vu ak­ci­ju, da po­stig­ne gol. Sve je to bez­i­dej­na igra i Ba­ra­ni su u tom va­žnom seg­men­tu igre go­to­vo ne­moć­ni.
Na­kon po­ra­za u ovom ko­lu i bo­dov­nog sal­da od jed­nog bo­da, si­tu­a­ci­ja po­la­ko po­sta­je alar­mant­na. Za oče­ki­va­ti je, ipak, da će no­va upra­va, sa­sta­vlje­na od sta­rih, is­ku­snih fud­bal­skih pre­ga­o­ca, zna­ti na pra­vi na­čin da re­a­gu­je.
Na­pa­dač De­jan Jo­van­čov po­ku­ša­vao je dok god je imao sna­ge da do­đe do go­la do­ma­ćih. Isti­na, ma­lo je tih pri­li­ka bi­lo.
– Zna­li smo da nas če­ka te­ška utak­mi­ca i da će da od­lu­či je­dan gol. I od­lu­čio je, ma­da smo mi ima­li pri­li­ku da pr­vi po­ve­de­mo, ali su do­ma­ći, na na­šu ža­lost, svo­ju šan­su is­ko­ri­sti­li – is­ta­kao je Jo­van­čov.
D.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"