Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Saslušaće Golubovića, Lazovića, Koprivicu i Katnića * Odbačene 53 prijave za izbornu krađu * Klikovac preuranjeno odbacila prijavu protiv Brajovića * Fond PIO da odgovori gdje je otišlo 5,8 miliona * Saslušaće Golubovića, Lazovića, Koprivicu i Katnića * Pismo podrške * Pravni sporazum
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 21-08-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
BORIS RAONIĆ, ČELNIK GRAĐANSKE ALIJANSE:
Atmosfera na poslednjim izborima nije bila demokratska.

Vic Dana :)

N/AArhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-08-20 ODRŽANA AUTO TRKA NA STAZI DAJEVIĆA HAN–RUDNICA, AP SPORT PLJEVLJA POLOŽIO ISPIT
AMSK „Blažo Smiljanić” bez premca
Mirko Đačić otvorio trku - Foto: pvportal.me AMSK „Blažo Smiljanić” bez premca
Brd­ska auto tr­ka Plje­vlja 2018. ko­ja je vo­že­na na sta­zi Da­je­vi­ća Han-Rud­ni­ca i ko­ja je bo­do­va­na za pr­ven­stvo cr­no­gor­skih auto­mo­to sport­skih klu­bo­va, po­tvr­di­la je do­mi­na­ci­ju AMSK „Bla­žo Smi­lja­nić“ iz Ko­to­ra u ovom spor­tu. Ovaj klub u ukup­nom pla­sma­nu za­u­zeo je pr­vo mje­sto sa 75 bo­do­va, dru­gi je bio AMSK „Crm­ni­ca“ iz Pod­go­ri­ce, a tre­ći AMSK „Po­di“ Her­ceg No­vi.
Ovo je bi­la pe­ta brd­ska tr­ka u se­zo­ni, ko­ji or­ga­ni­zu­ju Auto mo­to sport­ski klu­bo­vi Cr­ne Go­re, a do­ma­ćin AMSK „AP sport Plje­vlja“ po­tru­dio se, kao i uvi­jek, da sve pro­tek­ne u naj­bo­ljem re­du. Od 34 pri­ja­vlje­na vo­za­ča, iz 12 klu­bo­va, tr­ku je za­vr­ši­lo njih 27, a naj­bo­lji u ge­ne­ral­nom pla­sma­nu bio je Dra­žen Ra­du­lo­vić iz AMSK „Pod­gri­ca rej­sing tim“, dru­gi je bio Ne­ma­nja Ka­šće­lan iz AMSK „Bla­žo Smi­lja­nić“ iz Ko­to­ra, a tre­ći Ni­ko­la Asa­no­vić iz AMSK „Pod­gori­ca rej­sing tim“.
Oče­ki­va­lo se da će Lu­ka Špa­di­jer iz AMSK „Mon­di­jal“ sa svo­jom for­mu­lom na­pa­sti re­kord sta­ze, ali ni­je uspio da za­vr­ši pr­vu vo­žnju. Ina­če re­kord sta­ze, ko­ja je du­ga 4,6 ki­lo­me­tar po­sta­vio je 2015. go­di­ne Mi­loš Asa­no­vić, ko­ji je, vo­ze­ći for­mu­lu tre­ću sta­zu pro­šao za 2,23,101.
Ina­če, tr­ku je otvo­rio pred­sjed­nik op­šti­ne Plje­vlja Mir­ko Đa­čić, ko­ji je na­gla­sio da je ovo je­di­na auto tr­ka ko­ja se odr­ža­va na sje­ve­ru Cr­ne Go­re i na­ja­vio da će lo­kal­na upra­va u na­red­nom pe­ri­o­du po­mo­ći odr­ža­va­nje i mo­der­ni­za­ci­ju ove sta­ze.
Na kra­ju tr­ke u ime spon­zo­ra pe­ha­re su po­di­je­li­li Ena Pla­ka­lo, naj­mla­đi član AMSK „AP sport Plje­vlja“, Dra­gan Pa­pić di­rek­tor Auto cen­tra „Pa­pić ko­merc“, Zo­ran Go­spić. Član Od­bo­ra di­rek­to­ra Rud­ni­ka uglja AD Plje­vlja, Mer­su­din Ha­li­lo­vić se­kre­tar Se­kre­a­tri­ja­ta za dru­štve­ne dje­lat­no­sti i Mer­van Av­do­vić di­rek­tor tr­ke. M.P.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"