Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Optuženom za pranje novca uplatili 748.000 na blokirani račun * Pokušaj režima da dodatno podijeli opoziciju * Za akcije Instituta Rakčević platio 2,8 miliona eura * Ponovili partijsku odluku, ponizili sud * Optuženom za pranje novca uplatili 748.000 na blokirani račun * Da bi inscenirali hemijski napad oteli 44 djece * Počinju razgovori o rješavanju pitanja nestalih
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 31-08-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Sead Šahman, portparol Bošnjačke stranke :
BS-u niko nije poklonio mandate. Autentično zastupanje interesa Bošnjaka dobili smo na poslednjim parlamentarnim izborima 2016. godine.

Vic Dana :)

Mujo dobio novi posao kao električar u bolnici i nakon par dana pošalju ga na intenzivnu njegu zbog nekog kvara. Pregleda Mujo instalacije, češka se po glavi i napokon skonta šta je u pitanju, pa otvori vrata od šok sobe gdje su pacijenti priključeni na aparate za vještačko disanje:
- ‚Ajmo sad, svi duboko udahn‘te, moram promijen‘t osigurače!
Mladi par se mazi na klupici u parku. Ona mu šapuće na uvo:
- Dragi, znaš, imaćemo troje djece
- Kako znaš? - pita on.
- Pa trenutno su kod moje mame!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-08-30 KOŠARKAŠKA REPREZENTACIJA SRBIJE U SEPTEMBARSKOM KVALIFIKACIONOM PROZORU BEZ ASOVA LA KLIPERSA
Otpali Teodosić i Marjanović, upao Luković
Reprezentacija Srbije Otpali Teodosić i Marjanović, upao Luković
Re­pre­zen­ta­ci­ja Sr­bi­je će u sep­tem­bar­skom pro­zo­ru kva­li­fi­ka­ci­ja za Svjet­sko pr­ven­stvo 2019. go­di­ne na­stu­pi­ti bez aso­va LA Kli­per­sa Mi­lo­ša Te­o­do­si­ća i Bo­ba­na Mar­ja­no­vi­ća. Klub iz Los An­đe­le­sa pro­ci­je­nio je da srp­ski ko­šar­ka­ši tre­ba da se što bo­lje spre­me za na­red­nu se­zo­nu.
- Atlet­ski i me­di­cin­ski dio šta­ba Los An­đe­les Kli­per­sa od­lu­čio je da dva na­ša re­pre­zen­ta­tiv­ca jos vi­še ra­de na ja­ča­nju svo­jih ti­je­la i pri­pre­mi za no­vu se­zo­nu. Ta­ko ne­će­mo mo­ći da ra­ču­na­mo na nji­ho­ve uslu­ge, već će mo­ra­ti da ra­de po pro­gra­mu Kli­per­sa, što sam i oče­ki­vao, re­kao je se­lek­tor or­lo­va Alek­san­dar Đor­đe­vić.
On je ot­krio da će se po­je­di­ni re­pre­zen­ta­tiv­ci ka­sni­je pri­klju­či­va­ti pri­pre­ma­ma zbog klup­skih oba­ve­za.
- Uni­ka­ha ima tur­nir u Ma­la­gi na ko­jem igra i Re­al, pa će se Dra­gan Mi­lo­sa­vlje­vić pri­klju­či­ti 9. sep­tem­bra. Zbog klup­skih oba­ve­za, Avra­mo­vić iz Ita­li­je do­la­zi 3. sep­tem­bra Mi­lu­ti­nov iz Olim­pi­ja­ko­sa 4. sep­tem­bra, Va­sa Mi­cić 5. sep­tem­bra, a Je­lo­vac 6. sep­tem­bra. No­vo ime bi­će Uroš Lu­ko­vić.
Re­pre­zen­ta­ci­ja Sr­bi­je će se na star­tu dru­gog kru­ga kva­li­fi­ka­ci­ja u Ira­kli­o­nu 13. sep­tem­bra sa­sta­ti sa Grč­kom, dok će tri da­na ka­sni­je do­če­ka­ti Esto­ni­ju.N.Z.

Ku­zmić još ni­je spre­man

Iako je po­sli­je du­ge pa­u­ze po­čeo da tre­ni­ra cen­tar Re­a­la Og­njen Ku­zmić ni­je u pla­no­vi­ma se­lek­to­ra Sr­bi­je Alek­san­dra Đor­đe­vi­ća za sep­tem­bar­ski kva­li­fi­ka­ci­o­ni pro­zor. U struč­nom šta­bu pod Đor­đe­vi­će­vom ko­man­dom pro­ci­je­nje­no je da bi uba­ci­va­nje Ku­zmi­ća u mi­ni-ci­klus pri­pre­ma za pred­sto­je­će dvi­je utak­mi­ce sre­di­nom sep­tem­bra bio ko­rak u po­gre­šnom smje­ru za sve stra­ne, zbog če­ga je i do­ni­je­ta ova­kva od­lu­ka

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"