Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Agentima isplatili 18.500 eura za službena putovanja * Političke štetočine me predstavljaju kao saradnika DPS-a * Sudija me gurnula, pa inscenirala napad * Lazović kupio 2.000 akcija za 16.000 * Agentima isplatili 18.500 eura za službena putovanja * Zaharčenko poginuo u eksploziji * Srbija neće prihvatiti ponižavajuće rješenje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 01-09-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Miloš Konatar, potpredsjednik GP URA:
Ne može biti normalno da DPS podrži aktivnosti opozicije kojima je cilj smjena DPS-a.

Vic Dana :)

Grdi otac svog, već odraslog i oženjenog sina, pa mu kaže:
Kako te nije sramota, svakodnevno jurcaš za ženama a imaš djecu koja idu u školu. Sin se malo zamisli pa kaže ocu:
• Pa šta da radim, da ispišem djecu iz škole?


Mujo dobio novi posao kao električar u bolnici i nakon par dana pošalju ga na intenzivnu njegu zbog nekog kvara. Pregledava Mujo instalacije, češka se po glavi i napokon skonta šta je u pitanju, pa otvori vrata od šok sobe gdje su pacijenti priključeni na aparate za vještačko disanje:
- ‚Ajmo sad, svi duboko udahn‘te, moram promijen‘t osigurače!
Gospodine, jedan ludi čovjek je pobjegao iz bolnice. Mršav je i ima 200 kila.
- Pa kako to?
- Jel vam kažem da je lud.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Povodi - datum: 2018-08-30 ODRŽANI SASTANCI ZA STRATEGIJU PAMETNE SPECIJALIZACIJE Korišćenje evropskih fondova za nauku
Za­vr­šni sa­stan­ci za de­fi­ni­sa­nje pri­o­ri­te­ta Stra­te­gi­je pa­met­ne spe­ci­ja­li­za­ci­je, u okvi­ru pro­ce­sa pred­u­zet­nič­kog ot­kri­va­nja (EDP), odr­ža­ni su 28. i 29. av­gu­sta, u pro­sto­ri­ja­ma Mi­ni­star­stva eko­no­mi­je. Iz Mi­ni­star­stva na­u­ke sa­op­šte­no je da su uče­sni­ci da­li kva­li­tet­ne su­ge­sti­je i ko­men­ta­re na osno­vu ko­jih će se fi­na­li­zo­va­ti po­je­di­nač­na do­ku­men­ta za sva­ki pri­o­ri­tet, a ko­ji či­ne ključ­ni dio stra­te­gi­je.
– Pri­o­ri­te­ti de­fi­ni­sa­ni stra­te­gi­jom, či­ja im­ple­men­ta­ci­ja će po­če­ti na­red­ne go­di­ne, bi­će osno­va za apli­ci­ra­nje i ko­ri­šće­nje na­ci­o­nal­nih še­ma fi­nan­si­ra­nja i evrop­skih fon­do­va, pu­tem ko­jih će se odo­bra­va­ti zna­čaj­na sred­stva za raz­voj­ne pro­jek­te u de­fi­ni­sa­nim pri­o­ri­tet­nim obla­sti­ma.
Sa­stan­ci­ma su pri­su­stvo­va­li pred­stav­ni­ci aka­dem­skog, pri­vred­nog, jav­nog i ci­vil­nog sek­to­ra, iz sle­de­ćih obla­sti raz­vo­ja Cr­ne Go­re ko­ji su od­re­đe­ni kao po­ten­ci­jal­no pri­o­ri­tet­ni u ovom pro­ce­su: In­for­ma­ci­o­no-ko­mu­ni­ka­ci­o­ne teh­no­lo­gi­je (ICT); Ob­no­vlji­vi iz­vo­ri ener­gi­je; Odr­ži­va po­ljo­pri­vre­da i la­nac vri­jed­no­sti hra­ne; No­vi ma­te­ri­ja­li i odr­ži­ve teh­no­lo­gi­je i Odr­ži­vi i zdrav­stve­ni tu­ri­zam. Od­ziv uče­sni­ka je vr­lo za­do­vo­lja­va­ju­ći, kao i u slu­ča­ju ra­di­o­ni­ca ko­je su odr­ža­ne to­kom pret­hod­nih mje­se­ci – na­vo­de u sa­op­šte­nju. D.B.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"