Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Mariju nude status svjedoka saradnika * Dali podršku srpskom narodu * Eraković nije prijavio imovinu * Brajovića ne mogu spasiti ni najbolji svjetski advokati * Nikoga nećemo pitati za dozvolu da kupimo S-400 * Bogataško državljanstvo * Papagalo
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-09-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RANKO KRIVOKAPIĆ, čelnik SDP-a:
Nezavisnost bez demokratije ne znači ništa do otvorena vrata za populizam, bolest modernog društva i zarobljenu državu.

Vic Dana :)

Dvoje komšija razgovaraju telefonom:
- Noćas je bilo grozno nevrijeme. Je li ti velika šteta na krovu ?
- Nemam pojma, još uvijek ne mogu naći krov!


Počela djevojka da se dopisuje na sms čatu. Kaže on:
• Opiši sebe.
Ona:
• Plavuša sam...
On:
• A oči?
Ona:
• Imam!


Mladi par se mazi na klupici u parku. Ona mu šapuće na uvo:
- Dragi, znaš, imaćemo troje djece
- Kako znaš? - pita on.
- Pa trenutno su kod moje mame!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-09-02 BLIJEDA BUDUĆNOST REMIZIRALA SA PETROVCEM
Greške platili bodom
Bez pobjednika pod Goricom Greške platili bodom
Bu­duć­nost je pro­tiv Pe­trov­ca „pre­spa­va­la” do­bar dio utak­mi­ce i do­zvo­li­la go­sti­ma da od­ne­su bod pod Ma­lo br­do. Na kra­ju je bi­lo 1:1, a kraj­njim re­zul­ta­tom sva­ka­ko su za­do­volj­ni­ji go­sti, što po­tvr­đu­ju i ri­je­či tre­ne­ra Ru­dol­fa Mar­či­ća.
– Za nas je naj­va­žni­je da smo na­sta­vi­li po­zi­tiv­nu se­ri­ju. Tri po­bje­de, ra­ču­na­ju­ći i Kup i sa­da bod po mje­ri. Mi­slim da je Bu­duć­nost bi­la bo­lja sa­mo u pr­vih 10 mi­nu­ta, ka­da smo ih re­spek­to­va­li, ušli u stra­hu, po­sli­je smo od­lič­no po­kri­li nji­ho­ve naj­bo­lje igra­če. Ako bu­de­mo igra­li na ovom ni­vou na­kon pa­u­ze bi­će do­bro – re­kao je na­kon me­ča Ru­dolf Mar­čić, šef struč­nog šta­ba Pe­trov­ca.
Pod­go­ri­ča­ni su po­ve­li iz pr­ve šan­se, već u 4. mi­nu­tu, ka­da je Mi­loš Mi­jić is­pra­tio od­li­čan pro­dor i uba­ci­va­nje Igo­ra Iva­no­vi­ća i po­slao lop­tu u mre­žu. Ra­dost do­ma­ćih je krat­ko tra­ja­la, tač­ni­je sa­mo tri mi­nu­ta. Ne­do­sta­tak kon­cen­tra­ci­je ci­je­le od­bra­ne „pla­vih”, Ha­lil Mu­ha­re­mo­vić je is­ko­ri­stio da po­rav­na re­zul­tat iz ne­po­sred­ne bli­zi­ne. Mi­li­vo­je Ra­i­če­vić je u 12. mi­nu­tu pro­pu­stio sto­po­stot­nu pri­li­ku. Bo­jan Ro­ga­no­vić je pro­bio po li­je­voj stra­ni, cen­tri­rao, a Ra­i­če­vić se obru­kao sa de­se­tak me­ta­ra. Pro­bao je i Đu­ri­šić u 29. mi­nu­tu, ali je nje­gov uda­rac iz­blo­ki­ran. Go­sti su u dru­gom po­lu­vre­me­nu dje­lo­va­li opu­šte­ni­je i na­pra­vi­li su par do­brih ak­ci­ja. Mi­loš Ka­le­zić je u 50. mi­nu­tu pro­mij­šao od­bra­nu pro­tiv­ni­ka, šu­ti­rao iz bli­zi­ne, ali je Mi­lan Mi­ja­to­vić bio si­gu­ran. Lak pli­jen za ču­va­ra mre­že klu­ba iz glav­nog gra­da su bi­li i pu­te­vi Ka­le­zi­ća, Kri­sti­ja­na Vu­lja­ja i Mar­ka Mar­ko­vi­ća. Bu­duć­nost se tr­gla u 72. mi­nu­tu. Re­zer­vi­sta Du­šan Ba­kić je na li­je­voj stra­ni upo­slio Mi­lja­na Vla­i­sa­vlje­vi­ća, ko­ji je ta­ko­đe na te­ren ušao u dru­gom po­lu­vre­me­nu, a ovaj je na­kon „bi­ci­kla” po­slao lop­tu mi­li­me­tar pre­ko preč­ke. Ka­ko se utak­mi­ca bli­ži­la kra­ju bi­lo je sve vi­še ner­vo­ze i že­sto­kih star­to­va, pa se su­di­ja Mi­lo­van Mi­la­čić če­sto hva­tao za bi­lje­žni­cu. U su­dij­skoj na­dok­na­di su Pe­tar Vuk­če­vić i Ili­ja Tu­če­vić po­ku­ša­li da spri­je­če iz­ne­na­đe­nje, ali je Ste­fan Po­po­vić od­bra­nio nji­ho­ve udar­ce sa ivi­ce še­sna­e­ster­ca.
– Ne mo­gu bi­ti za­do­vo­ljan jer smo do­bro otvo­ri­li meč, stvo­ri­li dvi­je-tri sto­po­stot­ne šan­si i on­da sa­mi se­bi da­li gol. U dru­gom ner­vo­za iz ve­li­ke že­lje. Na­ku­pi­lo se šest utak­mi­ca, kao da su svi je­dva če­ka­li da po­đu na od­mor. Zbog to­ga nismo iskoristili šanse u finišu. Iz­gu­bi­li smo ukup­no če­ti­ri va­žna bo­da ku­ći i to nam fa­li. Op­ti­mi­sta sam i uvje­ran sam da će Bu­duć­nost na­kon pa­u­ze bi­ti pra­va – re­kao je Zo­ran Go­ve­da­ri­ca, stra­teg „pla­vih”.
Mi­tar Ra­du­no­vić

Sta­di­on: pod Go­ri­com. Gle­da­la­ca: oko 1.000. Su­di­ja: Mi­lo­van Mi­la­čić (Pod­go­ri­ca) – 2. Po­moć­ni­ci: Mi­lu­tin Đu­kić (Ce­ti­nje) – 2 i Da­ni­jel De­vić (Bar) - 2. Stri­jel­ci: Mi­jić u 4. za Bu­duć­nost, a Mu­ha­re­mo­vić u 7. za Pe­tro­vac. Žu­ti kar­to­ni: Ro­ga­no­vić, Bo­žo­vić, Mi­ja­to­vić, Ko­rea, Iva­no­vić (Bu­duć­nost), Mar­ko­vić, Mi­ki­jelj, Ka­cić, Pren­ko­če­vić (Pe­tro­vac).

Ta­be­la
Re­zul­ta­ti 6. ko­la: Bu­duć­nost – Pe­tro­vac 1:1, Ru­dar – Lov­ćen 0:0, Iskra – Mor­nar 2:0, Ze­ta – Gr­balj 0:0. Utak­mi­ca OFK Ti­to­grad – Su­tje­ska igra se da­nas.

1. OFK Ti­to­grad 5 4 1 0 5:1 13
2. Bu­duć­nost 6 3 2 1 6:2 11
3. Iskra 6 3 1 2 7:4 10
4. Lov­ćen 6 2 3 1 7:6 9
5. Su­tje­ska 5 2 2 1 7:6 8
6. Pe­tro­vac 6 2 2 2 6:5 8
7. Ru­dar 6 1 4 1 3:3 7
8. Gr­balj 6 1 2 3 1:3 5
9. Ze­ta 6 0 3 3 2:6 3
10. Mor­nar 6 0 2 4 4:12 2

U na­red­noj ko­lu sa­sta­ju se: Gr­balj – Bu­duć­nost, Su­tje­ska – Ze­ta, Mor­nar – OFK Ti­to­grad, Lov­ćen – Iskra, Pe­tro­vac – Ru­dar.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"