Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Mariju nude status svjedoka saradnika * Dali podršku srpskom narodu * Eraković nije prijavio imovinu * Brajovića ne mogu spasiti ni najbolji svjetski advokati * Nikoga nećemo pitati za dozvolu da kupimo S-400 * Bogataško državljanstvo * Papagalo
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-09-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
RANKO KRIVOKAPIĆ, čelnik SDP-a:
Nezavisnost bez demokratije ne znači ništa do otvorena vrata za populizam, bolest modernog društva i zarobljenu državu.

Vic Dana :)

Dvoje komšija razgovaraju telefonom:
- Noćas je bilo grozno nevrijeme. Je li ti velika šteta na krovu ?
- Nemam pojma, još uvijek ne mogu naći krov!


Počela djevojka da se dopisuje na sms čatu. Kaže on:
• Opiši sebe.
Ona:
• Plavuša sam...
On:
• A oči?
Ona:
• Imam!


Mladi par se mazi na klupici u parku. Ona mu šapuće na uvo:
- Dragi, znaš, imaćemo troje djece
- Kako znaš? - pita on.
- Pa trenutno su kod moje mame!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2018-09-02 ISKRA PROTIV MORNARA ZABILJEŽILA PRVU POBJEDU PRED SVOJIM NAVIJAČIMA
Burzanović asistirao, Milošević pogađao
Milošević nastavio golgetersku seriju Burzanović asistirao, Milošević pogađao
Sti­gao je i pr­vi ovo­go­di­šnji tri­jumf Iskre pred svo­jim na­vi­ja­či­ma. Na­kon dva po­ra­za i re­mi­ja, iza­bra­ni­ci Alek­san­dra Ne­do­vi­ća ju­če su sla­vi­li pro­tiv Mor­na­ra sa 2:0, pri­je sve­ga za­hva­lju­ju­ći Ste­fa­nu Mi­lo­še­vi­ću, ko­ji je i ovo­ga pu­ta za­bli­stao i svo­me ti­mu do­nio tri bo­da.
– Pa­met­nom i str­plji­vom igrom raz­bi­li smo ma­ler do­ma­ćeg te­re­na. Svje­sni či­nje­ni­ce da ni­je­smo od­i­gra­li do­bro u pr­vom po­lu­vre­me­nu, ipak smo zna­li da ima­mo vi­še sna­ge i kon­cen­tra­ci­je od pro­tiv­ni­ka. Bur­za­no­vić je ovje­rio maj­stor­ske kva­li­te­te u tre­nu­ci­ma ka­da je bi­lo naj­po­treb­ni­je i Mi­lo­še­vi­ću omo­gu­ćio da se pro­sla­vi. Za­do­vo­ljan sam od­no­som pre­ma igri i za­la­ga­njem mla­di­ća i za­slu­že­no ide­mo na kra­ći od­mor – ka­zao je na­kon me­ča Alek­san­dar Ne­do­vić, šef struč­nog šta­ba Iskre.
Meč u Da­ni­lov­gra­du od­lu­čen je u po­sled­njih dva­de­se­tak mi­nu­ta igre. Naj­pri­je je tre­ner Ne­do­vić na­pra­vio pra­vu iz­mje­nu, u igru je uba­cio is­ku­snog Igo­ra Bur­za­no­vi­ća, ko­ji je svo­jim maj­sto­ri­ja­ma po­sje­tio na sta­re da­ne i omo­gu­ćio naj­bo­ljem stri­jel­cu li­ge da svoj gol­ge­ter­ski sal­do po­pra­vi. Do­ma­ćin je po­veo u 71. mi­nu­tu ka­da je Bur­za­no­vić na­kon so­lo pro­do­ra asi­sti­rao Mi­lo­še­vi­ću, ko­ji je var­kom ti­je­la iz­ba­cio iz rav­no­te­že Lju­bo­mi­ra Đu­ro­vi­ća i ru­tin­ski za­tre­sao mre­žu – 1:0.
Isti ak­te­ri bi­li su uče­sni­ci i kod dru­gog go­la, u 85. mi­nu­tu. Bur­za­no­vić je za­vr­šio či­tav po­sao u ka­zne­nom prostoru go­sti­ju i omo­gu­ćio Mi­lo­še­vi­ću da po­no­vo ma­ti­ra Đu­ro­vi­ća – 2:0. Do­volj­no za po­bje­du i de­se­ti bod u se­zo­ni. Ipak, mo­ra se re­ći da Ba­ra­ni ni­su raz­o­ča­ra­li, po­seb­no u pr­vom po­lu­vre­me­nu, ka­da su ima­li bo­lje šan­se od Iskre. De­nis Dža­no­vić je u pe­tom mi­nu­tu bio „oči u oči” sa Bla­ži­ćem, ali je tra­lja­vo šu­ti­rao, Ni­ko­la Vu­jo­še­vić koji je par pu­ta pro­bao iz da­lji­ne, a jed­nom je za­pri­je­tio i Jo­van Pe­jo­vić. No, to ni­je bi­lo do­volj­no da se po­stig­ne po­go­dak na ovom su­sre­tu.
– Igra­li smo u skla­du sa do­go­vo­rom, ali zbog na­še sta­re bolj­ke od­no­sno re­a­li­za­ci­je u pro­tiv­nič­kom še­sna­e­ster­cu pla­ća­mo ceh i lo­ši re­zul­ta­ti su ne­iz­bje­žni. Ka­zna je sti­gla po­sli­je gru­bih gre­ša­ka ta­ko da će­mo pr­ven­stve­nu pa­u­zu is­ko­ri­sti­ti da iste ot­klo­ni­mo i da se što bo­lje psi­hič­ki i fi­zič­ki pri­pre­mi­mo za na­red­ne okr­ša­je – re­kao je Alek­san­dar Ma­džar, šef struč­nog šta­ba Mor­na­ra.

Li­sta stri­je­la­ca

6– Ste­fan Mi­lo­še­vić (Iskra)
3 – Go­ran Vu­jo­vić (Lov­ćen)
2 – De­nis Dža­no­vić (Mor­nar), Mi­loš Ka­le­zić (Pe­tro­vac), Edvin Kuč (Ru­dar), Lu­ka Mer­do­vić, Mar­ko Vu­čić (Su­tje­ska), Mi­loš Mi­jić (Bu­duć­nost).
1 – Bo­jan Bo­žo­vić, Ste­fan Den­ko­vić, Velj­ko Vu­ko­vić (Su­tje­ska), Dri­ton Ca­maj, Mir­ko Ra­di­šić, Mi­loš Ste­vo­vić, Mar­ko Đu­ro­vić(Lov­ćen), Zdrav­ko Dra­gi­će­vić (Gr­balj), Igor Iva­no­vić, Ste­fan Mi­lić, Mi­ljan Vla­i­sa­vlje­vić (Bu­duć­nost), De­jan Jo­van­čov, Fi­lip Ka­la­če­vić (Mor­nar), Be­nja­min Ka­cić, Šo Ja­ma­mo­to (Pe­tro­vac), Vas­ko Ka­le­zić, Mar­ko Mi­lič­ko­vić, Zvon­ko Pa­mić, Mir­ko Ra­i­če­vić (OFK Ti­to­grad), Ni­ko­la Kr­sto­vić, Aleks Ja­moa (Ze­ta), Mar­tin Pren­ko­če­vić, Ha­lil Mu­ha­re­mo­vić (Pe­tro­vac), Ra­do­mir Đa­lo­vić (Ru­dar), Mi­o­mir Đu­rič­ko­vić (Iskra).

Sta­di­on: „Bra­će Ve­la­še­vić”. Gle­da­la­ca: 300. Su­di­ja: Jo­van Ka­lu­đe­ro­vić (Ce­ti­nje) – 2. Po­moć­ni­ci: Vla­dan To­do­ro­vić (Nik­šić) – 2 i Ni­ko­la Ra­zić (Pod­go­ri­ca) – 2. Stri­je­lac: Mi­lo­še­vić u 71. i 85.mi­nu­tu. Žu­ti kar­to­ni: Mar­ko­vić (Iskra), Vu­jo­še­vić, Le­ver­da (Mor­nar).

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"